- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.801
Tebrik ederim maşallah hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla tutunmasını ve sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinKzılar merhaba,
Ben hala regl olamadım. Bugün test verdimm ve sonuç.. Sizinle paylaşmasam olmazdı
Çatladım zaten bu süreçte. Predıctora dünyanın parasını verdim kuruma çizgisi bile çıkmadıAnaa nasıl çıkmadı kız büyük sürpriz olmuş
amin inşallahTebrik ederim maşallah hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla tutunmasını ve sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Yok bebeğim tartışmıyorum uğraşmıyorum da ya bebeği yapmak için böyle ise bakmak için de böyle olur bu. Hiç uğraşamam biraz da o çabalasın koşsun peşimdenÇok haklısın bebeğim hepsi dayaklıksen başka şekilde yola getir onu, sonra tartışınca hiç olmuyor işte
Ay kuzum inşallah normal bişeydir o kanamalarAşko benim ara kanamalar dışında enerjimi hiç bişey düşürmüyor amaMucizemmm16 akıntısı dursa adet diyor yumurtlama başlayıp kaşık ağrısı olsa adet diyor çatlama ağrısı yaşıyor adet olcam diyor ben bu boyuta geçemem aşko dövelim
Aşko totoma çalışmayın zaten yok günahım benAy kuzum inşallah normal bişeydir o kanamalarkız He Ya herşeye adet diyor sonra nerde bu bebek diyor hadi gidelim totişi bana kalsın terlikle vur Allah vur edeyim Mucizemmm16
Öyle bi içimden geldiYaaaa senin hissini severim ciddi misin nasıl hislendin böyle ay inşallah olur ya
Kız başıma ne geldi son lh testi kaldı zannettim açtım yaptım bekliyorum sonra Allahala bu niye çizgi çıkartmadı diye baktım megersem HCG testiymis kaset
Çok iyi yapmışsınız ay ne güzelHafta sonu kaçamağı yaptık aşko. Arkadaşlara gittik gezdik tozduk piknik falan güzel geçti akşamları girdim buralara ama pek aktif olamadım yorgunluktan. Kahveyi kaçırdım mı kız annem aradı onunla konuştum giremedim çabuk buraya
Hoşbuldum bebeğim iyi diyelim iyi olsun. Kızlar benim kocam beni delirtiyor ya valla sıkacam ümüğünüonun dışında çok iyiyim
Kocamı düşünmediğim zamanlar çok iyiyim bebeğim
Sus kız ağzından yel alsın nasıl konuşuyorsun öyle
Hoşşbuldumm aşkomaşko hayırlısı olsun aşko Rabbim inşallah hiç birşeye gerek kalmadan nasip eder. Bende bu ay ovulasyon ile takip ettim 17. Gün yumurtlama oldu 3 güst üste değerlendirdik o günleri. Daha adam yanaşmıyor bana cuma günü ben yanaştım yorgunum falan yaptı ilişki takvimiz bitmemişiydi dedi tepem attı bebek istemiyorsan söyle bende boşuna yırtmıyım bi taraflarımı dedim. iki kez aşılama yaptık o zaman bile doktorlar değerlendirmeye devam edin dedi. Ovulasyonun pik olduğu zaman değerlendirmiştik güya bitti sanıyor. Başka şeylerde kafası zehir gibi çalışır. Bebek deyince herşeyi ben takip ediyorum. Valla yıldım bende takip ettiysem ilişkiymiş yumurtlamaymış banane ya
Kız hafta sonu kaçamak yaptık arkadaşlarla beraberdik nasıl gidiyor hamişlik alıştın mı karnında bir minik olduğu gerçeğine
DinlenmeDün yumurtladım büyük ihtimalle bir iki ekşın daha olur sonra dinlenmeye çekilir bekleriz sanırımhelal olsun yakaladın valla
Tamam aşkoooo hislerine güveniyorum seni mi kıracağımDinlenmeçatlamadan 5 gün falan sonra bi ekşın daha Olsun benim 6. Hislerim çok kuvvetlidir
AnaaaaKzılar merhaba,
Ben hala regl olamadım. Bugün test verdimm ve sonuç.. Sizinle paylaşmasam olmazdı
Ahh kuzum yeni nesilin yediğindenmi içtiğindenmi bilmem biz korkardk anamızdan ikinciye bakınca dediğini yapardık yenilerin tribi ayrı siniri ayrı bilmişliği ayrı bişey ben anlamadmEvde patlamaya hazir bomba gibi dolasiyorum
O kadar sinirliyimki herseye sinirleniyorum. Ozelliklede cocuklara sarıyorum. Bazen sabrimin sonlarindayim sanirim. Yelek giy terlisin dedigim halde yelek giymedi benim kız ve her arabadan inerken uyardigim halde havalr soguk arabadan inerken ustunuzu alın diyorum arabadan indik yarı yolda bi dikkat ederimki bu havada yelek giymemis hirka giymemisSinirlerim gerildi arabada uzakta kaldı don dedim ne yapayim soyluyorum uyariyorum dinlemiyosun ve şuan üşüyor hasta olacak ne yapim İlac verdim zaten antibiyotik vermisti doktor onuda icmek istemedi icmedi dahada hastalanirsan gideriz yarın 12 tane igne yazdirirz dedim.
