- 18 Temmuz 2022
- 4.291
- 7.132
- 88
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.981
Afiyetler olsun şifa olsun kuzu. Neler de bilirmiş. Tarif alalımKaynar yapıyorum aşkolar gelin içelim, şifa deposusiz bilmezsiniz gerçi. Bizim buralarda doğum yapınca her gün yapılır ve dağıtılır herkese. Bir süt yapar oooffff diyorum
Ne kullanıyorsun şu an gonal-f mi?Ah çok umutsuz vakayım ya. Hadi diyelim arkalarda bikaç tane kalsa. Birkaçı da adetten sonra gitmiş olsa ilaç onları büyütse hepi topu 3-5 yumurta. Daha bi de genetiği var bunların. Bayaaaa bi mucize olur bizim olursa
Komşuyuk ben de iskenderundayimMersin
Yazın 2 ayı çıkarsak çoohh gizel olabilirdiAy aşko kaçmam benizmir bebesiyim aslnda evlendk kaldık burda işte naparsın sıcak çok seveeereeemm
Herkes sever ya. 7 bitki var içinde. Tarçın, zencefil, zerdeçal, karanfil, havlıcan, kakule, karabiber. İçine de şeker atılıyor kaynarken, fincanlara alındığında da üstüne ceviz rendesi koyuluyor. Tam bir kış çayı, hastalıklara devaAy evet adanalı bi arkadaşm var mersinde yazlıkları var ondan duydum dogum bekliyoruz bugün yarn artk ne zamansa kaynar içmeye gelirsniz dedi o ne dedim bizim oralarda yapılır dedi bakalm görcez
Evet yakınmışız, bir gün buluşuruz da belki kimbilirKomşuyuk ben de iskenderundayim
Hepimiz guzel haberler alalim ilk sen ver guzel haberi bizeKuzum bi kaç gündür giremiyordum yoğunluktan bugün opu yapıldı 12 adet yumurta toplanmış gelişime göre arayacaklarmış sende aşılamaya başlamışsın çok sevindim bu ay güzel haberleri alacaz inşallah
Asko cok severim ben abiduk gubidik dantelli seyleri@000umutlu000 M MavimireslMucizemmm16 aşkolar ne incik boncuk dantel çorap seviyormuşsunuz. Bu ne kudurukluk maşallah size Eşim hiç sevmiyor öyle şeyleri. Evlendiğimizde sakın giyme falan dedi bana. Saç baş dağınık makyaj bulaşmış falan seviyor. Bi de yırtma huyu var özel bişey alıp giymek istemiyorum. Hepsinin huyu ayrı Anlatarak yerlerde sürünen libidomu ayağa kaldırmaya çalışıyorum şu an
Benimkilerin peki ne acelesi varmış0.45 kuzu. Yaşım 31. Nereye gitti o yumurtalar hemen ya ne aceleniz vardı da bittiniz
Kizlar vucut çorabı cok seksi duruyor. Giymesi zulum ama olsun is gorecek yerlerin acikta oluyorKızz cidden ben o kadat iç çamaşırı severim vücudun çorabını ilkkez duydum
Aaa babydol bende severm ama çorabı bilemedm beni bi aştı o
Geliyom aşko yoldayım
Ben varıığğmmHerkes ne güzel yerlerde oturuyor yaa bütün soğuğu çeken benmiyim
Nasip coluklu çocuklu olur belkiEvet yakınmışız, bir gün buluşuruz da belki kimbilir
Benim ayak cocuk ayagi gibiDediki herhalde ben olduysam o da olsuniçinden geliyorsa döv aşko dğer içinde kalanlarn hıncıda çıkar aradan
Yaaa cağğnımmmheh bende 1.72 68 kilo 39-40 ayak numaram vallaa aynıyız neredeyse seni öpeeeceeeğiiiimmm
Kız ne güzel mobilyalarınız var sizin ya güle güle kullan canım
Sagol askim daha guzelleri senin olsun.Kız ne güzel mobilyalarınız var sizin ya güle güle kullan canım
Aşko bende aldım bunlardan 34 numara
Ben oglanla kıza aldim kızınkiler olmuyoda bunlari giyiyorum ne kadar rahat bayıldım vallaAşko bende aldım bunlardan 34 numara
Evet aşkım rahatlar özellikle yazın cok iyi oluyoBen oglanla kıza aldim kızınkiler olmuyoda bunlari giyiyorum ne kadar rahat bayıldım valla
Oo baya şey varmş içinde güzeldir kesinYazın 2 ayı çıkarsak çoohh gizel olabilirdi
Herkes sever ya. 7 bitki var içinde. Tarçın, zencefil, zerdeçal, karanfil, havlıcan, kakule, karabiber. İçine de şeker atılıyor kaynarken, fincanlara alındığında da üstüne ceviz rendesi koyuluyor. Tam bir kış çayı, hastalıklara devaannabelica
Ahahahahha iş görecek yerler açık diyo bide yaKizlar vucut çorabı cok seksi duruyor. Giymesi zulum ama olsun is gorecek yerlerin acikta oluyor
Biz donmaya mahkumuzBen varıığğmm
İyi kız masraf çok çıkmaz
34 numara ne yaaa 34 numara neeeAşko bende aldım bunlardan 34 numara
Oo baya şey varmş içinde güzeldir kesin
Ahahahahha iş görecek yerler açık diyo bide yabenimki görünce bi gülme tutabilir bilemedim
Biz donmaya mahkumuz
İyi kız masraf çok çıkmazortaklaşa giyersiniz
34 numara ne yaaa 34 numara neee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?