Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nassin aşko?o işlemi tam olarak bilmedigim için net bişey söyleyemiycem,ama anaannen yapmişsa anlayışı vardır o konuda
Aceba öglen çatlamış mi

Evet canım çalışıyorum da aynı zamanda
Evde çok az vakit gecirebiliyorum onda da yorgunluktan pertim çıkmış oluyor
Yardımcı ablamız var her gün gelen o da yetistiremiyor çocuklardan fırsat vermiyorlar
Robottan korkmuyorlar ama üstüne çıkıp duruyorlar tutup kaldırmaya çalışıyorlar bi bakıyorum ya olduğu yerde durmuş ya şarj yuvasına dönmüş

Allah yardimcin olsun yaa. Bosver oldugu kadar olsun temiz hijyenik olsun bebekler icin, daginikta olsa farketmez bence. Bazen de bosvermek gerekiyor. Kendine eziyet edersin

Allah yardimcin olsun yaa. Bosver oldugu kadar olsun temiz hijyenik olsun bebekler icin, daginikta olsa farketmez bence. Bazen de bosvermek gerekiyor. Kendine eziyet edersin
Psikolojik olarak da yıpratıyor oraya şu dökülmüş burası leke olmuş diye
Akşam olunca kocayı beklerken siliyorum sonra
Herif de dert yanıyor

Nassin aşko?o işlemi tam olarak bilmedigim için net bişey söyleyemiycem,ama anaannen yapmişsa anlayışı vardır o konuda

Aceba öglen çatlamış mi
İyiyim bebeğim sen nasılsın ev toparlamaca misafirim var da yarına kırk yılda bir tembellik yapacaktım nasip olmadıığğ bilmiyorum ki aşkım anlamadım ya baya baya akıntım fazlalaştı ilk kez böyle oluyorum

Asko sen ne ara adet oluyon ne ara yumurtlama oluyo ne ara eksin valla kafam karisti senin aradaki süre kısa yaa
Aşkısı bugün 14. Günüm regliden sonra valla aşkım son zamanlar da bende bi anlamıyorum kafam çok karıştı neyin olduğunu çözemedim akıntım fazlalaşmaya başladı anlamıyorum artık

Kızlar ilki sabah böyle koyu degildi durdukça koyulasmis ikincisi 1 saat önce yaptım ilk yumurtlamadan 7 gün oldu tekrar mi yumurtlama ben anlamadım bu işi

Sana zaman geçmiyordur tabi aşkım ama her anın tadını çıkar

Ay aşko kafam çok rahat ya çok stres oluyormuşum ben onu anladım bu sürede
Haklısın kuzum çok yıpranıyoruz bu süreçte yoruluyoruz strese giriyoruz bu dinlenme ayında güzel güzel kafanı dinle gez eğlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…