- 10 Nisan 2016
- 8.579
- 12.653
- 248
- 37
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.981
Hele aceleciye bakınEvet aşkokuşkolarım ben ve sabırsızlığım yine yaptık yapacağımızıovulasyon 23 ekimde pik yapar gibi oldu ertesi gün silindi. Ben o akşam pik olduğunu düşünüyorum. Öncesi gün, pik olduğu ve sonraki günü değerlendirdik. Bu gün çatlamadan sonraki 9. Gün ve testler böyle R Random3 Mucizemmm16 @ad000 My_Moonlight06 M Mavimiresl M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 be unuttuğum diğer kızlar bi bakın bakalım var mı bişeyler
E ne güzel işte tamamlarsin yakında hepsini2 yıl olacak eh işte zaten daha yeni kursa başladım b1 e
benim regli yeni bitti sayılır kuzum bugün ovü testine başlıyorum ama sadece 7 tane var :)Bende ara ara bakıyorum işlerim vardı canım muhabbetlerden hiç haberim yok inşallah çok çok gebelik haberi vardırsen naptın nasıl gidiyor
Canım iyim çok şükür sen nasilin naptın?kuzular selam napıyonuz giremedim iş yoğunluğundan dolayı hepinizi özledim herkes ne durumda bacılar naptınız aradaki sayfaları okuyamadım dahaannabelica Lale95 My_Moonlight06 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 fnd_50 Demgey3 R raainbow @mavilihayat00 @Nosking ve diğer tüm canlarım aklıma gelenleri etiketledim
Şuan henüz birşey yok aşko durgun zamandayız kimimiz adet kimimiz yumurta peşinde koşuyor kimimiz iğne ilaç yani beklemeye geçen yok daha yapım aşamasındayızkuzular selam napıyonuz giremedim iş yoğunluğundan dolayı hepinizi özledim herkes ne durumda bacılar naptınız aradaki sayfaları okuyamadım dahaannabelica Lale95 My_Moonlight06 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 fnd_50 Demgey3 R raainbow @mavilihayat00 @Nosking ve diğer tüm canlarım aklıma gelenleri etiketledim
Kaç günün kaldi seninElimde kalmadı ki yapsamdün 1 tane var zannettim yaptım hcgymis kaset
Ben göremiyorum yaEvet aşkokuşkolarım ben ve sabırsızlığım yine yaptık yapacağımızıovulasyon 23 ekimde pik yapar gibi oldu ertesi gün silindi. Ben o akşam pik olduğunu düşünüyorum. Öncesi gün, pik olduğu ve sonraki günü değerlendirdik. Bu gün çatlamadan sonraki 9. Gün ve testler böyle R Random3 Mucizemmm16 @ad000 My_Moonlight06 M Mavimiresl M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 be unuttuğum diğer kızlar bi bakın bakalım var mı bişeyler
İyiyim kuzum ben de reglim bitti hayırlısıyla başlıyoruzCanım iyim çok şükür sen nasilin naptın?
Ben işte doktora gidicem bakalım baya geciktim çünkü testlerde negatif
Hahahaha bende sonunda o aşamaya geldim regli biter bitmez iş balındayım bugün ovülasyona da başlıyorum inşallahŞuan henüz birşey yok aşko durgun zamandayız kimimiz adet kimimiz yumurta peşinde koşuyor kimimiz iğne ilaç yani beklemeye geçen yok daha yapım aşamasındayız
Kasımda hep beraberiz kızlar yine yola devamBende kırmızı kartı yedim kızlar kasımda sizlerleyim regl dönemimde oyun havası açıpdip temel ev temizliğine girip sters atacağım en sevdiğim aktivite
Hadi hayırlısı olsun bu ay bakalımHahahaha bende sonunda o aşamaya geldim regli biter bitmez iş balındayım bugün ovülasyona da başlıyorum inşallah
Kuzu ben de asılama heyecanı varkuzular selam napıyonuz giremedim iş yoğunluğundan dolayı hepinizi özledim herkes ne durumda bacılar naptınız aradaki sayfaları okuyamadım dahaannabelica Lale95 My_Moonlight06 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 fnd_50 Demgey3 R raainbow @mavilihayat00 @Nosking ve diğer tüm canlarım aklıma gelenleri etiketledim
Hadi hayırlısı olsun inşallah kuzumValla canım yumurtlama bitti bekliyorum
Aşkı ahada böyleyim bakkuzular selam napıyonuz giremedim iş yoğunluğundan dolayı hepinizi özledim herkes ne durumda bacılar naptınız aradaki sayfaları okuyamadım dahaannabelica Lale95 My_Moonlight06 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 fnd_50 Demgey3 R raainbow @mavilihayat00 @Nosking ve diğer tüm canlarım aklıma gelenleri etiketledim
Aşkı ahada böyleyim bak
Doktora gittim bende aşkım fsh değerim yüksekti ya erken menapoz diyip üniversite hastanesine git dedi ultrasonla bakmasını rica ettim bu değerle ultrasona bakmaya gerek yok dedi dövse daha iyiydibu vesileyle size de duyurayık aşkolar _Umutlu_Pozitif_ Lale95 annabelica M Mavimiresl Demgey3 R Random3 M mucizeOldu partalina_ bitliKedi R raainbow Veziir My_Moonlight06 etiketlemeyi unuttuğum canlarım
8 günüm kaldıKaç günün kaldi senin
Ben göremiyorum ya
Cano aynı devam yumurtlama dönemi bitti benim elimizden geldiğince değerlendirmeye çalıştıkkuzular selam napıyonuz giremedim iş yoğunluğundan dolayı hepinizi özledim herkes ne durumda bacılar naptınız aradaki sayfaları okuyamadım dahaannabelica Lale95 My_Moonlight06 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 fnd_50 Demgey3 R raainbow @mavilihayat00 @Nosking ve diğer tüm canlarım aklıma gelenleri etiketledim
Doktor değil felaket tellalıAşkı ahada böyleyim bak
Doktora gittim bende aşkım fsh değerim yüksekti ya erken menapoz diyip üniversite hastanesine git dedi ultrasonla bakmasını rica ettim bu değerle ultrasona bakmaya gerek yok dedi dövse daha iyiydibu vesileyle size de duyurayık aşkolar _Umutlu_Pozitif_ Lale95 annabelica M Mavimiresl Demgey3 R Random3 M mucizeOldu partalina_ bitliKedi R raainbow Veziir My_Moonlight06 etiketlemeyi unuttuğum canlarım
İnanmak istemiyorum bebeğim başka üniversite hastanesini arıycam yarın randevu alıcam aşkım bakılsın ne var ne yokDoktor değil felaket tellalısaçmalamış... Sadece FSH yüksekliğiyle menapoz teşhisi nerde görülmüş aşkı inanmadın dimi?
Testere disli aslan pencesi ve hayit tohumu kullanabilirsin fsh dusuruyorİnanmak istemiyorum bebeğim başka üniversite hastanesini arıycam yarın randevu alıcam aşkım bakılsın ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?