Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin bebeğim bende sürekli giremiyorum ya bugün doktora gittim diğer doktorla aynı şeyi söyledi bide amh bakıcaz dedi kan verdim kilo al dedi vücudun bebek değil yaşama derdine düşmüş dedi amh z göre genetiğe gidicem bakalım onunda sonucu 10 güne anca çıkarmış hee bide ultrasonla karın muayene etti rahim için gayet iyi dedi yumurtlalıklarım yerinde mi dedim evet yerindeler merak etme iyiler dedi M Mavimiresl bitliKedi _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R Random3 A ad000 miraclebeyb Lale95 partalina_ My_Moonlight06 Veziir M mucizeOldu annabelica ve unuttuğum diğer aşkolar

Ahahaha aşko doktor duygularımıza tercüman olmuş evet önce kendine bi güzel bakman gerekiyor kilo alırsan vücudun bünyen toparlar rahim ve yumurta yerindeyse sorun yok

Ah aşkom ah sana diyoruz o kadar kilo al kendini çok yorma dikkat et diye. İnşallah amh da güzel gelir. Bak şimdi kalkıp mutfağa gidiyorsun atıştırmalık ne varsa üç beş ağzına atıyosun yada şey yap çıkar kahvaltılık falan ye ekmekle birlikte ama ekmek önemli. Tatlıı kendini tatlıya boğ bide öyle çok hareketli olma otur oturduğun yerde

5 vakit yemek bol ekmek bol makarna pilav pekmez bal tereyağ gece kalk makarna yap ye sabah sıcak ekmek tereyağı sür ye ohhhh misss yiyemeyene sorunca cevap böyle bol kalorili oluyor işte aşko
Ne güzel dertleri var milletin görüyon mu ben şurda 2 kilo vereyim diye açımdan ölüyorum

Ayy inşallah aşkım doktor yüksek cıkarsa bizim için cok iyi dedi inşallah güzel cıkar yaa aşkı ben pilavla makarnaya bile ekmek yerim sadece onlarla doymam cünkü ama yok yok yok

Onun bi tarafında kurt kaynıyordur duramaz Mucizemmm16 geçmiş olsun cano bol makarna ekmek

5 vakit yemek bol ekmek bol makarna pilav pekmez bal tereyağ gece kalk makarna yap ye sabah sıcak ekmek tereyağı sür ye ohhhh misss yiyemeyene sorunca cevap böyle bol kalorili oluyor işte aşko
Ay ben makarna yemeyi sevmiyorum aşko o kadar cok yiyince sıkıldım artık canım cok çekerse yerim

Valla tahmin etmiştim temizlik yapacaksın sen duramazsın benim bi zayıf arkadaşım var kız temizlik manyağı aynı sen
Yaz topiclerinden tanıdık geliyor isminiz mucizeolsun'du sanırım mucizeniz gerçek olmuş! Çok sevindim adınıza ayy nasıl gidiyor gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…