- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.041
Aa öyle mi hayırlı olsun canim inşallah sağlıkla ilerler. Transferin 8. Günü mü. Sancilarin nasil sürekli mi ara ara miBen tüp bebek yaptırdım bugün 8. Gün aynı şekilde regl gibi sancı gelip gidiyor kuzum beta değerim 7 çıktı
Benimde öyle aşırı değil ama arada adet ilacakmism gibiValla hala öyle
kasık sancım girip çıkıyor ama hafif şiddetli değil yani
Amin canım amin dualarında eksik etme bizi. Maşallah sizeÇok şükür bizde de herşey yolunda kuzum. 29 hafta yarın bitiyor. Geri sayım başladı artık bizde de. İnşallah en kısa zamanda seninde bebiş haberini alırız
Hoşgeldin bebeğimKızlaaar nasılsınız günlerdir belki hafta oldu girmedim taşlamayım beni tamam mımesajları okuyamıyorum inanılmaz dolmuş neler var güncel kimler hamiş varmı birileri bilgilendirin lütfen
Mucizemmm16 miraclebeyb @melek076 Demgey3 M Mavimiresl Veziir My_Moonlight06 R Random3 Lale95 annabelica Childdevelopment @Ginnys nickleri unutmşm yazmadıklarım affetsn
M mucizeOldu kuzummm nasıl gidiyor hamilelik iyimisin gelişmeler neler
_Umutlu_Pozitif_ kız isim değiştirmiş sonra ara dur nerde diye
Gelmese iyiydi ama bombe gibi dönmenin hatrına pekiiiğğGeldi de gidiyoraralığa bombe gibi geliyorum bebeğim
Ahahaha aşko doktor duygularımıza tercüman olmuş evet önce kendine bi güzel bakman gerekiyor kilo alırsan vücudun bünyen toparlar rahim ve yumurta yerindeyse sorun yokHoşgeldin bebeğimbende sürekli giremiyorum ya bugün doktora gittim diğer doktorla aynı şeyi söyledi bide amh bakıcaz dedi kan verdim kilo al dedi vücudun bebek değil yaşama derdine düşmüş dedi amh z göre genetiğe gidicem bakalım onunda sonucu 10 güne anca çıkarmış hee bide ultrasonla karın muayene etti rahim için gayet iyi dedi yumurtlalıklarım yerinde mi dedim evet yerindeler merak etme iyiler dedi M Mavimiresl bitliKedi _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R Random3 A ad000 miraclebeyb Lale95 partalina_ My_Moonlight06 Veziir M mucizeOldu annabelica ve unuttuğum diğer aşkolar
Ne kurdu kız delirdin mi aşko biz o çizgiyi görsek kurdu bırak içimize kuş girerYa
canım aceleden unuttum
Hala sa inanasım gelmiyor niye içime kurt düştü ki
Öyle dediiiğAhahaha aşko doktor duygularımıza tercüman olmuş evet önce kendine bi güzel bakman gerekiyor kilo alırsan vücudun bünyen toparlar rahim ve yumurta yerindeyse sorun yok
5 vakit yemek bol ekmek bol makarna pilav pekmez bal tereyağ gece kalk makarna yap ye sabah sıcak ekmek tereyağı sür ye ohhhh misss yiyemeyene sorunca cevap böyle bol kalorili oluyor işte aşkoÖyle dediiiğya ben nasıl kilo alcam yaa
Ah aşkom ah sana diyoruz o kadar kilo al kendini çok yorma dikkat et diye. İnşallah amh da güzel gelir. Bak şimdi kalkıp mutfağa gidiyorsun atıştırmalık ne varsa üç beş ağzına atıyosun yada şey yap çıkar kahvaltılık falan ye ekmekle birlikte ama ekmek önemli. Tatlıı kendini tatlıya boğHoşgeldin bebeğimbende sürekli giremiyorum ya bugün doktora gittim diğer doktorla aynı şeyi söyledi bide amh bakıcaz dedi kan verdim kilo al dedi vücudun bebek değil yaşama derdine düşmüş dedi amh z göre genetiğe gidicem bakalım onunda sonucu 10 güne anca çıkarmış hee bide ultrasonla karın muayene etti rahim için gayet iyi dedi yumurtlalıklarım yerinde mi dedim evet yerindeler merak etme iyiler dedi M Mavimiresl bitliKedi _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R Random3 A ad000 miraclebeyb Lale95 partalina_ My_Moonlight06 Veziir M mucizeOldu annabelica ve unuttuğum diğer aşkolar
Ne güzel dertleri var milletin görüyon mu5 vakit yemek bol ekmek bol makarna pilav pekmez bal tereyağ gece kalk makarna yap ye sabah sıcak ekmek tereyağı sür ye ohhhh misss yiyemeyene sorunca cevap böyle bol kalorili oluyor işte aşko
Ayy inşallah aşkım doktor yüksek cıkarsa bizim için cok iyi dedi inşallah güzel cıkarAh aşkom ah sana diyoruz o kadar kilo al kendini çok yorma dikkat et diye. İnşallah amh da güzel gelir. Bak şimdi kalkıp mutfağa gidiyorsun atıştırmalık ne varsa üç beş ağzına atıyosun yada şey yap çıkar kahvaltılık falan ye ekmekle birlikte ama ekmek önemli. Tatlıı kendini tatlıya boğbide öyle çok hareketli olma otur oturduğun yerde
Onun bi tarafında kurt kaynıyordurAh aşkom ah sana diyoruz o kadar kilo al kendini çok yorma dikkat et diye. İnşallah amh da güzel gelir. Bak şimdi kalkıp mutfağa gidiyorsun atıştırmalık ne varsa üç beş ağzına atıyosun yada şey yap çıkar kahvaltılık falan ye ekmekle birlikte ama ekmek önemli. Tatlıı kendini tatlıya boğbide öyle çok hareketli olma otur oturduğun yerde
Ay ben makarna yemeyi sevmiyorum aşko o kadar cok yiyince sıkıldım artık canım cok çekerse yerim5 vakit yemek bol ekmek bol makarna pilav pekmez bal tereyağ gece kalk makarna yap ye sabah sıcak ekmek tereyağı sür ye ohhhh misss yiyemeyene sorunca cevap böyle bol kalorili oluyor işte aşko
Yine makarnaaağğ
Aşkolaaar teee temmuzdan beri sesi çıkmayan buralara gelmeyen eskilerdenIhlamurseven aşkomuzun sesi çıktı gel aşko biz burdayız Mucizemmm16 @iyilikperisi92 M Mavimiresl R Random3 @raainbow annabelica M mucizeOldu
Ah ah valla aşko bende az düzensiz beslensem kendime kızıyorumNe güzel dertleri var milletin görüyon muben şurda 2 kilo vereyim diye açımdan ölüyorum
Valla tahmin etmiştim temizlik yapacaksın sen duramazsın benim bi zayıf arkadaşım var kız temizlik manyağıYine makarnaaağğkız valla kurt kaynıyo temizlik yapmam lazım ev bana ben ona bakıyorum bir kaç gündür sadece bakışıyoruz ama yakın tarihte yapmam gerekecek
Hoşbuldum bebeğim özledim buraları
Yaz topiclerinden tanıdık geliyor isminiz mucizeolsun'du sanırım mucizeniz gerçek olmuş!Valla tahmin etmiştim temizlik yapacaksın sen duramazsın benim bi zayıf arkadaşım var kız temizlik manyağıaynı sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?