Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sana özet geçeyim aşko zora geldim gidiyorum diyor

Buraya giriş var, buradan çıkış yok karrrdeeeşş hayırdır hooop alooo
Aşk olsun uzun mesajımı kaçırmışsınız sayfalarca destan yazdım size püüüüü
Ahahahaha bayıldııımmmm gitmeyin üstüne aşkolar tamam öyle demek istememiş Demgey3 dimi canım
evet aşkım çok üstüme geliyorlar hırpalıyorlar hor görüyorlar beni üüüüğğğğğ

Bakın aşkolar yemin et dedim görmezden geldi, edemedi gördünüz mü?
Kız ekmek çarpsın dedim töbeeeee yeminden daha yemini ettim

Bizde bir peçete gibiydik az önce buruşturulduk atıldık gibi hissettik ama ütülendik yenilendik ayağa kalk dik dur aşkom kimsenin seni hırpalamasına izin vermez

Annaaaa aklına gelmiyomuşuz aşko gördün mü ayıp beee Demgey3 tatildesin diye yapılır mı bize buuğğ
Canım ben biraz baktım ama o senin salak doktorun söylediği gibi çokkk ciddi bi durum yok bu fsh ile ilgili. Sen canını sıkma herşeyin bi çaresi vardır allasen başka birine de gözük Ya

Okula gidecek nerdeyse daha bana kan değeri söylecekler

Senin beynin girmiş menopoza deseydin.. ne gıcık doktor ya.. degsitir onu hemen hemen

buna benzer bir şey zamanında Ginnys bir doktor demişti yalnış hatırlamıyorsam demi canım ahanda sonuç ortada..

Hadi hayırlısı olsun bu ay bakalım bende bitsin diye bekliyorum yarın öbürgün biter klomene başladım 3 gündür içiyorum iki gün sonra bitiriyor kısmet
Ohh yarasın inşallah bende dünden çok sinirliyim adam uyudu ya tüm akşam horul horul uyudu acayip sinirlendim ve tripteyim suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…