Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eczanede vardır inşallah iş çıkışı bi sormam lazım :) allah hepinizden razı olsun akımıza takılan eden herşeyi çözüyoruz beraber bi derdimize derman oluyoruz M mucizeOldu
Ayyy canım tabi ki bunun için bardayız zaten Hepimizin amacı belli bebiş sahibi Olmak Anne Olmak Ay umarım vardır koz niye önceden aklımıza gelmedi

Acile kan vermeye gittim 10 dk sonra regl oldum moralim inanilmaz bozuldum oturdum ağladım. 3 gün gecikmisti bu ay cok umutluydm
Evet üzül ben seni çok iyi anlıyorum aynı şeyi yaşadım Sana bişey diyeyim mi üzül ama toparlan hemen canım benim çünkü sana güzel bi haberim var benimde bi erken geldi sonraki ay geç geldi falan annem dedi ki bebek yerini hazırlıyor gerçekten de öyle oldu Senin içinde öyle olacak canım bebiş yerini hazırlıyor

Artik bırakacağım uğraşmayı yaa aylardir uğraşıyorum cok yiprattim kendimi
Her ay kendine bunu demek yerine her ay başka yol yöntem çizsen daha güzel olur canım her ay uğraşmaktan vazgeçiyorum diyorsun bunu yapmamalısın kuzum madem istiyorsun sonuna kadar savaşmalıyız bişey olmadıysa diğerini denemeliyiz doktorun iki sene demesi tuhaf geldi başka iyi bir doktora gitsen biz çocuk istiyoruz desen ona göre yol çizer zaten size her ay vazgeçtim dersen her ay bebiş gelmekten vazgeçer tabi pozitif olmak zorundayız kendimizi yıpratmadan mücadele etmeliyiz

Ayy canim çok ama çok sevindim adına Rabbim sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsin sana bebişinnn seninleehamilesinnnn sen hamilee

Bende burda farklı bi marka bulmuştum onu kullandım ginnys başka marka kullanmıştı ama sonuçları güzel Oldu cano sen kullanabilir misin peki
Aşko bu ay için çok geç sipariş versem bile iki üç güne gelir benim ekşınlar bitmiş olur aslında sende demiştin bende araştırıp alcaktım ama doktora falan gidince ilaçtı iğneydi derken aklımdan çıktı

Benim de geçen haftalarda sağ kalçamda aynı durum oldu hatta eğilince falan daha da artıyordu acı ama bi 10 gün falan sürdü geçti canım sabret

Merhaba,havuç yiyin diğerleri de çatlasın, doktor söyledigi günler de ilişki olsun , hepsi tutarsa çoğul gebelik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…