- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.361
Artik bırakacağım uğraşmayı yaa aylardir uğraşıyorum cok yiprattim kendimiBaşka bir doktora gitmeni öneririm kuzum
Ayyy canım tabi ki bunun için bardayız zateneczanede vardır inşallah iş çıkışı bi sormam lazım :) allah hepinizden razı olsun akımıza takılan eden herşeyi çözüyoruz beraber bi derdimize derman oluyoruz M mucizeOldu
Presed miydi neydi burda okumuştum ama neyse olabilir canımAşko jel bende bilmiyorum o konuda pek bilgi sahibi değilim
Evet üzül ben seni çok iyi anlıyorum aynı şeyi yaşadımAcile kan vermeye gittim 10 dk sonra regl oldum moralim inanilmaz bozuldum oturdum ağladım. 3 gün gecikmisti bu ay cok umutluydm
Her ay kendine bunu demek yerine her ay başka yol yöntem çizsen daha güzel olur canım her ay uğraşmaktan vazgeçiyorum diyorsun bunu yapmamalısın kuzum madem istiyorsun sonuna kadar savaşmalıyız bişey olmadıysa diğerini denemeliyiz doktorun iki sene demesi tuhaf geldi başka iyi bir doktora gitsen biz çocuk istiyoruz desen ona göre yol çizer zaten size her ay vazgeçtim dersen her ay bebiş gelmekten vazgeçer tabi pozitif olmak zorundayız kendimizi yıpratmadan mücadele etmeliyizArtik bırakacağım uğraşmayı yaa aylardir uğraşıyorum cok yiprattim kendimi
Ne cinsler ay gıcık oldum. Neyse sabrın sonu selamet inşallahYok canım kabul etmediler 17 sinde randevum var zaten o zman gitmeliymişimneyse sağlıklı olsun kuzum da
Gynos bir gebenin günlüğünde M mucizeOldu B balbadem1Kız sayfaya yaz onların markası trendyoldaki gnospeed mi neydi.
Okula gidecekBeyse bekle bakalım kaç haftalık olacak 17 sinde
Ben bunu kullandığım ay hamile kaldım
Sen bide bana sorNe cinsler ay gıcık oldum. Neyse sabrın sonu selamet inşallah
Yumurtlaman geç olmustur belki üzülmeEvet canim 3 gun gecikti bayağı umutluydum belirtim de yoktu ama hüsran iste
Bende burda farklı bi marka bulmuştum onu kullandım ginnys başka marka kullanmıştı ama sonuçları güzel Oldu
Canımmm sen test yaptın mi beni etiketlemedin mi yoksaAşkım hiç bilmiyorum ki ya bir isim var aklımda ama emin değilim o muydu diye yazamıyorum o yüzden
Ayy canim çok ama çok sevindim adınaSize duygularımı tarif edemiyorum ve çocuk gibi ağlıyorumtekrar bakar öısınız
Doktorumu arayacağım
Mucizemmm16 M mucizeOldu @Ginnys _Umutlu_Pozitif_ Lale95 @lavinya- @Mavimiresl @ve unuttuklarım kusura bakmayın ellerim ayaklarım titriyor
Eki Görüntüle 3159381 Eki Görüntüle 3159382 Eki Görüntüle 3159383
Aşko bu ay için çok geç sipariş versem bile iki üç güne gelir benim ekşınlar bitmiş olur aslında sende demiştin bende araştırıp alcaktım ama doktora falan gidince ilaçtı iğneydi derken aklımdan çıktıBende burda farklı bi marka bulmuştum onu kullandım ginnys başka marka kullanmıştı ama sonuçları güzel Olducano sen kullanabilir misin peki
Benim de geçen haftalarda sağ kalçamda aynı durum oldu hatta eğilince falan daha da artıyordu acı ama bi 10 gün falan sürdü geçti canım sabretBen tam bulantılar toparlanıyor derken sol kalça ağrısı ortaya çıktı oda gebeliktenmiş hormonlar artınca oluyormuş.ama ne ağrı basamıyorsun hoplayıyor yerinden sinire baskı oluyormuş kaslar gevşiyormuş acaip fena bişi kendiliğinden geçecekmiş çok fena hem komik hem fena kız ne tuaf bu annelik ya
Merhaba,havuç yiyin diğerleri de çatlasın, doktor söyledigi günler de ilişki olsun , hepsi tutarsa çoğul gebelik olurMerhaba benim hikayemde biraz aynı klomen sonrası çatlatma oldum ptesi 4 folikül var demişti 36.saat ilişki falan
Perş gel çatlayıp çatlamadığına bakalım dedi , gittim bugün ikisi çatlamış ikisi çatlamak üzere tekrar ctesi ilişki dedi
14 gün sonra ya test ya regl dedi
Böyle bişey duydunmu hiç peşpeşe yumurtaların 3 5 gün arayla çatlaması falan
Ay darısı başıma inşallah aminnnnBen bunu kullandığım ay hamile kaldım
Amin amin bi arkadaş daha kaldı etkili benceAy darısı başıma inşallah aminnnn
Kullandım ben de yumurtlama döneminde 24 saat arayla ama gynoseed değildi benimki prefert aldım inşallah canısı bakalımAmin amin bi arkadaş daha kaldı etkili bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?