- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.941
Olabilir aşkoYa babasını sevmeyen çocuklar mı böyle diyor acaba eşim de böyle konuşuyor sinir ediyor beni. Deme öyle kuzum yok iyi ki de varsın sen. Dünyada senden bi tane daha var mı bak bakalım. Kesinlikle yok
Senin seksi vücudun eşinin bileceği iş. Giy yün çorabını keyfine bakYok yaa benim öyle onu giyecek kadar seksi bi vücudum yok, bize yün çorap yeter
Nerde oturuyorsun canım?Aman yok bornoz kapalı be, siz buranın sıcaklarını görmemişsiniz belli.. yadırganmasa herkes yaprak takıp dolaşacak burda
Kuzum bu iğneler yumurta sayısını mı artırıyor yoksa kalitesini mi. Sadece 2 tane folikül çıktı bugün ultrasonda. Umut var mı sence benim için. Önümüzdeki ay ilaç kullandığımda artacak mı yoksa umutsuz durumda mıyım. 12 ne güzel bi sayı gözün aydınKuzum bi kaç gündür giremiyordum yoğunluktan bugün opu yapıldı 12 adet yumurta toplanmış gelişime göre arayacaklarmış sende aşılamaya başlamışsın çok sevindim bu ay güzel haberleri alacaz inşallah
Vallakuzum soğan kuru yapıp kist olan arkadaşlarımız da oldu burda hatta bi tanesi sultan90 ama su ann engel yedi askitomkızlar selam epeydir yoktum aklıma birşey takıldı sizlerden de fikir almak istedim benim regl bitti bitecek bende ovü başlıcam ama aynı zamanda soğan kürü de yapayım diyorum yumurtlama görene kadar bildiğim bir test yok ama belki bi işe yarar diye :) eşime de keçiboynuzu kaynatıp içiricem onunda herhangi bir şeyi varmı bilmiyorum bizim daha erken olduğu için bu tahlil işlerine pek girmedik açıkçası ama sperm hareketliliği ve sayısı artsın diye keçiboynuzu iyi derler ya zarar gelmez diye ona da onu başlıcam ama kafama takılıyor acaba bir sorun olur mu bunları yapmamın bilemedim iyi yapayım derken kötü olsun da istememiyilikperisi92 @000umutlu000 @Demgey3 Mucizemmm16 @Random3 @fnd_50 annabelica @Lale95 @mucizeOldu ve diğer kızçeler
Asılama da sana ne vermişti klomen mi verdi sadece doktorGonalf kullanmadım canım ama bişey olmaz dediyse öyledir
Ya kadınlar evlenince süse püse düşer ben de kocam sağolsun tanıştığımzdan beri eşofman tayt alıştırdı beniBana da gelmez o seksi meksi şeyler aşkolar, ben çok rahat bi insanım. Dışarıya da eşofmanımı çeker giderim. Makyaj falan da yapmam, çok nadir. Doğallık iyidir, ilk insan modunda yaşıyorum işte. Kocam beni cezbetsin, onlar her halimizle hazır kıta zaten
Yanlız tercümesi biraz yanlış.. biz bir tabaktayiz diyor burası birnin kahvaltısı diyor midesi değiltercüman da hata var
Bilemicem artk aşkoooHem oda var da birde dantelli diye yandım sanırım hahahah
Yok yok hayaller çorap hayatlar cıbıldakBakmaz olaydım ortada çorap yok ki aşkoo
Boşver aşko bırak sen vücut takılarnsan devamİşte bende beğendim ama emin olamadım sonraya bıraktım ama güzel göründü gözüme
Bende bilmiyorm valla
Tüp bebek iğneleri yumurta kalitesini etkilemez diye biliyorum sadece o ay oluşan foliküllerin hepsini birden büyütüyorKuzum bu iğneler yumurta sayısını mı artırıyor yoksa kalitesini mi. Sadece 2 tane folikül çıktı bugün ultrasonda. Umut var mı sence benim için. Önümüzdeki ay ilaç kullandığımda artacak mı yoksa umutsuz durumda mıyım. 12 ne güzel bi sayı gözün aydın
Klomen ve fostimon iğne canımAsılama da sana ne vermişti klomen mi verdi sadece doktor
Yook yook aşko zaten iri kıyıya o nasıl seksi dursun allah var yukardaYok yaa benim öyle onu giyecek kadar seksi bi vücudum yok, bize yün çorap yeter
Hee yaa bizden bikaçtane daha var merak etmeSenle ben grubun iri kıyımlarıyız beybi
