- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.321
Yaaaa süpeeer buuuKızlar eşim illa yap dedi aldık erken gebelik sonuç bu galiba merhaba diyor gibi geldi banainşallah sağlıklı gebeliktir
Olum ben hep böyleyim pijama adam iyi eve geliyorKombine bayıldmbende kış gelince hep böyleyim kocama diyom valla bana bakınca bütün hevesin gidiyordur ama soğuk valla diye yok olurmu öyle şey canm diyoda hee hee diyom ben bile kendime baknca hevesm kaçıyor seninki nasl kaçmasn diyorm gülüyo
Yaaa yerim sağlıkla kucağına al bebeğimKızlar eşim illa yap dedi aldık erken gebelik sonuç bu galiba merhaba diyor gibi geldi banainşallah sağlıklı gebeliktir
Heee şimdi anladım mukus bildiğimiz akıntı değil mi ? İşte o benceAyyy görüyorum var dilerim bebişin seninledirbende ilk yaptıklarımda kendim görüyordum ama burda tam net değildi.gebelik sıvısı dediği galiba mukus oluyor bende. Burda öğrendim
Çiçek gibi pozitifKızlar eşim illa yap dedi aldık erken gebelik sonuç bu galiba merhaba diyor gibi geldi banainşallah sağlıklı gebeliktir
Banada demeyin Allah rızası için cok rahatsız oluyorum tarz şeylerleOlum ben hep böyleyim pijama adam iyi eve geliyor
M Mavimiresl bana evde hep tarz giyiniyorum demeyin bana
Yaa sosyal medyada neler var kuzum kütfen çok takılmaa bilinç altına işleme bunu benim en korktugum kimyasal yaşamaktı o kadar takıyordum karşıma çıkıyorduki başıma geldi bak. Aslında farketmeden kendimiz çekiyoruz hayatımıza birşeyleri sen tıka kulaklarını ona fsh konusunda güzel yazılanlar söylenenlerde var onlara bak onları işle aklına iyileri çek hayatına çünkü öyle olcakFsh la ilgili aşkım doktor videoda açıklamıştı ona sıkıldım
Teşekkür ederim bitanem sizinle sohbet etmek mutlu eder benide o zaman aranıza hoşgeldimKızlar ben de arkadaş getirdim aramıza delirmeye rahatlamaya ihtiyacı varSonbahardagel Mucizemmm16 listemize ekleyelim mi
Ay inşallah öyle birşey yokturYa sonuçları almaya gidecekti gündüzde etiket yaptım yok cevap yok bişey mi oldu ki sonuçlardan memnun kalmayıp depresifmi takılıyor ay bin türlü şey geliyor aklıma ya
Amin amin aminKuzum bu baya merhaba diye bağırıyor gözün aydın. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım çok sevindim
Ayy maşallah çok netKızlar eşim illa yap dedi aldık erken gebelik sonuç bu galiba merhaba diyor gibi geldi banainşallah sağlıklı gebeliktir
Aşko bunlar arada bir pijama giyiyorlar heralde. Ay gülecem tutmayınBanada demeyin Allah rızası için cok rahatsız oluyorum tarz şeylerle
Elimde değil bebeğim inankiYaa sosyal medyada neler var kuzum kütfen çok takılmaa bilinç altına işleme bunu benim en korktugum kimyasal yaşamaktı o kadar takıyordum karşıma çıkıyorduki başıma geldi bak. Aslında farketmeden kendimiz çekiyoruz hayatımıza birşeyleri sen tıka kulaklarını ona fsh konusunda güzel yazılanlar söylenenlerde var onlara bak onları işle aklına iyileri çek hayatına çünkü öyle olcaküzme kendini hee üzülcem ağlıcam diyosan ağlarız birlikte ama sonraa yine iyilere bakıp yürücez tamam mıı
Aminnnnn aminnnnn hepimiz inşallahYaaa yerim sağlıkla kucağına al bebeğim
Aşko tamam işte zormuş sadece imkansız demiyor ki. Hiç de umutsuz edici bi video değil. Adet görüyorsak bu iş bitmediR raainbow annabelica _Umutlu_Pozitif_ R Random3 M Mavimiresl diğer aşkolar
Ben simdi nasıl üzülmiyim laa bide sigaradan uzak durmalı diyo duymadım gördünüz mü
Merhaba kuzumSonbahardagel hoşgeldin datlumm batını yazarsan listeye ekleyeyim yazmazsan da eklerim
Sayımız coğalıyo aşkoo
Duymadm diyo bide yaR raainbow annabelica _Umutlu_Pozitif_ R Random3 M Mavimiresl diğer aşkolar
Ben simdi nasıl üzülmiyim laa bide sigaradan uzak durmalı diyo duymadım gördünüz mü
Sen neysen bende oyun aşkooAşko bunlar arada bir pijama giyiyorlar heralde. Ay gülecem tutmayınbende arada bir öyle tarz giyinip çok nadir de seksi gecelik falan giyiyorum
Bunlar kadınsa ben neyim
4 aydır deniyorum ama agustosta cok iyi degerlendirme olmustu bide bu ay olmustu mfk nın fodega hapını kullandım 3 ay folitasit alayım dıye gebelikten önce baslayın diyorlardı egerki bu ayda olmasaydı eş paketlerne baslıcaktık bakalım saglıklı bi gebelik degilse baslarım yineAyy maşallah çok netmerhaba diyor gerçekten ne zamandır deniyordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?