- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.761
Hah böyle de işteDeğerlendirdik geçti aşko umarım goldür
Ağzıma asma kilit asıcam konuşamamak içinOlabilir ama dillendirmesen keşke
Şimdiden pimpiriklenirsen döverim biliyosunCünkü genelde öyle olur aşkım bende
Dövseydin bariiğğğ
İnşallah öyle olur aşkısı inşallah gelir
Aşko benim ara kanamalar dışında enerjimi hiç bişey düşürmüyor amaKeşke burayaemojiside koysalar senle _Umutlu_Pozitif_ böyle hemen negatif cümle kurduğunuzda tek emojiyle düşüncemi ifade etsem
Bende hala doğru düzgün akıntı yok ona ne diyeceksin ben hasta olmadan bi kaç gün önce akıntı içinde kırmızı iplik gördüğümde AA yerleşme mi diyordum ama anladım ki regl belirtisiama bazılarında yerleşme oluyordu
Hele bi dur daha yumurtlamadasın neden hemen kötüyü çağırıyorsun ki
Goldür inşallahDeğerlendirdik geçti aşko umarım goldür
Benim akinti kesildiginde regl geliyor geneldeAşkolar regli is comingakıntım tamamen kesildi en son ki değerlendirmeden sonra dün değil önceki gece ekşından sonra dün de bugün de akıntı namına hiç bişey yok bu ne demek oluyo aydınlatın 16. Günüm inşallah yine erken olmam ya M Mavimiresl R Random3 _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @raainbow @My_Moonlight06 miraclebeyb @partalina_ bitliKedi Lale95 Veziir herkesi etiketledim miiğğ etiketleyemediklerim soryy bebekler aklıma gelmiyoring
Napsin adamlarada bisey diyemiyoruz fiyatlar tavan yapmis herseydeHoşgeldin tatlımarayı fazla açma lütfen. Biz iyiyiz bıraktığın yerde cebelleşiyoruz kuzum. Ben bu ay yumurtlamayacağım gibi görünüyor, zaten ilaçsız gelişmiyor pek. Uzun aradan sonra tekrar tedaviye başlamak istiyorum ve mikoçipli aşılama deneyeyim hazır ilaç kullanmışkrn diyorum ama eşim fiyatları duyunca içine kapandı ve bi daha konuşmadı
Kız dur yaa diye diye erken getirdin hep regliniAşkolar regli is comingakıntım tamamen kesildi en son ki değerlendirmeden sonra dün değil önceki gece ekşından sonra dün de bugün de akıntı namına hiç bişey yok bu ne demek oluyo aydınlatın 16. Günüm inşallah yine erken olmam ya M Mavimiresl R Random3 _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @raainbow @My_Moonlight06 miraclebeyb @partalina_ bitliKedi Lale95 Veziir herkesi etiketledim miiğğ etiketleyemediklerim soryy bebekler aklıma gelmiyoring
Bebeğim benim 3 gebeliğimde de akıntım kesildi kupkuru oldum hadi sen de inşallahAşkolar regli is comingakıntım tamamen kesildi en son ki değerlendirmeden sonra dün değil önceki gece ekşından sonra dün de bugün de akıntı namına hiç bişey yok bu ne demek oluyo aydınlatın 16. Günüm inşallah yine erken olmam ya M Mavimiresl R Random3 _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @raainbow @My_Moonlight06 miraclebeyb @partalina_ bitliKedi Lale95 Veziir herkesi etiketledim miiğğ etiketleyemediklerim soryy bebekler aklıma gelmiyoring
Açık açık söyle tatlı dille anlayış gösterecektir bence eşine söyleyip o da ona gidip söylemesi hoş olmaz eşin aranızda kalır kendin söyle anne kız gibi konuşsunYa ben duydum ama eşim hiç duymamıştı ilk seferi onla başbaşa dinlemek istedim açıkcası o yüzden öyle düşündüm
Evet ilk torun onu da anlamaya çalışıyorum ama her şeye fazla meraklılar bize misafir geldiğinde bile onlarda gelmek istiyor falan.
