Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hele aceleciye bakın

Ben bişey göremedim daha çok erken bence adeti bekleyin demekten dilidme tüy bitti

Canım iyim çok şükür sen nasilin naptın?

Ben işte doktora gidicem bakalım baya geciktim çünkü testlerde negatif

Şuan henüz birşey yok aşko durgun zamandayız kimimiz adet kimimiz yumurta peşinde koşuyor kimimiz iğne ilaç yani beklemeye geçen yok daha yapım aşamasındayız

Elimde kalmadı ki yapsam dün 1 tane var zannettim yaptım hcgymis kaset
Kaç günün kaldi senin
Ben göremiyorum ya

Canım iyim çok şükür sen nasilin naptın?

Ben işte doktora gidicem bakalım baya geciktim çünkü testlerde negatif
İyiyim kuzum ben de reglim bitti hayırlısıyla başlıyoruz Ne sinir bozucu bir durum pozitif çıkmıyor ama regli de olmuyorsun inşallah bebiş vardır vahidNe sinir bozucu bir durum pozitif çıkmıyor ama regli de olmuyorsun inşallah bebiş vardır testler yanıltır bizi

Şuan henüz birşey yok aşko durgun zamandayız kimimiz adet kimimiz yumurta peşinde koşuyor kimimiz iğne ilaç yani beklemeye geçen yok daha yapım aşamasındayız
Hahahaha bende sonunda o aşamaya geldim regli biter bitmez iş balındayım bugün ovülasyona da başlıyorum inşallah

Hahahaha bende sonunda o aşamaya geldim regli biter bitmez iş balındayım bugün ovülasyona da başlıyorum inşallah
Hadi hayırlısı olsun bu ay bakalım bende bitsin diye bekliyorum yarın öbürgün biter klomene başladım 3 gündür içiyorum iki gün sonra bitiriyor kısmet

Aşkı ahada böyleyim bak
Doktora gittim bende aşkım fsh değerim yüksekti ya erken menapoz diyip üniversite hastanesine git dedi ultrasonla bakmasını rica ettim bu değerle ultrasona bakmaya gerek yok dedi dövse daha iyiydi bu vesileyle size de duyurayık aşkolar _Umutlu_Pozitif_ Lale95 annabelica M Mavimiresl Demgey3 R Random3 M mucizeOldu partalina_ bitliKedi R raainbow Veziir My_Moonlight06 etiketlemeyi unuttuğum canlarım

sevdaluk1911 aşkım durum buuğ

Cano aynı devam yumurtlama dönemi bitti benim elimizden geldiğince değerlendirmeye çalıştık artık bekleyişe geçtik ara ara nolur nolmaz diye değerlendirme aşaması olabilir yine de. Eşimin işinden dolayı biz çok iyi değerlendirmeler yapamıyoruz maalesef ama bu ay daha iyiydi şükür. Erken gebelik testi almadım bu ay ohhhh:) yaparsam kaset test yapacağım ya günümde ya da geçince. Sen nasılsın bakalım neler yaptın

Doktor değil felaket tellalı saçmalamış... Sadece FSH yüksekliğiyle menapoz teşhisi nerde görülmüş aşkı inanmadın dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…