- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.021
İnşallah aşkom inşallah hepimiz görelim sağlıklı güzel pozitifleriNapıyım garip bi sersemlk vardı üstümde özlemişim siziyaaa çatlama iğnesi demek bebiş geliyor deseneee çook sevindimmm ayy buralar pozitif dolcak
Yaa hemen neden olumsuz düşünüyorsun belki var bebiş yine tabi yine sen hemen yapma test bence bekle ama ağrılara aldanma ben kimyasal yaşadgm ay hep söylüyorum pedle geziyodm adet oldm olcak diyodm mesela
Yaaaa inşallah vallahi umut doldum inanılmaz umutluyum inşallah kuzum Allahım bekleyenleri boş çevirmesinNeden tesadüf olsun belkide yakında bebişin merhabaaa diyeceeek
Kızlar ya adet olacak gibi ağrılarım giriyor 3 4 saat kaliyor ozellikle geceleri geri geliyor gündüz gidiyor böyle bir belirtiniz oldu muAyyy hadi bebiş Olsun bu ayevet canım yavrum yormuyor ilk hamileliğimde böyleydi oğlumda yormadı hiç şimdi yoruyor o da ayrı bi konu evet maşallah ekimden beri güzel gidyor aylar hamiş dolu
Selam güzelleer neler yapıyorsunuz?Aşkolaaar teee temmuzdan beri sesi çıkmayan buralara gelmeyen eskilerdenIhlamurseven aşkomuzun sesi çıktı gel aşko biz burdayız Mucizemmm16 @iyilikperisi92 @Mavimiresl R Random3 R raainbow @Annabelle1 M mucizeOldu
Ayy evet bebiş olsunAyyy hadi bebiş Olsun bu ayevet canım yavrum yormuyor ilk hamileliğimde böyleydi oğlumda yormadı hiç şimdi yoruyor o da ayrı bi konu evet maşallah ekimden beri güzel gidyor aylar hamiş dolu
Evet kuzum çok iyi anlıyorm temkinli olmakta fayda varYok olumsuz düşünmüyorum daa umutlanmiyorum da cok öyle sonra hüsranı büyük oluyor y
Aman başka sorun olmasn tabiYok canım ben iyim zaten sağol kuzum
Sadece endişelenmiştim başka bir sorun var mı diye.. yoksa gebelik yok filan diye üzülmedim çünkü ben yıllar önce bıraktım halay kırıklığı yaşamayı
Ay kuzum gördüm var çizgiYa canımsın sen
Daha herşey belirsiz vanım
Test yaptım dün ve bugün kızlar sağolsun baktı ve gerçekten çok az birsey var
Bat günümü bekleyeceğim ondan sonra başka test var net gösteren onu yapacağım
Sonra da Almanya’da biliyorsun 6. Haftaya gitmeden kan veriyorsun daha ve direk keseye bakılıyor
İnşallah bebeğim tutunur
Çok teşekkür ederim canım benim
Belli olunca haber edeceğim zaten
noldu beni bulamadınız demiiğğ ara tara tırım tırıs yoğğKızz çenn nerelerdesingeçenlerde hatirlarsin @Demgey3 geç geldiği için neler oldu neler nerelerdesinn
Belki tesadüf değildir belki onlara malum olduYaaaa kızlar ne dicem. Sizlere yazmıştım hatırlayanınız vardır. Toplamda alakasız 3 kişi (alakasız dememin sebebi bebek düşündüğümü bilmemelerinden dolayı) beni rüyalarında gördüklerini ve bir kız bebeğim olduğunu söyledikleriydi. Bugün babam aradıbeni rüyasında görmüş dünya tatlısı bir kızın olmuş bakmaya doyamıyordum diyor. Genelde babamın rüyası çıkar. Çok şok oldum. Bunlar tesadüf olabilir mi , olamaz artık dimi ya
Hoşgeldinnnnn bende karabatak gibiyim arada bi kayboluyom sonra gözüküyomAşkolaaar teee temmuzdan beri sesi çıkmayan buralara gelmeyen eskilerdenIhlamurseven aşkomuzun sesi çıktı gel aşko biz burdayız Mucizemmm16 @iyilikperisi92 @Mavimiresl R Random3 R raainbow @Annabelle1 M mucizeOldu
Evet evet çiçeğim cok da heveslenmeyelim hemen daha ovülasyon un 14. GünüAyy evet bebiş olsunmaşallah diyelim kuzuumm böyle kolay geçsn inşallah
Evet kuzum çok iyi anlıyorm temkinli olmakta fayda var
Aman başka sorun olmasn tabi
İnşallah yaBelki tesadüf değildir belki onlara malum oldu
Hoşgeldinnnnn bende karabatak gibiyim arada bi kayboluyom sonra gözüküyomIhlamurseven
Marhaba, döllenme biliniyor mu bu testle?Yok kız benim ağzım bozuk değildi,diziler sağolsun mahv etdi beni
Adetin 21.gunu yapilir bu test,sonuca göre döllenme olmuş olmamiş biliniyor
Adetime 10 gün var
Ben tüp bebek yaptırdım bugün 8. Gün aynı şekilde regl gibi sancı gelip gidiyor kuzum beta değerim 7 çıktıKızlar ya adet olacak gibi ağrılarım giriyor 3 4 saat kaliyor ozellikle geceleri geri geliyor gündüz gidiyor böyle bir belirtiniz oldu mu
Tmm irkekkkk Annem seni etiketlerizAy kuzum gördüm var çizgiinşallah sağlıkla tutunur kalp atışını duyduğun günleride söylersin burda iirkeeek annem benim
noldu beni bulamadınız demiiğğ ara tara tırım tırıs yoğğBen aslında yoğuuummm ben aslındaa yaşamıyorum çok severm bu repliği evet hatırlıyorum ondan baştan taşlamayn dedim aşkoo sen neler yapıyorsun
İyi akşamlarKızlar adetin 21.günu progesterin değeri hamileliği gösterir mi?
Melek sen artık irkek annesisinTmm irkekkkk Annem seni etiketleriz
Belirtilerin bikaç güne başlar merak etme isyan etme o zaman daYa benim de 0 belirtim var biliyor musun
Bak bunu şimdi yaptım Eki Görüntüle 3158382 bir dk içinde çıktı
Amaaan sal gitsin bebeğim gel buralarda takılalım, hiç gerek yok aksiyonaAy işe başlıyım dedim bünyem hazır değilmiş demek adapte olamadm bıraktm döndüm aranızabende ekşınlarımı bitirdim beklemedeyim
HoşgelmişşşAşkolaaar teee temmuzdan beri sesi çıkmayan buralara gelmeyen eskilerdenIhlamurseven aşkomuzun sesi çıktı gel aşko biz burdayız Mucizemmm16 @iyilikperisi92 @Mavimiresl R Random3 R raainbow @Annabelle1 M mucizeOldu
kasık sancım girip çıkıyor ama hafif şiddetli değil yaniKızlar ya adet olacak gibi ağrılarım giriyor 3 4 saat kaliyor ozellikle geceleri geri geliyor gündüz gidiyor böyle bir belirtiniz oldu mu
Keske anlaşılsa di mi?İyi akşamlar
Yok canim bende öyle biliyordum ama yanlışmiş
Progesteron tahlili yumurtlama olduktan 7-8 gün sonra yapilir
Yumurtlama olmuş mu , progesteron eksikliği varmi yokmu o anlaşılir
Gebelik anlaşılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?