Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kacirdin asko gel ben yine sana yaparim bak masanin uzerinde kaldirmadim bile fincani
Afiyet olsun balım hahha sende kendimi görüyorum öyle yediğini içtiğini hemen kaldıranlardan olamadım
Kızlarrrrrrrrr muayen dem çıktım 17 mm persembe asılama oluyprummmmm hı huuuuuu
Ayyy hadi inşallah güzel sonuçlar alırız
Yine iyi değerlendirmişsiniz bebeğim, sıkıntı yapma. Onlar da görev haline gelince daha bi uzaklaşıyor ilişkiden. Hadi inşallah bu kez güzel haberler verirsin bize
Sıkıntı yapma diyon da aşkım başka zaman olsa ovulasyon yapıcam diyordun mfk alıcam diyordun alsana ovulasyon yapsana diye beni darlıyor. Öyle olunca kafam atıyor. İnşallah görev olunca bende uzaklaşıyorum ama sonuçta bunu yapmamız lazım bebek istiyorsak. Yapmazsak nasıl olacak. Ben istiyorum ki her ihtimali göz önüne alıp değerlendirelimgki şans artsın
Ne tesadüf bende o zaman cok iyiyim aşko
Pekiiğğ sustum
Görmeyince göresim görünce öldüresim geliyor

Çok haklısın bebeğim hepsi dayaklık sen başka şekilde yola getir onu, sonra tartışınca hiç olmuyor işte

Kız asko ben senin regl tarihini bile bilmiyorum ne zaman gorsem adetsin menopoz falan coook uzak sanaaa ay cok güldüm anladin

Ben birden kalkarim herheri temizler sonra tekrar otururum

Açık açık söyle tatlı dille anlayış gösterecektir bence eşine söyleyip o da ona gidip söylemesi hoş olmaz eşin aranızda kalır kendin söyle anne kız gibi konuşsun
Eğer beni arayıp bana sorsaydı geliyim mi diye bende öyle yapardım fakat o eşime söylemiş. Bende arada kalmasını istemiyorum ama böyle durumlarda mecbur kalınıyor

Yaa benimde oyle benim genelde adete 4 5 gün kala akıntım kalmaz çiçeğim ordan biliyorum ki gebe değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…