Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy hadi bebiş Olsun bu ay evet canım yavrum yormuyor ilk hamileliğimde böyleydi oğlumda yormadı hiç şimdi yoruyor o da ayrı bi konu evet maşallah ekimden beri güzel gidyor aylar hamiş dolu

İnşallah yaa ben hâlâ regl olmadim korkarak bekliyorum

Yok olumsuz düşünmüyorum daa umutlanmiyorum da cok öyle sonra hüsranı büyük oluyor y

Yok canım ben iyim zaten sağol kuzum

Sadece endişelenmiştim başka bir sorun var mı diye.. yoksa gebelik yok filan diye üzülmedim çünkü ben yıllar önce bıraktım halay kırıklığı yaşamayı

Ya canımsın sen
M melek076 aşkoooom sen hamilemisin benim gözlerim yanlış okumadı yanlış görmedi demii ay nasıl sevindimmmm bat ne zamandı ne zaman kan vericeksin ayy ne güzel bir ay bu
Daha herşey belirsiz vanım
Test yaptım dün ve bugün kızlar sağolsun baktı ve gerçekten çok az birsey var
Bat günümü bekleyeceğim ondan sonra başka test var net gösteren onu yapacağım
Sonra da Almanya’da biliyorsun 6. Haftaya gitmeden kan veriyorsun daha ve direk keseye bakılıyor
İnşallah bebeğim tutunur
Çok teşekkür ederim canım benim
Belli olunca haber edeceğim zaten

Ya o kadar tatlısınız ki iyi ki tanımışım sizi iyi ki varsımız
Evet ben geçen ay çok hissetmiştim ama bakalım bat günü bir test daha yapalım ondan sonra kesinleşir her şey
Bende seni yirimmmm

Canım bence sen kesin kimyasal oldun
Artık ondan şüphe ediyorum gerçekten ilk baş yok falan dedim ama 4-5 tane test yanlış gösterecek hali yoktu. Sakin kafayla düşününce Sonuçta aynı testten adete 4 gün kala yaptığımda bir şey çıkmamıştı 2 gün kala yaptığımda silik çıktı.

üzülme canım tekrar düşer sadece ilacını sabahları mutlaka kahvaltıdan en az yarım saat önce almaya çalış bir de aynı saatlerde al bu şekilde daha çok yardımcı olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…