- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.781
Dün yumurtladım büyük ihtimalle bir iki ekşın daha olur sonra dinlenmeye çekilir bekleriz sanırım
Afiyet olsun balımKacirdin asko gel ben yine sana yaparim bak masanin uzerinde kaldirmadim bile fincani
Ayyy hadi inşallah güzel sonuçlar alırızKızlarrrrrrrrr muayen dem çıktım 17 mm persembe asılama oluyprummmmm hı huuuuuu
Sıkıntı yapma diyon da aşkım başka zaman olsa ovulasyon yapıcam diyordun mfk alıcam diyordun alsana ovulasyon yapsana diye beni darlıyor. Öyle olunca kafam atıyor. İnşallah görev olunca bende uzaklaşıyorum ama sonuçta bunu yapmamız lazım bebek istiyorsak. Yapmazsak nasıl olacak. Ben istiyorum ki her ihtimali göz önüne alıp değerlendirelimgki şans artsınYine iyi değerlendirmişsiniz bebeğim, sıkıntı yapma. Onlar da görev haline gelince daha bi uzaklaşıyor ilişkiden. Hadi inşallah bu kez güzel haberler verirsin bize
Görmeyince göresim görünce öldüresim geliyorNe tesadüf bende o zaman cok iyiyim aşko
Pekiiğğ sustum
Bu ay senden umutluyum öyle bir his var içimdeDün yumurtladım büyük ihtimalle bir iki ekşın daha olur sonra dinlenmeye çekilir bekleriz sanırımhelal olsun yakaladın valla
Çok haklısın bebeğim hepsi dayaklıkAfiyet olsun balımhahha sende kendimi görüyorum öyle yediğini içtiğini hemen kaldıranlardan olamadım
Ayyy hadi inşallah güzel sonuçlar alırız
Sıkıntı yapma diyon da aşkım başka zaman olsa ovulasyon yapıcam diyordun mfk alıcam diyordun alsana ovulasyon yapsana diye beni darlıyor. Öyle olunca kafam atıyor. İnşallah görev olunca bende uzaklaşıyorum ama sonuçta bunu yapmamız lazım bebek istiyorsak. Yapmazsak nasıl olacak. Ben istiyorum ki her ihtimali göz önüne alıp değerlendirelimgki şans artsın
Görmeyince göresim görünce öldüresim geliyor
1 aydir öksürük var goturdum ama gecmedi. Bugunde halsizlik bulanti var teyzesi, okuldan aldim getirdim. Zorlada randevu buldum nedir bu bizim hastane skntimizEvet gerçekten öyle yaa ama belki tüp bebek masrafına gerek kalmadan gebelik olurahh kıyamam noldu kuzuya? Geçmiş olsun canım
Kız asko ben senin regl tarihini bile bilmiyorum ne zaman gorsem adetsin menopoz falan coook uzak sanaaaPimpiriklenmiyorum pekiiğVurma anneğğ vurmaağğğ
Ama amaZayıf buldunuz ya dövün tabi
Kankamı görüyo musunuz az örnek alınaşkım benimde öyle ya
İnşallah yanılırım aşkı
Daha da mı değerlendircem yaniiğğ yeterdir bence
İnşallah bebeğim cok amin
Aşkosu 16. Günüm iki aydır sürekli hastayımerken regli oldum ya beybisi ondan sana öyle geliyo
Ben birden kalkarim herheri temizler sonra tekrar otururumAfiyet olsun balımhahha sende kendimi görüyorum öyle yediğini içtiğini hemen kaldıranlardan olamadım
Ayyy hadi inşallah güzel sonuçlar alırız
Sıkıntı yapma diyon da aşkım başka zaman olsa ovulasyon yapıcam diyordun mfk alıcam diyordun alsana ovulasyon yapsana diye beni darlıyor. Öyle olunca kafam atıyor. İnşallah görev olunca bende uzaklaşıyorum ama sonuçta bunu yapmamız lazım bebek istiyorsak. Yapmazsak nasıl olacak. Ben istiyorum ki her ihtimali göz önüne alıp değerlendirelimgki şans artsın
Görmeyince göresim görünce öldüresim geliyor
Yaaaa senin hissini severim ciddi misin nasıl hislendin böyle ay inşallah olur yaBu ay senden umutluyum öyle bir his var içimde
Eğer beni arayıp bana sorsaydı geliyim mi diye bende öyle yapardım fakat o eşime söylemiş. Bende arada kalmasını istemiyorum ama böyle durumlarda mecbur kalınıyorAçık açık söyle tatlı dille anlayış gösterecektir bence eşine söyleyip o da ona gidip söylemesi hoş olmaz eşin aranızda kalır kendin söyle anne kız gibi konuşsun
Yaa benimde oyle benim genelde adete 4 5 gün kala akıntım kalmaz çiçeğim ordan biliyorum ki gebe değilimAşkolar regli is comingakıntım tamamen kesildi en son ki değerlendirmeden sonra dün değil önceki gece ekşından sonra dün de bugün de akıntı namına hiç bişey yok bu ne demek oluyo aydınlatın 16. Günüm inşallah yine erken olmam ya M Mavimiresl R Random3 @000umutlu000 @Demgey3 @raainbow @My_Moonlight06 miraclebeyb @partalina_ bitliKedi @Lale95 Veziir herkesi etiketledim miiğğ etiketleyemediklerim soryy bebekler aklıma gelmiyoring
Benimde öyleBenim akinti kesildiginde regl geliyor genelde
Bende ordan biliyorum aşkoYaa benimde oyle benim genelde adete 4 5 gün kala akıntım kalmaz çiçeğim ordan biliyorum ki gebe değilim
Tebrik ederim canım regl günün ne zamandiKzılar merhaba,
Ben hala regl olamadım. Bugün test verdimm ve sonuç.. Sizinle paylaşmasam olmazdı
YaaaaaKzılar merhaba,
Ben hala regl olamadım. Bugün test verdimm ve sonuç.. Sizinle paylaşmasam olmazdı
Canım sat 4 ekimdi. Bat 26-27-28 olmalıydı. Ama hala regl olamadım. 29 ekimde erken gebelik yaptım çıkmadı. Bugün de kala olmayınca devlet hastanesine gittm kan verdimTebrik ederim canım regl günün ne zamandi
Çok ama çok teşekkür ederim kızlarYaaaaahadi hayırlı olsun çok sevindim
Ahh kuzum geçmiş olsun, onlar hastalanmasın yaa hayatımız kararıyor valla.1 aydir öksürük var goturdum ama gecmedi. Bugunde halsizlik bulanti var teyzesi, okuldan aldim getirdim. Zorlada randevu buldum nedir bu bizim hastane skntimiz
Anaa nasıl çıkmadı kız büyük sürpriz olmuşCanım sat 4 ekimdi. Bat 26-27-28 olmalıydı. Ama hala regl olamadım. 29 ekimde erken gebelik yaptım çıkmadı. Bugün de kala olmayınca devlet hastanesine gittm kan verdim
Çatladım zaten bu süreçte. Predıctora dünyanın parasını verdim kuruma çizgisi bile çıkmadı hiçbirindeAnaa nasıl çıkmadı kız büyük sürpriz olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?