- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.821
Hıh gelmiş yine akıntıkrem gibi akıntı gebelikte olur aşkısı
Kuzum yeni okudum bi gelişme varmı kabul ettimi enişteAy az önce konuştum doktorla. Bu vesileyle diğer kızlar da görmüş olsun. Muayene 500, laboratuvarda sperm hazırlama 1500, aşılama 2500 TL. Totalde 4500 TL ve eşim yorum bile yapmadı çünkü 3000e kadar ikna olmuştu o. Sanırım yaptıramicaz ama en azından yumurta gelişsin diye femaraya başlarım belki sonraki adette. Kısmet bakalım nolacak
Aşko adet olunca daha bir gergin sinirli oluyoruz,sende o yüzden herşeye sinirleniyorsun,benim oğlumda dinlemez beni sonra hasta olunca annee diye koşar peşimdenEvde patlamaya hazir bomba gibi dolasiyorum
O kadar sinirliyimki herseye sinirleniyorum. Ozelliklede cocuklara sarıyorum. Bazen sabrimin sonlarindayim sanirim. Yelek giy terlisin dedigim halde yelek giymedi benim kız ve her arabadan inerken uyardigim halde havalr soguk arabadan inerken ustunuzu alın diyorum arabadan indik yarı yolda bi dikkat ederimki bu havada yelek giymemis hirka giymemisSinirlerim gerildi arabada uzakta kaldı don dedim ne yapayim soyluyorum uyariyorum dinlemiyosun ve şuan üşüyor hasta olacak ne yapim İlac verdim zaten antibiyotik vermisti doktor onuda icmek istemedi icmedi dahada hastalanirsan gideriz yarın 12 tane igne yazdirirz dedim.
Oğlan ise ayrı bi tavirlarda biyere gidecez utanmasa bizi dovecek bi afralar tafralar kendi kendine sinirler 30 kiloluk cocuk siniri poposuna sığmıyor. Her aksam 4 sefer suratima top atıyor uyariyorum rutin dinlemiyo biraz once elektrikler kesildi gözüme 5 sefer uyardigim halde tlfnun flasini tuttu. Yani bazen anlayamiyorum cok fazla tolerans tanımamak mi gerekiyor cocuklara
Recep ivedik dediği gibi aklıma bişey geliyor ammaAşkolar bişey diycem krem gibi akıntım var beyaz yoğun kıvamlıne buuğğ bunu nneeeğğğ R Random3 R raainbow @000umutlu000 @Demgey3 Lale95 @iyilikperisi92 @Mavimiresl @Annabelle1
Bilmiyoeumki bence alınacak gücenecek birşey yok ben olsam bende sen gibi bir tepki verirsim bir sonrakine gelsede bişey olmaz bence benim içinde ilkler özeldir hepKızlar size bir sorum olucak öncelikle belirtiyim ailemden ayrı bir şehire gelin geldim eşimin ailesiyle 10dklık mesafede oturuyoruz ve kv ile öyle çok bir problemim yok kötü biri değildir yani ama heralde ilk gelini olduğum için her şeye fazla meraklı. Sorum şu olucak bebeğimin ilk kontrolüne ben tek gitmiştim ve kalp atışını da dinletti doktor ama heyecandan videoya falan çekmeyi akıl edemedim eşim dinleyemedi. Şimdi 1 ay geçti yarın tekrar kontrolüm var eşimle gidicez ilk defa ve az önce kv aramış ''bende geliyim mi kontrole'' demiş. Ben eşime ''beraber gideceğimiz ilk kontrol bu o yüzden ikimiz gitmeliyiz bence istiyosa bir sonraki kontrole gelsin'' dedim. Yani ben genelde ilklere çok önem veririm ve önceki bebeğimizi kalp atışı bile duymadan kaybettiğimiz için bu daha da önemli gibi geliyor bana ama sizce istiyosa sonrakine gelir diyerek yanlış mı yaptım?
Değilsin aslaağğDemekki yanliz degilim biz söyledikçe inatla yapiyolariste o yuzden biraktim hasta olursa igne olcan dedim
Düşünemiyoring sen söyleRecep ivedik dediği gibi aklıma bişey geliyor ammadüşün taşın bul
Benim bu kocam var ya eniştelerin bitanesi kızKuzum yeni okudum bi gelişme varmı kabul ettimi enişte
Hoşgeldn aşkoo özlettin kendini ya nerelerdeniz biz bıraktıgın gibi zır deli devamUzun bir aradan sonra yine buralardayım aşkoların geldim
Naptınız bakalım nasılsınız görmeyeli
@My_Moonlight06Mucizemmm16 @Mavimiresl R raainbow @000umutlu000 R Random3 @mucizeOldu diğer etiketlemediğim arkadaşlarım
Cazibeme cilveme dayanamadı aşkooo
Sen niye teee şimdide regl çağırıyorsun dövcem miniciksn elimde kalcaksnAşkolar regli is comingakıntım tamamen kesildi en son ki değerlendirmeden sonra dün değil önceki gece ekşından sonra dün de bugün de akıntı namına hiç bişey yok bu ne demek oluyo aydınlatın 16. Günüm inşallah yine erken olmam ya @Mavimiresl R Random3 @000umutlu000 @Demgey3 R raainbow @My_Moonlight06 @Safiye19 @partalina_ @bitliKedi Lale95 @Veziir herkesi etiketledim miiğğ etiketleyemediklerim soryy bebekler aklıma gelmiyoring
Kimin eniştesi yiiiaaCazibeme cilveme dayanamadı aşkooo
Sen niye teee şimdide regl çağırıyorsun dövcem miniciksn elimde kalcaksn
Aşko eniştenin yükselen burcu ne?Cazibeme cilveme dayanamadı aşkooo
Burç ikizim mfk azoperm al kullansin çok ama çok etkisi varCazibeme cilveme dayanamadı aşkooo
Aaa sağlıkla artsın değerin inşallah bebişte sağlıkla büyüsün kuzum şaşırdımKzılar merhaba,
Ben hala regl olamadım. Bugün test verdimm ve sonuç.. Sizinle paylaşmasam olmazdı
Teeee şimdidenSen niye teee şimdide regl çağırıyorsun dövcem miniciksn elimde kalcaksn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?