- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.981
Ayyy hadi bebiş Olsun bu ayİyiimm iyimn kuzum hayatmda bi doluluk vardı anlamadm gitti giremedmyaa ne güzel hamişsin işte bebiş seni yormuyor aman sağlıkla ilerlesin kalp atışı falan duyuldumu hangi aşamadasn ben ekşnlarımyaptm bekliyorum hamişlermş çoğalıyor Allahım ne kadar güzel bir ay bu
Gel bakalim aralik bizi bekler. Sloganimiz 40 larimiz karissinGeldi de gidiyoraralığa bombe gibi geliyorum bebeğim
İnşallah yaa ben hâlâ regl olmadim korkarak bekliyorumHoşgeldin canım nerdeydin ki sen Ya iyi misin ekşınlar oldu mugüzel gidiyor galiba hamiş miyim çok ta belli değil öyle ayılıp bayılma kusma falan yok filmlerdeki gibi değil yani yeni hamiş M melek076 olabilir @veziir olabilir Childdevelopment olabilir
İnşallah olmamistir yaa lh neden pik yapar kiBende oda yok. Normalde lekelenmem olur reglden önce o bile yok kist falan olmamıştır inşallah.
Yok olumsuz düşünmüyorum daa umutlanmiyorum da cok öyle sonra hüsranı büyük oluyor yNapıyım garip bi sersemlk vardı üstümde özlemişim siziyaaa çatlama iğnesi demek bebiş geliyor deseneee çook sevindimmm ayy buralar pozitif dolcak
Yaa hemen neden olumsuz düşünüyorsun belki var bebiş yine tabi yine sen hemen yapma test bence bekle ama ağrılara aldanma ben kimyasal yaşadgm ay hep söylüyorum pedle geziyodm adet oldm olcak diyodm mesela
Yok canım ben iyim zaten sağol kuzumAy okudum kuzum şimdi yani çok üzücü bie durum anlayabiliyorum umutlanıyoruz oldu diyoruz ve gidiyor yıkılıyoruz bu duyguları yaşaman çok normal bende yaşadım ama şükürki daha kötü birşey yok en azından korktuğun olmamış inşallah bebek sağlıkla gelicekvar zamanı demekki biz çok sabırsızız sadece sen kontrollerini aksatma bizede mutlaka gelişmelerden haberdar et çook geçmiş olsun kuzumm üzüldün bitti toparladın demi şimdi biraz daha
Bak canım maşallah gayet net belli hadi diyelim bi test yanlış kız 3 üde yanlış olamaz ya
Sen içini ferah tut bebişin seninle
Ya aşkom test atmıştım bu sabah çoğumuz Bursa öyle diyor ya bilemedimAskooooooooo hamıle mısınnnnmnnn
Sat 14 ekimdi canımHayırlı olsun canımson adet tarihin ne zamandı
Başka test aldım ama bat günümü beklesem belki o zaman net çıkar
Kız sana yazıyorum bana niye hic cevap yazmiyosunBaşka test aldım ama bat günümü beklesem belki o zaman net çıkar
Yarın sabah da tekrar bu testten deneyeceğim
Daha herşey belirsiz vanım
Ya o kadar tatlısınız ki iyi ki tanımışım sizi iyi ki varsımızAşkım test yanlış değil bence evet çok fazla umutlanmayalım ama gün gün belli edecek kendini minikAy çok sevindim kuzum ya gerçekten sen geçen ay olarak hissediyordun kendini ama bak bu ay oldu Allah’ın izniyle
Oy kuzum benim yerim seni anlıyorum seni ama bebiş seninle annesi
Aşkım valala çok yazan var görmedim seni kusuruma bakma lütfenKız sana yazıyorum bana niye hic cevap yazmiyosun
Aşkom şimdi gördüm
Artık ondan şüphe ediyorum gerçekten ilk baş yok falan dedim ama 4-5 tane test yanlış gösterecek hali yoktu. Sakin kafayla düşününce Sonuçta aynı testten adete 4 gün kala yaptığımda bir şey çıkmamıştı 2 gün kala yaptığımda silik çıktı.Canım bence sen kesin kimyasal oldun
üzülme canım tekrar düşer sadece ilacını sabahları mutlaka kahvaltıdan en az yarım saat önce almaya çalış bir de aynı saatlerde al bu şekilde daha çok yardımcı olursunİnşallah kuzucumBen 1 ay korundum kuzum antibiyotik felan kullandım hastalanmıştım adet oldum dün de adetim bitti bakalım değerlendirmeler yapacağız tiroid ilacı kullanmaya başladım yüksek çıktı bu şekilde başka bir değişiklik yok bizde
wie gehts melekcim ? inshaAllah gebesindir adet olmazsınAşkom şimdi gördüm
2 gün var
Yumurtlama 27 ekim oldu
Kusura bakma tekrar ya
Allah büyük be hayırlısı böyleymiş inşallah regl gecikmez inşallah kist mist olmazYaa evet doğru acaba neden öyle o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?