Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaynar yapıyorum aşkolar gelin içelim, şifa deposu siz bilmezsiniz gerçi. Bizim buralarda doğum yapınca her gün yapılır ve dağıtılır herkese. Bir süt yapar oooffff diyorum
Afiyetler olsun şifa olsun kuzu. Neler de bilirmiş. Tarif alalım

Ne kullanıyorsun şu an gonal-f mi?
Kaç gün oldu?

Ay aşko kaçmam ben izmir bebesiyim aslnda evlendk kaldık burda işte naparsın sıcak çok seveeereeemm
Yazın 2 ayı çıkarsak çoohh gizel olabilirdi
Ay evet adanalı bi arkadaşm var mersinde yazlıkları var ondan duydum dogum bekliyoruz bugün yarn artk ne zamansa kaynar içmeye gelirsniz dedi o ne dedim bizim oralarda yapılır dedi bakalm görcez
Herkes sever ya. 7 bitki var içinde. Tarçın, zencefil, zerdeçal, karanfil, havlıcan, kakule, karabiber. İçine de şeker atılıyor kaynarken, fincanlara alındığında da üstüne ceviz rendesi koyuluyor. Tam bir kış çayı, hastalıklara deva annabelica

Hepimiz guzel haberler alalim ilk sen ver guzel haberi bize

Asko cok severim ben abiduk gubidik dantelli seyleri eşimde sever. Ben inanıyorum o libida ayaklanir

Kızz cidden ben o kadat iç çamaşırı severim vücudun çorabını ilkkez duydum

Aaa babydol bende severm ama çorabı bilemedm beni bi aştı o

Geliyom aşko yoldayım
Kizlar vucut çorabı cok seksi duruyor. Giymesi zulum ama olsun is gorecek yerlerin acikta oluyor

Benim ayak cocuk ayagi gibi 36 37 kız ben bizim oglanin terliklerle geziyom yaa Lale95

Eklentiler

• image.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 35
Oo baya şey varmş içinde güzeldir kesin
Kizlar vucut çorabı cok seksi duruyor. Giymesi zulum ama olsun is gorecek yerlerin acikta oluyor
Ahahahahha iş görecek yerler açık diyo bide ya benimki görünce bi gülme tutabilir bilemedim
Ben varıığğmm
Biz donmaya mahkumuz
Benim ayak cocuk ayagi gibi 36 37 kız ben bizim oglanin terliklerle geziyom yaa Lale95
İyi kız masraf çok çıkmaz ortaklaşa giyersiniz
Aşko bende aldım bunlardan 34 numara
34 numara ne yaaa 34 numara neee

kuzu valla cok seksi oluyor gir bak netten. Yani gülüncek gibi degil bide fizigin musait senin bence enişteyle coraba bi sans ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…