Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eveeet çok heyecanlı ya. Allah yardımcınız olsun kuzum her şey yolunda gidecek hep güzel düşün

Benim kocam da bakımlı olunsun ister ama makyaj falan sevmez, o benim doğal halimi sevdiği için ben de daha çok salıyom rahat valla aşkısı başka türlü ayrı bir stres sebebi olurdu yani

Kız yapıyorum dedim ya yılda bir kez işte ahahaha ama _Umutlu_Pozitif_ dan gaza geldim gece vardiyasına geçince giyip giyip foto atıcam kocişe

Kaynar yapıyorum aşkolar gelin içelim, şifa deposu siz bilmezsiniz gerçi. Bizim buralarda doğum yapınca her gün yapılır ve dağıtılır herkese. Bir süt yapar oooffff diyorum

Eklentiler

• 1666976918870213572709414662583.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 29
Kuzum benim yaşım 25 ona rağmen 1.07 hiç öyle düşünme umut her zaman var
Adet gördükçe umut var diyolar bakalım. Bi de gençkenki yumurtalar daha iyi oluyormuş. Ben ortadayım bakalım ne yaşıcaz bıraktım kendimi doktorlara

Kaynar yapıyorum aşkolar gelin içelim, şifa deposu siz bilmezsiniz gerçi. Bizim buralarda doğum yapınca her gün yapılır ve dağıtılır herkese. Bir süt yapar oooffff diyorum
Ay evet adanalı bi arkadaşm var mersinde yazlıkları var ondan duydum dogum bekliyoruz bugün yarn artk ne zamansa kaynar içmeye gelirsniz dedi o ne dedim bizim oralarda yapılır dedi bakalm görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…