- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.961
Eveeet çok heyecanlı ya. Allah yardımcınız olsun kuzum her şey yolunda gidecek hep güzel düşünBende çok merak ediyorum ya çok heyecanlıymış bu iş kızlar önce acaba kaç yumurta olacak şimdi de kaç embriyo olacak heyecanla bekliyoruzaslında şöyle bir sıkıntı var progesteron 1 in altında olması gerekmiş benim 1.16 çıktı doktor transferi ertelemek istedi ben tekrar gelemem bu ay yapalım dedim inşallah o yönden bi sıkıntı çıkmaz
Piki bebeğim. Daş gibiyim daşşşSenin seksi vücudun eşinin bileceği iş. Giy yün çorabını keyfine bakHiç bi kadın vücuduna laf edemez benim yanımda. Bu da benim kırmızı çizgim
Aaaa ilk defa duydum fostimonKlomen ve fostimon iğne canım
MersinNerde oturuyorsun canım?
Herkes ne güzel yerlerde oturuyor yaa bütün soğuğu çeken benmiyimMersin
Sen nerde oturuyon canim?Herkes ne güzel yerlerde oturuyor yaa bütün soğuğu çeken benmiyim
Benim kocam da bakımlı olunsun ister ama makyaj falan sevmez, o benim doğal halimi sevdiği için ben de daha çok salıyomYa kadınlar evlenince süse püse düşer ben de kocam sağolsun tanıştığımzdan beri eşofman tayt alıştırdı beniAma ne rahat dimi aşko No sütyen no jean Valla dünya varmış. Çok şanslıyız aslında
Biz direkt yağlı güreş modu aşkoo el ense tamamYook yook aşko zaten iri kıyıya o nasıl seksi dursun allah var yukarda
Hee yaa bizden bikaçtane daha var merak etme
Gonalf gibi oda kuzum.Aaaa ilk defa duydum fostimon
Kız yapıyorum dedim ya yılda bir kez işte ahahahaHahah ay burası olmasa deliririm heraldeGız bu adam beni deli edecek yeminle ya
Ay gaza geldimNereye yürüyeyim aşko soldan soldan gidiyorum
Aşko dantele falan karşı değilim aşko tadında olursa mükemmelZaten kadının işvesi cilvesi bakışı önemli olan o kıyafetler 1 dk kalmıyor üstümde zaten
Kız öyle deme temelli kapatma kendini arada bir hoş oluyorvücut çorabı olmasa da dantelli iç çamaşırlar gecelikleri severim
Zaten bende hoş da durmaz aşko g*t göbek aldı başını
Anaam eskişehirde ayazın göbeğindeSen nerde oturuyon canim?
Kız allah seni kahkaha attm yaBiz direkt yağlı güreş modu aşkoo el ense tamam
Hııı güzelHerkes ne güzel yerlerde oturuyor yaa bütün soğuğu çeken benmiyim
Haha ay sıkıldım eski profil fotodanKıızz aşkoo fotoğrafn değişmiş dedimyeni biri geldi herhal bi baktm safiyeaşkomuz
Ay aşko kaçmam benHııı güzelbi yaz gel misafirim ol da topukların totona vura vura ertesi gün kaçarsın
Adet gördükçe umut var diyolar bakalım. Bi de gençkenki yumurtalar daha iyi oluyormuş. Ben ortadayım bakalım ne yaşıcaz bıraktım kendimi doktorlaraKuzum benim yaşım 25 ona rağmen 1.07 hiç öyle düşünme umut her zaman var
Ay evet adanalı bi arkadaşm var mersinde yazlıkları var ondan duydum dogum bekliyoruz bugün yarn artk ne zamansa kaynar içmeye gelirsniz dedi o ne dedim bizim oralarda yapılır dedi bakalm görcezKaynar yapıyorum aşkolar gelin içelim, şifa deposusiz bilmezsiniz gerçi. Bizim buralarda doğum yapınca her gün yapılır ve dağıtılır herkese. Bir süt yapar oooffff diyorum
Kız pek güzelmiş sana benziyosa bu pek güzel gacısınHaha ay sıkıldım eski profil fotodan
Hayır yapmadım aşko biraz daha bekle diyorlarTest yapmadın mu hiç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?