- 10 Nisan 2016
- 8.546
- 12.635
- 248
- 37
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.301
Her seferinde degilde iste bilgi verirken etiketleyin bi zahmet bebitolar.. birbirimizin akıntısına kadar biliyoruz sonuçtaBi daha etiketlerim söz
Evet aşkım cok yoğun oluyo bazen bende yetişemiyorum valla
Kuzu ben aşılamaya başladım oy masalllah ya kız gibi yA sankiEki Görüntüle 3153059 Eki Görüntüle 3153060
Teyzelerim merhabalar herkeseeeKızlarım doktordan geldim bugün varmı cinsiyet hakkında fikri olan Sizler ne durumdasınız Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 R raainbow @Lale95 iyilikperisi92 @Safiye19 @Ginnys diğer unuttuğum kızlarım
Bide 2 cocukla düşün ne hale geliyoruzKesinlikle evde savaş çıkıyor sanki o bir günde ne oluyorsa oluyor kuzum
Asko test yaptinmiHer seferinde degilde iste bilgi verirken etiketleyin bi zahmet bebitolar.. birbirimizin akıntısına kadar biliyoruz sonuçta
Yapmadım artık doktora gidicem öyle yok test bundn sonraAsko test yaptinmi
Cok haklısın beybiHer seferinde degilde iste bilgi verirken etiketleyin bi zahmet bebitolar.. birbirimizin akıntısına kadar biliyoruz sonuçta
Ne zaman gitceksin bebeğim doktoraYapmadım artık doktora gidicem öyle yok test bundn sonra
Henüz belli değil gittikten sonra haber veririmNe zaman gitceksin bebeğim doktora
Hadi güzel haberlerle dön inşallah ordan aşkısıHenüz belli değil gittikten sonra haber veririm
Kuzum rabbim çıktığın bu yolda utandırmasın inşallah mucizen gelir inşallah sanada hemen , ayy kız çocuklarını çok severimKuzu ben aşılamaya başladım oy masalllah ya kız gibi yA sanki
Aminn kuzucummHadi güzel haberlerle dön inşallah ordan aşkısı
Gerekirse yap aşkoo aksiyon olurAşko kocam evde yok laiş yerine mi gidip adama atlayayım onu mu istiyorsun
Oohh film bitmiştir şimdiye iyi olmuş yaaa bizde kendimizi şimdi attık dışarıAynı aşko işleri yaptım şimdi oturup film izlicez ya hava çok güzel dediğin gibi çıkmayı düşündüm ama çok o modda değilim karnım ağrıyor adet ağrısı karnımda geziyor
Temizlik terapi zaten yaaHala temizliyorum ama terapi gibi geliyor bu arada arkadaslara falan gectim. Ondanda uzadı
Geçecek inşallah aşkom geçecekYerim seniiii sevgi yumağıııı
Ayıramaz aşko ben sizsiz yaşayamam
Ay şimdiden iyi geldi ki kuzucum inşallah hepimiz en yakın zamanda bebis haberi alalım❤
Ay inşallah aşko vallahi vakit geçmiyor gibi iple çekiyorum batı
Ahh harika bi terapi hemde evide misledim. Cikmadik disari yarin hep beraber cikariz diye. Eve de burger king soyledik komsumlda kahve ictik vallaha iyi geldiGerekirse yap aşkoo aksiyon olur
Oohh film bitmiştir şimdiye iyi olmuş yaaa bizde kendimizi şimdi attık dışarı
Temizlik terapi zaten yaa
Bazen sinirden masanın üstüne çıkıyorum falanEvett Balamm geçerliisen yeterki yaz nasılsın napiyosun? Okulda durumlar nasıl? Kızçen nasıl ödevlerle kavga ediyormusunuz?
Köşede sıkıştırırımGerekirse yap aşkoo aksiyon olur
Bitti kuzum valla seviyorum film keyfiniGerekirse yap aşkoo aksiyon olur
İş bölümü harika aşko zaten evde herkes üstüne düşeni yapsa hiç bir sorun kalmayacakBide 2 cocukla düşün ne hale geliyoruz
Ben artik evde iş bölümü yapiyorum. Herkes kendi odasini dolabini kullanmadigi oyuncaklari calisma masalarini duzenlemelerini istiyorum. Yapiyolarda yoksa işin içinden cikamam. Cok daginik benim cocuklar. Kurulandiklari havluyu bile yere atiyolartabiiki ben uyarinca kaldiriyolar yani cokta relax bırakmıyorum aliskanlik yapmasin onlarda diye
Ben evi topluyorum. Benim cocuklar okuldan gelince biranda evde savaş cikmis gibi oluyorİş bölümü harika aşko zaten evde herkes üstüne düşeni yapsa hiç bir sorun kalmayacak
Ayy tahmin edebiliyorum aşko ya insan gün boyu emeğine karşılık derli toplu tutmalarını bekliyor haklı olarakBen evi topluyorum. Benim cocuklar okuldan gelince biranda evde savaş cikmis gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?