Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cünkü genelde öyle olur aşkım bende
Dövseydin bariiğğğ
İnşallah öyle olur aşkısı inşallah gelir
Şimdiden pimpiriklenirsen döverim biliyosun tatlım ben hamile kaldığımda normalde olan akıntıların bile yoktu, kupkuruydu haftalarca resmen. Regl olmayacaksın nokta.

Aşko benim ara kanamalar dışında enerjimi hiç bişey düşürmüyor ama Mucizemmm16 akıntısı dursa adet diyor yumurtlama başlayıp kaşık ağrısı olsa adet diyor çatlama ağrısı yaşıyor adet olcam diyor ben bu boyuta geçemem aşko dövelim

Benim akinti kesildiginde regl geliyor genelde

Napsin adamlarada bisey diyemiyoruz fiyatlar tavan yapmis herseyde Bende kız hasta yarin randevu aldim hastaneye adım atmamiz 1000 lira bide kamu indirimimiz oluyor bizim o halde bu sekilde.

Kız dur yaa diye diye erken getirdin hep reglini
İnşaallah bu ay yanılırsın hııhhsen değerlendirmelerini yap akışına bırak

Bebeğim benim 3 gebeliğimde de akıntım kesildi kupkuru oldum hadi sen de inşallah

Açık açık söyle tatlı dille anlayış gösterecektir bence eşine söyleyip o da ona gidip söylemesi hoş olmaz eşin aranızda kalır kendin söyle anne kız gibi konuşsun

Teşekkür ederim canım Aminnn sen nasılsın nasıl gidiyor

amin canım sen test yapacak mısın yada Lh testin hala koyu mu
Kız başıma ne geldi son lh testi kaldı zannettim açtım yaptım bekliyorum sonra Allahala bu niye çizgi çıkartmadı diye baktım megersem HCG testiymis kaset

Kız ne çabuk daha geçen hastaydin sanki dur bakalım bı

Hosgeldin minnosum nerelerdeydin gel biseyler yiyip kahve yapcam kendime yetiş benim kızda hasta hafiften yatiyor
Hafta sonu kaçamağı yaptık aşko. Arkadaşlara gittik gezdik tozduk piknik falan güzel geçti akşamları girdim buralara ama pek aktif olamadım yorgunluktan. Kahveyi kaçırdım mı kız annem aradı onunla konuştum giremedim çabuk buraya
Hoşgeldin aşko biz iyiyiz sen nasılsın
Hoşbuldum bebeğim iyi diyelim iyi olsun. Kızlar benim kocam beni delirtiyor ya valla sıkacam ümüğünü onun dışında çok iyiyim
Hoşgeldin bebeğim iyiyiz cok şükür sen nasılsın beybisi
Kocamı düşünmediğim zamanlar çok iyiyim bebeğim
Sus kız ağzından yel alsın nasıl konuşuyorsun öyle
Hoşşbuldumm aşkom aşko hayırlısı olsun aşko Rabbim inşallah hiç birşeye gerek kalmadan nasip eder. Bende bu ay ovulasyon ile takip ettim 17. Gün yumurtlama oldu 3 güst üste değerlendirdik o günleri. Daha adam yanaşmıyor bana cuma günü ben yanaştım yorgunum falan yaptı ilişki takvimiz bitmemişiydi dedi tepem attı bebek istemiyorsan söyle bende boşuna yırtmıyım bi taraflarımı dedim. iki kez aşılama yaptık o zaman bile doktorlar değerlendirmeye devam edin dedi. Ovulasyonun pik olduğu zaman değerlendirmiştik güya bitti sanıyor. Başka şeylerde kafası zehir gibi çalışır. Bebek deyince herşeyi ben takip ediyorum. Valla yıldım bende takip ettiysem ilişkiymiş yumurtlamaymış banane ya
Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın nerdeydin kız sen
Kız hafta sonu kaçamak yaptık arkadaşlarla beraberdik nasıl gidiyor hamişlik alıştın mı karnında bir minik olduğu gerçeğine

Kacirdin asko gel ben yine sana yaparim bak masanin uzerinde kaldirmadim bile fincani

Eklentiler

• image.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 34
Napsin adamlarada bisey diyemiyoruz fiyatlar tavan yapmis herseyde Bende kız hasta yarin randevu aldim hastaneye adım atmamiz 1000 lira bide kamu indirimimiz oluyor bizim o halde bu sekilde.
Evet gerçekten öyle yaa ama belki tüp bebek masrafına gerek kalmadan gebelik olur ahh kıyamam noldu kuzuya? Geçmiş olsun canım

Şimdiden pimpiriklenirsen döverim biliyosun tatlım ben hamile kaldığımda normalde olan akıntıların bile yoktu, kupkuruydu haftalarca resmen. Regl olmayacaksın nokta.
Pimpiriklenmiyorum pekiiğ Vurma anneğğ vurmaağğğ
Ama ama Zayıf buldunuz ya dövün tabi
Benim akinti kesildiginde regl geliyor genelde
Kankamı görüyo musunuz az örnek alın aşkım benimde öyle ya
Kız dur yaa diye diye erken getirdin hep reglini
İnşaallah bu ay yanılırsın hııhhsen değerlendirmelerini yap akışına bırak
İnşallah yanılırım aşkı
Daha da mı değerlendircem yaniiğğ yeterdir bence
Bebeğim benim 3 gebeliğimde de akıntım kesildi kupkuru oldum hadi sen de inşallah
İnşallah bebeğim cok amin
Kız ne çabuk daha geçen hastaydin sanki dur bakalım bı
Aşkosu 16. Günüm iki aydır sürekli hastayım erken regli oldum ya beybisi ondan sana öyle geliyo

Yine iyi değerlendirmişsiniz bebeğim, sıkıntı yapma. Onlar da görev haline gelince daha bi uzaklaşıyor ilişkiden. Hadi inşallah bu kez güzel haberler verirsin bize

Ne tesadüf bende o zaman cok iyiyim aşko
Pekiiğğ sustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…