- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.101
Ki yaparız hepimiz o potansiyelde kadınlarızGöörceeezz görceeeezzhadi inandım pamuk kalpli aşkoom zaten bizde baktık ortalık boş seni bulduk uğraşcak ondan yani ama hani olurdaaa bebiş olunca bırakırsaan bizi _Umutlu_Pozitif_ aşkoom sıra sıra bizi toplayıp kapına dayanırız diye düşünüyorum Mucizemmm16 R Random3 @Lale95
Hadi bakalım görüşelim raainbow hanım okuyorum hakkımda yazdıklarınızıBen sizi bırakmıcam demiş aşko bakalmmmmm görceeez görceeez dedim
Aşkom çok korktum artık mecbur bırakamamBırakanı yakarum ayağınızı denk alın aşkolar
Yetmemiş demek ki ikna olmamışımKız ekmek musaf dedi ne desin
Kork zaten aşkomHadi bakalım görüşelim raainbow hanım okuyorum hakkımda yazdıklarınızı
Aşkom çok korktum artık mecbur bırakamam
Aşk olsun uzun mesajımı kaçırmışsınızBen sana özet geçeyim aşko zora geldim gidiyorum diyor
Buraya giriş var, buradan çıkış yok karrrdeeeşş hayırdır hooop alooo
evet aşkım çok üstüme geliyorlar hırpalıyorlar hor görüyorlar beni üüüüğğğğğ
Kız ekmek çarpsın dedim töbeeeeeBakın aşkolar yemin et dedim görmezden geldi, edemedi gördünüz mü?
Kız beni niye hedef aldınız bak küserim oynamam
AhahahahYetmemiş demek ki ikna olmamışımkıyamam yaa tamam yemin de etmiş ağlar bak hormonlar tavan şimdi. Affedelim aşkoyu bi daha yapmaz böyle bi hata Demgey3
aşko ben sizi kapıda yatırır mıyımmm aaaaKork zaten aşkomkapıda yataruk
Bizde bir peçete gibiydik az önce buruşturulduk atıldık gibi hissettik ama ütülendik yenilendik ayağa kalk dik dur aşkom kimsenin seni hırpalamasına izin vermezAşk olsun uzun mesajımı kaçırmışsınızsayfalarca destan yazdım size püüüüü
Kız ekmek çarpsın dedim töbeeeeeyeminden daha yemini ettim
Bence de kızlar ya yazık bana üzmeyin beni
Ahahahah bu mesaja çok güldüm aşko yaBizde bir peçete gibiydik az önce buruşturulduk atıldık gibi hissettik ama ütülendik yenilendik ayağa kalk dik dur aşkom kimsenin seni hırpalamasına izin vermez
İşimize geleni görürüz bizAşk olsun uzun mesajımı kaçırmışsınızsayfalarca destan yazdım size püüüüü
Kız ekmek çarpsın dedim töbeeeeeyeminden daha yemini ettim
Canım ben biraz baktım ama o senin salak doktorun söylediği gibi çokkk ciddi bi durum yok bu fsh ile ilgili. Sen canını sıkma herşeyin bi çaresi vardır allasen başka birine de gözük Ya
Okula gidecek nerdeyse6 gün ne demek bebiş çoktan büyümüş olcak o söylediği değer tamamen değişmiş olcak gerçekten çok garip
Ahahahaha aklıma koydum bunu ama yani hiç mi pes etmez bi insan
Neler napıyorsun aşko sen nasılsın ne var ne yok
Zirveler yakışır canımAyy ben tükettim düşme zamanını artık bir zirveyimi görsek
Napalm kuzum işte regl yeni bitti yumurtlamaları bekliyoruz batlar yaklaşsa coşcak buralarsen naslsn
Aynı valla değişen bişey yok canım bat günü test yaptım hemen kızardıNasıl gidiyor canım son durumunuz ne?
Senin beynin girmiş menopoza deseydin.. ne gıcık doktor ya.. degsitir onu hemen hemenAşkı ahada böyleyim bak
Doktora gittim bende aşkım fsh değerim yüksekti ya erken menapoz diyip üniversite hastanesine git dedi ultrasonla bakmasını rica ettim bu değerle ultrasona bakmaya gerek yok dedi dövse daha iyiydibu vesileyle size de duyurayık aşkolar _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 @Annabelle1 @Mavimiresl Demgey3 R Random3 M mucizeOldu @partalina_ @bitliKedi @raainbow @Veziir My_Moonlight06 etiketlemeyi unuttuğum canlarım
Ohh yarasın inşallahHadi hayırlısı olsun bu ay bakalımbende bitsin diye bekliyorum yarın öbürgün biter klomene başladım 3 gündür içiyorum iki gün sonra bitiriyor kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?