Kuzum ben çoğaltıp büyütüyor diye biliyorum çünkü başladığımız da 4 tane gelişmeye başlamıştı şimdi 12 yi duyunca bende şaşırdım sen hangi iğneden kullandın bide tüp bebek için mi aşılama için mi kullandınKuzum bu iğneler yumurta sayısını mı artırıyor yoksa kalitesini mi. Sadece 2 tane folikül çıktı bugün ultrasonda. Umut var mı sence benim için. Önümüzdeki ay ilaç kullandığımda artacak mı yoksa umutsuz durumda mıyım. 12 ne güzel bi sayı gözün aydın
Süper aşkım hiç stres yapacak bişey yok sen sakin kal o bebek buraya gelecek
Kız ondan çıktı zaten bu seksilik şeysi zaten
Aşko ben duydum da hiç o kadar cesur olamadım
Boşver hatçe bize gelmez öyle şeyler polarlı don candır
Off benimki de zoraki işte bebe derdine yapmadığımız mı kaldı
Bacım ben öyle şeyler giyemem seksilik de bir yere kadar yemez benim g*tüm onu giymeyi
Ah çok umutsuz vakayım ya. Hadi diyelim arkalarda bikaç tane kalsa. Birkaçı da adetten sonra gitmiş olsa ilaç onları büyütse hepi topu 3-5 yumurta. Daha bi de genetiği var bunların. Bayaaaa bi mucize olur bizim olursaTüp bebek iğneleri yumurta kalitesini etkilemez diye biliyorum sadece o ay oluşan foliküllerin hepsini birden büyütüyor
Normalde sende her ay diyelim 15 tane folikül oluşuyor ama hormonlar sadece bir tanesini büyütüp çatlayacak kıvama getiriyor
Klomen letu falan olunca 3 4 taneye kadar yolu var
Tüp bebek igneleriyle dozaja bağlı olarak o ay oluşan folikullerin çoğu büyüyor
Hatta hepsi kontrolsüz bi şekilde çatlamasın diye o Hormon iğnelerinin yaninda baskilayici iğne de kullanıyorsun
Yok kuzu daha hiç ilaç kullanmadım yolun baya başındayım. Amh düşük folikül iki tane göründü. Doğal hamile kalmıştım diye nasıl kendimden emindim umutluydum bitmişim ben aslındaKuzum ben çoğaltıp büyütüyor diye biliyorum çünkü başladığımız da 4 tane gelişmeye başlamıştı şimdi 12 yi duyunca bende şaşırdım sen hangi iğneden kullandın bide tüp bebek için mi aşılama için mi kullandın
Kuzum ilaç kullanmadıysan hiç takma benim de tedavi olmadığım aylar yumurta çok çok az görünüyordu zaten aşılama da bile 2 tane yumurta yetiyor. Benim amh 1.07 senin ki kaçYok kuzu daha hiç ilaç kullanmadım yolun baya başındayım. Amh düşük folikül iki tane göründü. Doğal hamile kalmıştım diye nasıl kendimden emindim umutluydum bitmişim ben aslında
Hahah ay burası olmasa deliririm heraldeHatçe den sonra koptum toparlanamıyoring
Ay gaza geldimHer cümlenin altına imzamı atıyorum şu an. Yürü be Anadolu kadınıAnalarımız bizi dantelle incik boncukla mı yaptı Ay acayip iyi topladım kafamı @Random3 @Demgey3 Mucizemmm16 @000umutlu000
Kız öyle deme temelli kapatma kendini arada bir hoş oluyorBana da gelmez o seksi meksi şeyler aşkolar, ben çok rahat bi insanım. Dışarıya da eşofmanımı çeker giderim. Makyaj falan da yapmam, çok nadir. Doğallık iyidir, ilk insan modunda yaşıyorum işte. Kocam beni cezbetsin, onlar her halimizle hazır kıta zaten
Zaten bende hoş da durmaz aşko g*t göbek aldı başınıbenimde g*tüm yemez aşko
Noldu beee napıyo aşko dövelim miHahah ay burası olmasa deliririm heraldeGız bu adam beni deli edecek yeminle ya
Ay gaza geldimNereye yürüyeyim aşko soldan soldan gidiyorum
Aşko dantele falan karşı değilim aşko tadında olursa mükemmelZaten kadının işvesi cilvesi bakışı önemli olan o kıyafetler 1 dk kalmıyor üstümde zaten
Kız öyle deme temelli kapatma kendini arada bir hoş oluyorvücut çorabı olmasa da dantelli iç çamaşırlar gecelikleri severim
Zaten bende hoş da durmaz aşko g*t göbek aldı başını
0.45 kuzu. Yaşım 31. Nereye gitti o yumurtalar hemen ya ne aceleniz vardı da bittinizKuzum ilaç kullanmadıysan hiç takma benim de tedavi olmadığım aylar yumurta çok çok az görünüyordu zaten aşılama da bile 2 tane yumurta yetiyor. Benim amh 1.07 senin ki kaç
Kuzum benim yaşım 25 ona rağmen 1.07 hiç öyle düşünme umut her zaman var0.45 kuzu. Yaşım 31. Nereye gitti o yumurtalar hemen ya ne aceleniz vardı da bittiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?