Oğlan ise ayrı bi tavirlarda biyere gidecez utanmasa bizi dovecek bi afralar tafralar kendi kendine sinirler 30 kiloluk cocuk siniri poposuna sığmıyor. Her aksam 4 sefer suratima top atıyor uyariyorum rutin dinlemiyo biraz once elektrikler kesildi gözüme 5 sefer uyardigim halde tlfnun flasini tuttu. Yani bazen anlayamiyorum cok fazla tolerans tanımamak mi gerekiyor cocuklara
Yapmaz kuzum yapmaaaz, çok da ilgili bir baba olur. Siz bakmayın onların o triplerine. Yerim seniYok bebeğim tartışmıyorum uğraşmıyorum da ya bebeği yapmak için böyle ise bakmak için de böyle olur bu. Hiç uğraşamam biraz da o çabalasın koşsun peşimden
Aşko noldu sana niye sinirlendin ?Yok bebeğim tartışmıyorum uğraşmıyorum da ya bebeği yapmak için böyle ise bakmak için de böyle olur bu. Hiç uğraşamam biraz da o çabalasın koşsun peşimden
Noldu ki bitanesiAfiyet olsun balımhahha sende kendimi görüyorum öyle yediğini içtiğini hemen kaldıranlardan olamadım
Ayyy hadi inşallah güzel sonuçlar alırız
Sıkıntı yapma diyon da aşkım başka zaman olsa ovulasyon yapıcam diyordun mfk alıcam diyordun alsana ovulasyon yapsana diye beni darlıyor. Öyle olunca kafam atıyor. İnşallah görev olunca bende uzaklaşıyorum ama sonuçta bunu yapmamız lazım bebek istiyorsak. Yapmazsak nasıl olacak. Ben istiyorum ki her ihtimali göz önüne alıp değerlendirelimgki şans artsın
Görmeyince göresim görünce öldüresim geliyor
Beni temiz hava çarptı aşko afedersin salak gibiyimAnaaa ben şok saatlerdir kimse yazmamışmeydan bana kaldı beni çok şaşırttınız valla hepiniz ekşına mı gittiniz yaa heyyy
Hıh gelmiş yine akıntıAşkolar bişey diycem krem gibi akıntım var beyaz yoğun kıvamlıne buuğğ bunu nneeeğğğ R Random3 R raainbow _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Lale95 iyilikperisi92 M Mavimiresl annabelica
M mucizeOlduAşkolar bişey diycem krem gibi akıntım var beyaz yoğun kıvamlıne buuğğ bunu nneeeğğğ R Random3 R raainbow _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Lale95 iyilikperisi92 M Mavimiresl annabelica
Maşallaaah yaaa kendini nasılda belli ediyor günden güneGünaydınnnn teyzeleri bugün bat günüm ilk dakikası ve ilk 10 dakika içindeki hali
Yeni hafta yeni ay yeni umutlar Olsun musmutlu bi hafta ,ay Olması dileğimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?