Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızz çenn nerelerdesin geçenlerde hatirlarsin Demgey3 geç geldiği için neler oldu nelernerelerdesinn

Tabi ki öyle bak benim 2 değeri gösterdi resmen ki seninkiler daha belirgindi benimkilere göre

Oyy fındıklardan portakallardan artık tontiş bir kıza ulaşıyor sağlıkla büyüsün gelsin minik kuş yaa Sen çalışıyor musun canım, yorma kendini son aylar
Evet canım çalışıyorum ama evden devam ediyorum bu hamilelik başlangıcından beri. Ya aslında dayanabildigim kadar çok çalışıp sonrasında kullanmak istiyorum izinlerimi bebekle daha fazla ilgilenebilmek için ama bakalım şartlar izin verir inşallah

Çok şükür bizde de herşey yolunda kuzum. 29 hafta yarın bitiyor. Geri sayım başladı artık bizde de. İnşallah en kısa zamanda seninde bebiş haberini alırız

Yaaaa kızlar ne dicem. Sizlere yazmıştım hatırlayanınız vardır. Toplamda alakasız 3 kişi (alakasız dememin sebebi bebek düşündüğümü bilmemelerinden dolayı) beni rüyalarında gördüklerini ve bir kız bebeğim olduğunu söyledikleriydi. Bugün babam aradı beni rüyasında görmüş dünya tatlısı bir kızın olmuş bakmaya doyamıyordum diyor. Genelde babamın rüyası çıkar. Çok şok oldum. Bunlar tesadüf olabilir mi , olamaz artık dimi ya

Neden tesadüf olsun belkide yakında bebişin merhabaaa diyeceeek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…