Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah aşkom inşallah hepimiz görelim sağlıklı güzel pozitifleri

Ayyy hadi bebiş Olsun bu ay evet canım yavrum yormuyor ilk hamileliğimde böyleydi oğlumda yormadı hiç şimdi yoruyor o da ayrı bi konu evet maşallah ekimden beri güzel gidyor aylar hamiş dolu
Kızlar ya adet olacak gibi ağrılarım giriyor 3 4 saat kaliyor ozellikle geceleri geri geliyor gündüz gidiyor böyle bir belirtiniz oldu mu

Ayyy hadi bebiş Olsun bu ay evet canım yavrum yormuyor ilk hamileliğimde böyleydi oğlumda yormadı hiç şimdi yoruyor o da ayrı bi konu evet maşallah ekimden beri güzel gidyor aylar hamiş dolu
Ayy evet bebiş olsun maşallah diyelim kuzuumm böyle kolay geçsn inşallah
Yok olumsuz düşünmüyorum daa umutlanmiyorum da cok öyle sonra hüsranı büyük oluyor y
Evet kuzum çok iyi anlıyorm temkinli olmakta fayda var
Aman başka sorun olmasn tabi

Ay kuzum gördüm var çizgi inşallah sağlıkla tutunur kalp atışını duyduğun günleride söylersin burda iirkeeek annem benim
Kızz çenn nerelerdesin geçenlerde hatirlarsin @Demgey3 geç geldiği için neler oldu nelernerelerdesinn
noldu beni bulamadınız demiiğğ ara tara tırım tırıs yoğğ Ben aslında yoğuuummm ben aslındaa yaşamıyorum çok severm bu repliği evet hatırlıyorum ondan baştan taşlamayn dedim aşkoo sen neler yapıyorsun

Belki tesadüf değildir belki onlara malum oldu
Hoşgeldinnnnn bende karabatak gibiyim arada bi kayboluyom sonra gözüküyom Ihlamurseven

Tmm irkekkkk Annem seni etiketleriz

Kızlar adetin 21.günu progesterin değeri hamileliği gösterir mi?
İyi akşamlar
Yok canim bende öyle biliyordum ama yanlışmiş
Progesteron tahlili yumurtlama olduktan 7-8 gün sonra yapilir
Yumurtlama olmuş mu , progesteron eksikliği varmi yokmu o anlaşılir
Gebelik anlaşılmaz

İyi akşamlar
Yok canim bende öyle biliyordum ama yanlışmiş
Progesteron tahlili yumurtlama olduktan 7-8 gün sonra yapilir
Yumurtlama olmuş mu , progesteron eksikliği varmi yokmu o anlaşılir
Gebelik anlaşılmaz
Keske anlaşılsa di mi?
Senin ne çıkıyordu sonucun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…