- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.081
Sacunma olduğu için zorlanmiştirSacunma metni hazırlıyor aşko yada gülme krizinde henüz emin değilim
Oooo çok uzun oldumokuyamıyorum aşko en sonunda ne yazıyor o kadar uzun yazmış ki yetişemedimAffedin beni canolarrrbasın açıklaması bitmişti başka sorusu olan yoksa gidiyorum
İnşallah kuzum sayende baya güldük Allah hep güldürsün bizleriKızlar ya lafın gelişi öyle dedim bir sürü gülücük var mesajda görmediniz miiiii aaaa olur mu hiç sizsizhepiniz benim için çok değerlisiniz aileyiz biz burda şimdi tatilde olduğum için çocuk yönünden kafam rahat anlamında dedim yoksa siz benim sadece bebek için görüştüğüm konuştuğum kişiler değilsiniz ki bebeğim olsa dahi aramızda ki bağ kopmayacak Allah’ın izniyle
Göörceeezz görceeeezzKızlar ya lafın gelişi öyle dedim bir sürü gülücük var mesajda görmediniz miiiii aaaa olur mu hiç sizsizhepiniz benim için çok değerlisiniz aileyiz biz burda şimdi tatilde olduğum için çocuk yönünden kafam rahat anlamında dedim yoksa siz benim sadece bebek için görüştüğüm konuştuğum kişiler değilsiniz ki bebeğim olsa dahi aramızda ki bağ kopmayacak Allah’ın izniyle
Aman sende görmeyiversen ölürmüsünSacunma olduğu için zorlanmiştirsavunma olsaydi zorlanmazdi
Hııı tamam aşko hadi affedildin tamam bizde takıldık sana zatenKızlar ya lafın gelişi öyle dedim bir sürü gülücük var mesajda görmediniz miiiii aaaa olur mu hiç sizsizhepiniz benim için çok değerlisiniz aileyiz biz burda şimdi tatilde olduğum için çocuk yönünden kafam rahat anlamında dedim yoksa siz benim sadece bebek için görüştüğüm konuştuğum kişiler değilsiniz ki bebeğim olsa dahi aramızda ki bağ kopmayacak Allah’ın izniyle
Ben sizi bırakmıcam demiş aşko bakalmmmmm görceeez görceeez dedimOooo çok uzun oldumokuyamıyorum aşko en sonunda ne yazıyor o kadar uzun yazmış ki yetişemedimR raainbow R Random3 Mucizemmm16
Lale95
miraclebeyb
Bırakanı yakarum ayağınızı denk alın aşkolarGöörceeezz görceeeezzhadi inancım pamuk kalpli aşkoom zaten bizde baktık ortalık boş seni bulduk uğraşcak ondan yani ama hani olurdaaa bebiş olunca bırakırsaan bizi _Umutlu_Pozitif_ aşkoom sıra sıra bizi toplayıp kapına dayanırız diye düşünüyorum Mucizemmm16 R Random3 Lale95
Aman sende görmeyiversen ölürmüsün
Ekmek musaf çarpsınYemin et
Alalım sorularınızı lale hanımHayirr durun lutfen sorularimiz kaldiiiDemgeyyy hanimmmmmm
GıcıkkkOooo çok uzun oldumokuyamıyorum aşko en sonunda ne yazıyor o kadar uzun yazmış ki yetişemedimR raainbow R Random3 Mucizemmm16
Lale95
miraclebeyb
ay valla bende çok güldüm ya amin amin inşallah kuzumİnşallah kuzum sayende baya güldük Allah hep güldürsün bizleri
Ben sana özet geçeyim aşko zora geldim gidiyorum diyorOooo çok uzun oldumokuyamıyorum aşko en sonunda ne yazıyor o kadar uzun yazmış ki yetişemedimR raainbow R Random3 Mucizemmm16
Lale95
miraclebeyb
Buraya giriş var, buradan çıkış yok karrrdeeeşş hayırdır hooop aloooGöörceeezz görceeeezzhadi inancım pamuk kalpli aşkoom zaten bizde baktık ortalık boş seni bulduk uğraşcak ondan yani ama hani olurdaaa bebiş olunca bırakırsaan bizi _Umutlu_Pozitif_ aşkoom sıra sıra bizi toplayıp kapına dayanırız diye düşünüyorum Mucizemmm16 R Random3 Lale95
Bende ilk o kadar sandık sonradan diğerini gördüm aşko ahahahaEkmek musaf çarpsın
Alalım sorularınızı lale hanım
Gıcıkkkaşko bir önceki mesajı oku o uzun
ay valla bende çok güldüm ya amin amin inşallah kuzum
Ahahahaha bayıldııımmmmBen sana özet geçeyim aşko zora geldim gidiyorum diyor
Buraya giriş var, buradan çıkış yok karrrdeeeşş hayırdır hooop alooo
Ayy yok yaa gülmekten sorular aktı gitdi hepsiEkmek musaf çarpsın
Alalım sorularınızı lale hanım
Gıcıkkkaşko bir önceki mesajı oku o uzun
ay valla bende çok güldüm ya amin amin inşallah kuzum
Bırakmaz bırakmazBen sizi bırakmıcam demiş aşko bakalmmmmm görceeez görceeez dedim
Yok etdi aşkooBakın aşkolar yemin et dedim görmezden geldi, edemedi gördünüz mü?
Ahahah iyi yapmışsın aşko akşam akşam keyfim yerine geldi iyi güldüm vallaGöörceeezz görceeeezzhadi inandım pamuk kalpli aşkoom zaten bizde baktık ortalık boş seni bulduk uğraşcak ondan yani ama hani olurdaaa bebiş olunca bırakırsaan bizi _Umutlu_Pozitif_ aşkoom sıra sıra bizi toplayıp kapına dayanırız diye düşünüyorum Mucizemmm16 R Random3 Lale95
ahahahah teşekkür ederim aşkomHııı tamam aşko hadi affedildin tamam bizde takıldık sana zaten
Kız ekmek musaf dedi ne desinBakın aşkolar yemin et dedim görmezden geldi, edemedi gördünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?