- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.841
Vericem Allah'ın izniyle kuzum, tüp bebeğe de gerek kalmaz inşallahKimin eniştesi yiiiaacok sevindim bebeğim daha güzel haberler ver inşallah
Aşko benimde beyaz krem gibiydi ve ben hamileydm bilemiyorm yaniAşkolar bişey diycem krem gibi akıntım var beyaz yoğun kıvamlıne buuğğ bunu nneeeğğğ R Random3 R raainbow @000umutlu000 @Demgey3 Lale95 @iyilikperisi92 M Mavimiresl @Annabelle1
Eniştenin tek yükseleni libidosu aşkoAşko eniştenin yükselen burcu ne?
Amiiinn cok amin aşkımVericem Allah'ın izniyle kuzum, tüp bebeğe de gerek kalmaz inşallah
Kahkaha attımEniştenin tek yükseleni libidosu aşkoanası bilmiyo ki saatini ben biliyim
Kimin eniştesiii buuuğğğğ bubizim eniştemiiizzBenim bu kocam var ya eniştelerin bitanesi kızyaptırırız balımmm dedi ağzını yidiğim
HahaahahahEniştenin tek yükseleni libidosu aşkoanası bilmiyo ki saatini ben biliyim
Ayy aşkım inşallahAşko benimde beyaz krem gibiydi ve ben hamileydm bilemiyorm yani
Saglikli gebelik olur inşaallahKzılar merhaba,
Ben hala regl olamadım. Bugün test verdimm ve sonuç.. Sizinle paylaşmasam olmazdı
Vurucaam vallahii anaaaa regl reglk diye diye bi hal olduTeeee şimdidensende vur bee acımağğ
Ahahahah buna çok güldümEniştenin tek yükseleni libidosu aşkoanası bilmiyo ki saatini ben biliyim
eeaaamaaannn bize erkeni geçimi varAyy aşkım inşallah16. Gün ama erken değil mi sormaya cok korkuyoring ama sordum artık
Ama napiyim napiyiiimmVurucaam vallahii anaaaa regl reglk diye diye bi hal oldu
Ahahahah buna çok güldüm
Her belirti gebelik belirtisi dimi aşkoeeaaamaaannn bize erkeni geçimi var
Evet oldu yarın doktora goturcemDeğilsin aslaağğHasta oldu dimi
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyür inşallahKzılar merhaba,
Ben hala regl olamadım. Bugün test verdimm ve sonuç.. Sizinle paylaşmasam olmazdı
Gecti asko gectiAşko adet olunca daha bir gergin sinirli oluyoruz,sende o yüzden herşeye sinirleniyorsun,benim oğlumda dinlemez beni sonra hasta olunca annee diye koşar peşimden
Çocuk konusuna gelince bazen damarimiza basiyorlarz kuşagi degil mi hepsi aynı boş ver sinirlenme tüm çocuklar aynı
Benim öyleydi hamile kaldımAşkolar bişey diycem krem gibi akıntım var beyaz yoğun kıvamlıne buuğğ bunu nneeeğğğ R Random3 R raainbow @000umutlu000 @Demgey3 Lale95 @iyilikperisi92 M Mavimiresl @Annabelle1
Kızın nasıl şimdi?ateşi varmı?Gecti asko gecti
Ama ben yinede 3. yü istiyorumAhh kuzum yeni nesilin yediğindenmi içtiğindenmi bilmem biz korkardk anamızdan ikinciye bakınca dediğini yapardık yenilerin tribi ayrı siniri ayrı bilmişliği ayrı bişey ben anlamadm
Çocuk iyidir maddi manevi gücün yetiyorsa niye olmasın,biz 4 kardeşiz 2kız 2erkekAma ben yinede 3. yü istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?