Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hormon değerlerine göre mi klomen veriyor canim
Eğer yakın zamanda daha önce baktırdıysan bakmayabilir canım sen doktora çocuk düşünüyorum hormonlar falan herşey normalmiş en azından bu ay yumurta takibi denemek istiyorum diyebilirsin kuzum doktor zaten gerekeni yapar söyler

Canım senin hormon değerlerin nasıl baktırmış mıydın? Eşin gitti mi hiç bir de doktora
Evet canim baktirdim hersey normaldi
Tamam canim bu kez öyle yapayim

Doktorunda iyisine denk gelmek mesele yani .. bari kan sonucun çıktı mı canım
Ay sorma vallahi. Çıktı canım negatif
Bazen böyle doktorlar olabiliyor kuzum evet sinir bozucu oluyor
Ya hadi çok hastası olsa dicem acelesi var. Benim randevu 13.50 de beni 1 de aldı kimse yoktu bekleyen
Yaaaa kuzum sürekli oluyor mu sende doktor ne dedi sonucuna göre baktı mı ultrasonla
Bakmadı canım sonucu pazartesi çıkar dediler beklemedim. Sonuç da 3 saate çıktı

Evet canim baktirdim hersey normaldi bende de esimde de
Anladım canım. İlaç değil ama takviye edicileri de danışabilirsin belki doktoruna. q10 olabilir ya da pko varsa İnositol takviyesi de önerebiliyorlar. Ben Gynositol başladığım ay hamile kaldım ama düşük yaptım. Şimdi tekrar başladım 14. Gün yumurtlama gördüm hamile kalır mıyım bu ay bilmiyorum ama yumurtlamayı düzenlediğini düşünüyorum. Ovulasyon hep dalgalanıyordu kullanmadan önce ve ben 6-7 ay yumurtlama göremediğimi düşünüyorum. Bazen küçük bir destek de çare olabiliyor.
Yumurtlama olduktan sonra eşinde de sıkıntı yoksa en yakın zamanda hamile kalırsın inşallah

İnşallah canim bende öyle düşünüyodum ama 15. Ayimiz bitti. İnofolic combi verdi kullanan hastalarim 1 2 ay içinde genellikle gebe kaliyor dedi 2 aydir kullanıyorum ilk ay yumurtlamadan sonra başladım bu ay yumurtlamam 3 4 gün gecikti normalde hiç gecikmez bu ay ne olacak bakalim

Faydasını görürsün inşallah bu ay senin ayın olsun

Mucizemmm16 bana da bebiş koy kızz

İnşallah canım sağlıkla ilerlesin.
Hayırlısı ile kucağına al inşallah tek yumurta mı toplandı? Adet olmadan mi transfer oldun
Evet kuzum adet olmadan yani yumurta toplamanın 3. Günü transfer oldum. Aslında 17 tane toplanmışlar yumurta ama 4 tanesi yeteri kadar olgunmuş ve sadece 1 tanesi döllendi

Evet kuzum adet olmadan yani yumurta toplamanın 3. Günü transfer oldum. Aslında 17 tane toplanmışlar yumurta ama 4 tanesi yeteri kadar olgunmuş ve sadece 1 tanesi döllendi
Olsun oda sana can olmuş bak masallaahhh
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Aşko her doktor iyi olmuyor maalesef bazen kendi düşünceleri dışında hasta ne istiyor nasıl rahatlatlatmalı diye önemsemelerini bekliyoruz ama hepsi yapmıyor işte iyi doktorlarla karşılaşmak çok önemli

Tüh ya yarın haftasonu olmasaydı hemen giderdin şimdi pazartesiyi beklemek çok gıcık eder insanı neyse kuzum sen pazartesiyi bekle bakalım doktor ultrason ile baksın belki kist yoktur belli olmaz doktor birşey demeden kür felan yapma bence bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…