Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anaa nasıl çıkmadı kız büyük sürpriz olmuş
Çatladım zaten bu süreçte. Predıctora dünyanın parasını verdim kuruma çizgisi bile çıkmadı
Tebrik ederim maşallah hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla tutunmasını ve sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
amin inşallah isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah

Çok haklısın bebeğim hepsi dayaklık sen başka şekilde yola getir onu, sonra tartışınca hiç olmuyor işte
Yok bebeğim tartışmıyorum uğraşmıyorum da ya bebeği yapmak için böyle ise bakmak için de böyle olur bu. Hiç uğraşamam biraz da o çabalasın koşsun peşimden

Ay kuzum inşallah normal bişeydir o kanamalar kız He Ya herşeye adet diyor sonra nerde bu bebek diyor hadi gidelim totişi bana kalsın terlikle vur Allah vur edeyim Mucizemmm16

Çok iyi yapmışsınız ay ne güzel randoma yazdığını okudum da canım bizde de öyle oldu herşeyi ben takip ettim bizde 3 gün üst üste yapacağımızda 3.yü yapacakken diyor ki hani arka arkaya ilişki olması iyi değildi ama şimdi sanki çok çabalamış gibi havalarda kusura bakma hepsi benim çabam sen bi o işe yaradın diyorum ayyy dilerim seninde Olur da eminim aynı mevzu sizde de döner alıştım mı inan aslında hala şaşkınım Değişik yani

Ahh kuzum yeni nesilin yediğindenmi içtiğindenmi bilmem biz korkardk anamızdan ikinciye bakınca dediğini yapardık yenilerin tribi ayrı siniri ayrı bilmişliği ayrı bişey ben anlamadm

Yok bebeğim tartışmıyorum uğraşmıyorum da ya bebeği yapmak için böyle ise bakmak için de böyle olur bu. Hiç uğraşamam biraz da o çabalasın koşsun peşimden
Yapmaz kuzum yapmaaaz, çok da ilgili bir baba olur. Siz bakmayın onların o triplerine. Yerim seni

Noldu ki bitanesi niye kızdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…