Yani anlayacağınız onu üzmek istemiyorum ama bazı konularda da bize saygı duysun istiyorum ama abartıyor muyum acaba
Kız başıma ne geldi son lh testi kaldı zannettim açtım yaptım bekliyorum sonra Allahala bu niye çizgi çıkartmadı diye baktım megersem HCG testiymis kasetTeşekkür ederim canımAminnn sen nasılsın nasıl gidiyor
amin canımsen test yapacak mısın yada Lh testin hala koyu mu
Kız ne çabuk daha geçen hastaydin sankiAşkolar regli is comingakıntım tamamen kesildi en son ki değerlendirmeden sonra dün değil önceki gece ekşından sonra dün de bugün de akıntı namına hiç bişey yok bu ne demek oluyo aydınlatın 16. Günüm inşallah yine erken olmam ya M Mavimiresl R Random3 _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @raainbow @My_Moonlight06 miraclebeyb @partalina_ bitliKedi Lale95 Veziir herkesi etiketledim miiğğ etiketleyemediklerim soryy bebekler aklıma gelmiyoring
Hafta sonu kaçamağı yaptık aşko. Arkadaşlara gittik gezdik tozduk piknik falan güzel geçti akşamları girdim buralara ama pek aktif olamadım yorgunluktan. Kahveyi kaçırdım mı kız annem aradı onunla konuştum giremedim çabuk burayaHosgeldin minnosum nerelerdeydin gel biseyler yiyip kahve yapcam kendime yetişbenim kızda hasta hafiften yatiyor
Hoşbuldum bebeğim iyi diyelim iyi olsun. Kızlar benim kocam beni delirtiyor ya valla sıkacam ümüğünüHoşgeldin aşko biz iyiyiz sen nasılsın
Kocamı düşünmediğim zamanlar çok iyiyim bebeğimHoşgeldin bebeğim iyiyiz cok şükür sen nasılsın beybisi
Sus kız ağzından yel alsın nasıl konuşuyorsun öyleAşkolar regli is comingakıntım tamamen kesildi en son ki değerlendirmeden sonra dün değil önceki gece ekşından sonra dün de bugün de akıntı namına hiç bişey yok bu ne demek oluyo aydınlatın 16. Günüm inşallah yine erken olmam ya M Mavimiresl R Random3 _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @raainbow @My_Moonlight06 miraclebeyb @partalina_ bitliKedi Lale95 Veziir herkesi etiketledim miiğğ etiketleyemediklerim soryy bebekler aklıma gelmiyoring
Hoşşbuldumm aşkomHoşgeldin tatlımarayı fazla açma lütfen. Biz iyiyiz bıraktığın yerde cebelleşiyoruz kuzum. Ben bu ay yumurtlamayacağım gibi görünüyor, zaten ilaçsız gelişmiyor pek. Uzun aradan sonra tekrar tedaviye başlamak istiyorum ve mikoçipli aşılama deneyeyim hazır ilaç kullanmışkrn diyorum ama eşim fiyatları duyunca içine kapandı ve bi daha konuşmadı
Kız hafta sonu kaçamak yaptık arkadaşlarla beraberdik nasıl gidiyor hamişlik alıştın mı karnında bir minik olduğu gerçeğineHoşgeldin canım iyiyizsen nasılsın nerdeydin kız sen
Kacirdin asko gel ben yine sana yaparim bak masanin uzerinde kaldirmadim bile fincaniHafta sonu kaçamağı yaptık aşko. Arkadaşlara gittik gezdik tozduk piknik falan güzel geçti akşamları girdim buralara ama pek aktif olamadım yorgunluktan. Kahveyi kaçırdım mı kız annem aradı onunla konuştum giremedim çabuk buraya
Hoşbuldum bebeğim iyi diyelim iyi olsun. Kızlar benim kocam beni delirtiyor ya valla sıkacam ümüğünüonun dışında çok iyiyim
Kocamı düşünmediğim zamanlar çok iyiyim bebeğim
Sus kız ağzından yel alsın nasıl konuşuyorsun öyle
Hoşşbuldumm aşkomaşko hayırlısı olsun aşko Rabbim inşallah hiç birşeye gerek kalmadan nasip eder. Bende bu ay ovulasyon ile takip ettim 17. Gün yumurtlama oldu 3 güst üste değerlendirdik o günleri. Daha adam yanaşmıyor bana cuma günü ben yanaştım yorgunum falan yaptı ilişki takvimiz bitmemişiydi dedi tepem attı bebek istemiyorsan söyle bende boşuna yırtmıyım bi taraflarımı dedim. iki kez aşılama yaptık o zaman bile doktorlar değerlendirmeye devam edin dedi. Ovulasyonun pik olduğu zaman değerlendirmiştik güya bitti sanıyor. Başka şeylerde kafası zehir gibi çalışır. Bebek deyince herşeyi ben takip ediyorum. Valla yıldım bende takip ettiysem ilişkiymiş yumurtlamaymış banane ya
Kız hafta sonu kaçamak yaptık arkadaşlarla beraberdik nasıl gidiyor hamişlik alıştın mı karnında bir minik olduğu gerçeğine
Evet gerçekten öyle yaa ama belki tüp bebek masrafına gerek kalmadan gebelik olurNapsin adamlarada bisey diyemiyoruz fiyatlar tavan yapmis herseydeBende kız hasta yarin randevu aldim hastaneye adım atmamiz 1000 lira bide kamu indirimimiz oluyor bizim o halde bu sekilde.
