- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.961
Cano ben şimdi sana sanki gölge görüyorimgg diyecem korktumEvet aşkokuşkolarım ben ve sabırsızlığım yine yaptık yapacağımızıovulasyon 23 ekimde pik yapar gibi oldu ertesi gün silindi. Ben o akşam pik olduğunu düşünüyorum. Öncesi gün, pik olduğu ve sonraki günü değerlendirdik. Bu gün çatlamadan sonraki 9. Gün ve testler böyle R Random3 Mucizemmm16 @ad000 My_Moonlight06 @Mavimiresl M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 be unuttuğum diğer kızlar bi bakın bakalım var mı bişeyler
Aminn ederim tabi valla tüm dualarım sizinle o kadar ki heyecanla bekliyorum hepiniziAğzın bal yesin canım benim hamiş hamiş bana dua et olur muinşallah değerlendirmişimdir ben de hamile kalırım
CanımsınAminn ederim tabi valla tüm dualarım sizinle o kadar ki heyecanla bekliyorum hepinizi
Aşkımcım ben bişey göremedim yaaEvet aşkokuşkolarım ben ve sabırsızlığım yine yaptık yapacağımızıovulasyon 23 ekimde pik yapar gibi oldu ertesi gün silindi. Ben o akşam pik olduğunu düşünüyorum. Öncesi gün, pik olduğu ve sonraki günü değerlendirdik. Bu gün çatlamadan sonraki 9. Gün ve testler böyle R Random3 Mucizemmm16 @ad000 My_Moonlight06 @Mavimiresl M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 be unuttuğum diğer kızlar bi bakın bakalım var mı bişeyler
Ben göremedim ama sonuçta ben erken gebelik testinde bile hiçbir şey görememiştim. Kanda çıkmıştı. O yüzden bu testlere güvenim sıfırlandıEvet aşkokuşkolarım ben ve sabırsızlığım yine yaptık yapacağımızıovulasyon 23 ekimde pik yapar gibi oldu ertesi gün silindi. Ben o akşam pik olduğunu düşünüyorum. Öncesi gün, pik olduğu ve sonraki günü değerlendirdik. Bu gün çatlamadan sonraki 9. Gün ve testler böyle R Random3 Mucizemmm16 @ad000 My_Moonlight06 @Mavimiresl M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 be unuttuğum diğer kızlar bi bakın bakalım var mı bişeyler
Ahahahaha tam aşko yok diyorsan yoktur ama gördüm gibi of ben doğruyu söylemicem bi dahaSallama kız ne gölgesi
AhahahaCano ben şimdi sana sanki gölge görüyorimgg diyecem korktum_Umutlu_Pozitif_ ya kızdığın gibi kızarsın diye o yüzden bak ben bişey demiyoreeee ama bişey diyeyim bi ben 8. Gün başlamıştım 9. Gün varla yok arası. Bişeydi ama 10. Gün görmüştüm şimdi o testlerime bakıyorum bişey göremiyorum
Valla canım yumurtlama bitti bekliyorumAmin cümlemize inşallah kuzum sağlıklı olsunda yavrum inşallahsen naptın ne var ne yok
Kese fasulye gibiyse erkekAha geldi hepimize irkkeeek doğurtturcak aşkomkız kese tipindn nasl anlıyosun
Ayy hayırlara inşallah canım
Tabi özelden atayım sana çünkü kızları baya bunalttım o konudaAyy hayırlara inşallah canımbiraz sürecinden bahseder misin
Jel almadımTabi özelden atayım sana çünkü kızları baya bunalttım o konudasen jel aldın mı
Ay iyi yapmışsın canım dilerim bebiş OlurJel almadım
Bu ay tatildeydik öyle şeylere vakit olmadı
Bu ay düşün hiç bebek şeyi aklıma gelmedi
Hep tatil gezme falan
Daha şimdi yeni yeni giriyorum buralara
Kuzu ben bir şey göremedim yaEvet aşkokuşkolarım ben ve sabırsızlığım yine yaptık yapacağımızıovulasyon 23 ekimde pik yapar gibi oldu ertesi gün silindi. Ben o akşam pik olduğunu düşünüyorum. Öncesi gün, pik olduğu ve sonraki günü değerlendirdik. Bu gün çatlamadan sonraki 9. Gün ve testler böyle R Random3 Mucizemmm16 @ad000 My_Moonlight06 @Mavimiresl M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 be unuttuğum diğer kızlar bi bakın bakalım var mı bişeyler
Günüm gecerse yapacağım ya öncesinden yapmayi düşünmüyorumAyyy az kalmış canımay onu hiç duymadım valla kuzum başıma da hiç gelmedi ama inşallah belirtidir ne zaman test yapacaksın
İnşallah canim bakalim hayırlısı şuanda tatildeyim dusunemiyrou gebeliğiBenimde garip bi yogunlugum var giremiyorum ya özledik valla ekşın tatilinden dönünce görcem ben seniburalar bat tarihi yaklaşnca dolup taşar merak etme
Aa az kalmış kuzum inşallah gelmez kırmızılar
Rica ederim canımLaboquick kullanıyorum hep yine onu almıştım onunla hiç kaçırmadım yumurtlamayı ilk defa bu ay göremedim. Umarım dediğin gibi olmuştur canım değerlendirmişizdir denk gelemesek decevabın için çok teşekkür ederim
Bende ara ara bakıyorum işlerim vardı canım muhabbetlerden hiç haberim yok inşallah çok çok gebelik haberi vardırkuzular selam napıyonuz giremedim iş yoğunluğundan dolayı hepinizi özledim herkes ne durumda bacılar naptınız aradaki sayfaları okuyamadım dahaannabelica Lale95 My_Moonlight06 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 fnd_50 Demgey3 R raainbow mavilihayat00 Nosking ve diğer tüm canlarım aklıma gelenleri etiketledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?