- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.001
Ay ins doğrudur kan verseydinYa aşkom test atmıştım bu sabah çoğumuz Bursa öyle diyor ya bilemedim
Gerçekten test azizliginden korkuyorum ama var gibi
Amiin inşallah aşkım yaAy cidden nasl muallakta bırakmış öyleama şüphelendirmeyede çok açık durumlar bunlar İnşallah bebektir be kuzummm sende gebeyiiimm diye yazsan buraya
Adete yakın yükselebiliyormuş aşkım duymuştum burdaİnşallah olmamistir yaa lh neden pik yapar ki
Kızz çenn nerelerdesinKızlaaar nasılsınız günlerdir belki hafta oldu girmedim taşlamayım beni tamam mımesajları okuyamıyorum inanılmaz dolmuş neler var güncel kimler hamiş varmı birileri bilgilendirin lütfen
Mucizemmm16 @Safiye19 M melek076 Demgey3 M Mavimiresl Veziir @My_Moonlight06 R Random3 Lale95 annabelica Childdevelopment @Ginnys nickleri unutmşm yazmadıklarım affetsn
M mucizeOldu kuzummm nasıl gidiyor hamilelik iyimisin gelişmeler neler
_Umutlu_Pozitif_ kız isim değiştirmiş sonra ara dur nerde diye
Amin Allahım inşallahGel bakalim aralik bizi bekler. Sloganimiz 40 larimiz karissin
Tabi ki öyle bak benim 2 değeri gösterdi resmen ki seninkiler daha belirgindi benimkilere göreArtık ondan şüphe ediyorum gerçekten ilk baş yok falan dedim ama 4-5 tane test yanlış gösterecek hali yoktu. Sakin kafayla düşününce Sonuçta aynı testten adete 4 gün kala yaptığımda bir şey çıkmamıştı 2 gün kala yaptığımda silik çıktı.
Olabilir canim bakalimAdete yakın yükselebiliyormuş aşkım duymuştum burda
Evet canım çalışıyorum ama evden devam ediyorum bu hamilelik başlangıcından beri. Ya aslında dayanabildigim kadar çok çalışıp sonrasında kullanmak istiyorum izinlerimi bebekle daha fazla ilgilenebilmek için ama bakalım şartlar izin verir inşallahOyy fındıklardan portakallardan artık tontiş bir kıza ulaşıyorsağlıkla büyüsün gelsin minik kuş yaa Sen çalışıyor musun canım, yorma kendini son aylar
Çok şükür bizde de herşey yolunda kuzum. 29 hafta yarın bitiyor. Geri sayım başladı artık bizde de. İnşallah en kısa zamanda seninde bebiş haberini alırızCanımmm ben bu ay bir şeyler yaşadık ama anlamadım ovulasyon döneminde birliktelik olmadı tek korunmasız ilişki 17. Günde oldu. Adetim gecikti erken gebelik testi aldım çok silik çıktı. Ardından kana gittim 2,39 çıktı değer sonra gecikmenin 3. Günü adet oldum.
Niyetim aralık ayı hayırlısıyla inşallah
Bende pıhtılaşma çıktı konuştuk mu bu konuyu hatırlamıyorum. Kan sulandırıcı kullanıyorum gebe kalınca da iğneye başlayacağız. Bende durumlar buuusen nasılsın? Güzel kuzun nasıl kaç haftalık oldunuz?
Beni beni bihterini nasil gormezsinAşkım valala çok yazan var görmedim seni kusuruma bakma lütfen
Sehr gut Sen nasilsinwie gehts melekcim ? inshaAllah gebesindir adet olmazsın
Olsun kuzum bat günü daha da net cikacak insallahAşkom şimdi gördüm
2 gün var
Yumurtlama 27 ekim oldu
Kusura bakma tekrar ya
Test netleşsin doktoruma haber veririm canımAy ins doğrudur kan verseydin
Kızz çenn nerelerdesingeçenlerde hatirlarsin Demgey3 geç geldiği için neler oldu neler nerelerdesinn
Özür dilerim bihterimm yaaBeni beni bihterini nasil gormezsin
öyle mi dersinOlsun kuzum bat günü daha da net cikacak insallah
Neden tesadüf olsun belkide yakında bebişin merhabaaa diyeceeekYaaaa kızlar ne dicem. Sizlere yazmıştım hatırlayanınız vardır. Toplamda alakasız 3 kişi (alakasız dememin sebebi bebek düşündüğümü bilmemelerinden dolayı) beni rüyalarında gördüklerini ve bir kız bebeğim olduğunu söyledikleriydi. Bugün babam aradıbeni rüyasında görmüş dünya tatlısı bir kızın olmuş bakmaya doyamıyordum diyor. Genelde babamın rüyası çıkar. Çok şok oldum. Bunlar tesadüf olabilir mi , olamaz artık dimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?