Pimpiriklenmiyorum pekiiğŞimdiden pimpiriklenirsen döverim biliyosuntatlım ben hamile kaldığımda normalde olan akıntıların bile yoktu, kupkuruydu haftalarca resmen. Regl olmayacaksın nokta.
Ama amaAşko benim ara kanamalar dışında enerjimi hiç bişey düşürmüyor amaMucizemmm16 akıntısı dursa adet diyor yumurtlama başlayıp kaşık ağrısı olsa adet diyor çatlama ağrısı yaşıyor adet olcam diyor ben bu boyuta geçemem aşko dövelim
Kankamı görüyo musunuz az örnek alınBenim akinti kesildiginde regl geliyor genelde
İnşallah yanılırım aşkıKız dur yaa diye diye erken getirdin hep reglini
İnşaallah bu ay yanılırsın hııhhsen değerlendirmelerini yap akışına bırak
İnşallah bebeğim cok aminBebeğim benim 3 gebeliğimde de akıntım kesildi kupkuru oldum hadi sen de inşallah
Aşkosu 16. Günüm iki aydır sürekli hastayımKız ne çabuk daha geçen hastaydin sankidur bakalım bı
Yine iyi değerlendirmişsiniz bebeğim, sıkıntı yapma. Onlar da görev haline gelince daha bi uzaklaşıyor ilişkiden. Hadi inşallah bu kez güzel haberler verirsin bizeHafta sonu kaçamağı yaptık aşko. Arkadaşlara gittik gezdik tozduk piknik falan güzel geçti akşamları girdim buralara ama pek aktif olamadım yorgunluktan. Kahveyi kaçırdım mı kız annem aradı onunla konuştum giremedim çabuk buraya
Hoşbuldum bebeğim iyi diyelim iyi olsun. Kızlar benim kocam beni delirtiyor ya valla sıkacam ümüğünüonun dışında çok iyiyim
Hoşşbuldumm aşkomaşko hayırlısı olsun aşko Rabbim inşallah hiç birşeye gerek kalmadan nasip eder. Bende bu ay ovulasyon ile takip ettim 17. Gün yumurtlama oldu 3 güst üste değerlendirdik o günleri. Daha adam yanaşmıyor bana cuma günü ben yanaştım yorgunum falan yaptı ilişki takvimiz bitmemişiydi dedi tepem attı bebek istemiyorsan söyle bende boşuna yırtmıyım bi taraflarımı dedim. iki kez aşılama yaptık o zaman bile doktorlar değerlendirmeye devam edin dedi. Ovulasyonun pik olduğu zaman değerlendirmiştik güya bitti sanıyor. Başka şeylerde kafası zehir gibi çalışır. Bebek deyince herşeyi ben takip ediyorum. Valla yıldım bende takip ettiysem ilişkiymiş yumurtlamaymış banane ya
Kız hafta sonu kaçamak yaptık arkadaşlarla beraberdik nasıl gidiyor hamişlik alıştın mı karnında bir minik olduğu gerçeğine
Ne tesadüf bende o zaman cok iyiyim aşkoHafta sonu kaçamağı yaptık aşko. Arkadaşlara gittik gezdik tozduk piknik falan güzel geçti akşamları girdim buralara ama pek aktif olamadım yorgunluktan. Kahveyi kaçırdım mı kız annem aradı onunla konuştum giremedim çabuk buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?