- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.521
Bence takip et yaparak birbiriyle karşılaştır bir önceki güne göre nasıl diyeAnladım kuzum sorun değil olabilir tabi ki . Yarın yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım ben de. Pazar günü bat günüm o gün mü yapsam
Hormon değerlerine göre mi klomen veriyor canimDoktor takibinde yumurtlamanı öneririm kuzum bunun için adetken doktora gitmen lazım adetin 4 veya 5. Günü başlatıyorlar klomene inan bu ay çok rahatladım kafam rahat en azından bu yüzden öneririm
Canım senin hormon değerlerin nasıl baktırmış mıydın? Eşin gitti mi hiç bir de doktoraHormon değerlerine göre mi klomen veriyor canim
Eğer yakın zamanda daha önce baktırdıysan bakmayabilir canım sen doktora çocuk düşünüyorum hormonlar falan herşey normalmiş en azından bu ay yumurta takibi denemek istiyorum diyebilirsin kuzum doktor zaten gerekeni yapar söylerHormon değerlerine göre mi klomen veriyor canim
Evet canim baktirdim hersey normaldi bende de esimde deCanım senin hormon değerlerin nasıl baktırmış mıydın? Eşin gitti mi hiç bir de doktora
Evet canim baktirdim hersey normaldiCanım senin hormon değerlerin nasıl baktırmış mıydın? Eşin gitti mi hiç bir de doktora
Tamam canim bu kez öyle yapayimEğer yakın zamanda daha önce baktırdıysan bakmayabilir canım sen doktora çocuk düşünüyorum hormonlar falan herşey normalmiş en azından bu ay yumurta takibi denemek istiyorum diyebilirsin kuzum doktor zaten gerekeni yapar söyler
Ay sorma vallahi. Çıktı canım negatifDoktorunda iyisine denk gelmek mesele yani .. bari kan sonucun çıktı mı canım
Ya hadi çok hastası olsa dicem acelesi var. Benim randevu 13.50 de beni 1 de aldı kimse yoktu bekleyenBazen böyle doktorlar olabiliyor kuzum evet sinir bozucu oluyor
Bakmadı canım sonucu pazartesi çıkar dediler beklemedim. Sonuç da 3 saate çıktıYaaaakuzum sürekli oluyor mu sende doktor ne dedi sonucuna göre baktı mı ultrasonla
Anladım canım. İlaç değil ama takviye edicileri de danışabilirsin belki doktoruna. q10 olabilir ya da pko varsa İnositol takviyesi de önerebiliyorlar. Ben Gynositol başladığım ay hamile kaldım ama düşük yaptım. Şimdi tekrar başladım 14. Gün yumurtlama gördüm hamile kalır mıyım bu ay bilmiyorum ama yumurtlamayı düzenlediğini düşünüyorum. Ovulasyon hep dalgalanıyordu kullanmadan önce ve ben 6-7 ay yumurtlama göremediğimi düşünüyorum. Bazen küçük bir destek de çare olabiliyor.Evet canim baktirdim hersey normaldi bende de esimde de
İnşallah canim bende öyle düşünüyodum ama 15. Ayimiz bitti. İnofolic combi verdi kullanan hastalarim 1 2 ay içinde genellikle gebe kaliyor dedi 2 aydir kullanıyorum ilk ay yumurtlamadan sonra başladım bu ay yumurtlamam 3 4 gün gecikti normalde hiç gecikmez bu ay ne olacak bakalimAnladım canım. İlaç değil ama takviye edicileri de danışabilirsin belki doktoruna. q10 olabilir ya da pko varsa İnositol takviyesi de önerebiliyorlar. Ben Gynositol başladığım ay hamile kaldım ama düşük yaptım. Şimdi tekrar başladım 14. Gün yumurtlama gördüm hamile kalır mıyım bu ay bilmiyorum ama yumurtlamayı düzenlediğini düşünüyorum. Ovulasyon hep dalgalanıyordu kullanmadan önce ve ben 6-7 ay yumurtlama göremediğimi düşünüyorum. Bazen küçük bir destek de çare olabiliyor.
Yumurtlama olduktan sonra eşinde de sıkıntı yoksa en yakın zamanda hamile kalırsın inşallah
Canım benim artık test yapmayacağımHer yeni testte bizi de etiketle kuzum unutma vallahi bazen göremiyorum ama merak ediyorum
Faydasını görürsün inşallah bu ay senin ayın olsunİnşallah canim bende öyle düşünüyodum ama 15. Ayimiz bitti. İnofolic combi verdi kullanan hastalarim 1 2 ay içinde genellikle gebe kaliyor dedi 2 aydir kullanıyorum ilk ay yumurtlamadan sonra başladım bu ay yumurtlamam 3 4 gün gecikti normalde hiç gecikmez bu ay ne olacak bakalim
Aşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalımgüzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv @mireslVeziir Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ @mucizeyimben @Random3 @iyilikperisi92
@ucge @bilemegec 23 Ağustos
@mehrunnisa 3 Eylül
@loirily 6 Eylül
@mia3537 6 Eylül @zeynepmuh 7 Eylül @fnd_50 13 Eylül @fatsek 13 Eylül @Lockaw 16 Eylül @Aden2023 17 Eylül @mavilihayat00 18 Eylül @lavinya- 19 Eylül @Ardnlina 21 Eylül @ecevekedileri 22 Eylül @partalina_ 25 Eylül @miresl 26 Eylül @iyilikperisi92 27 Eylül @Lale95 Eylül 2023 @sevdaluk1911 30 Eylül @Sevgicik 30 Eylül @Marget-harry 1 Ekim @mucizeyimben 27 Ekim @Emine Ozcan 2 Ekim @Mervenur277 3 Ekim Veziir 4 Ekim @Sevm57 6 Ekim @My_Moonlight06 8 Ekim @bitliKedi 9 Ekim @1fafeyla 10 Ekim @Minicikfzt 11 Ekim @Fang 11 Ekim Ginnys @Cey1an 15 Ekim @Feyzacim 15 Ekim @Yagmur45thr 18 Ekim A ad000 18 Ekim @Annabelle1 24 Ekim _Umutlu_Pozitif_ 29 Ekim Demgey3 3 Kasım @Evimmis 7 Kasım Childdevelopment 8 Kasım @Safiye19 9 Kasım @Marulkafakz 9 Kasım @Sunshine597 M melek076 11 Kasım @Random3 16 Kasım @Melekonline 17 Kasım @raainbow 19 Kasım @caca3344 21 Kasım ozguss 30 Kasım
İnşallah canim Allah razi olsunFaydasını görürsün inşallah bu ay senin ayın olsun
Evet kuzum adet olmadan yani yumurta toplamanın 3. Günü transfer oldum. Aslında 17 tane toplanmışlar yumurta ama 4 tanesi yeteri kadar olgunmuş ve sadece 1 tanesi döllendiİnşallah canım sağlıkla ilerlesin.
Hayırlısı ile kucağına al inşallah tek yumurta mı toplandı? Adet olmadan mi transfer oldun
Olsun oda sana can olmuş bak masallaahhhEvet kuzum adet olmadan yani yumurta toplamanın 3. Günü transfer oldum. Aslında 17 tane toplanmışlar yumurta ama 4 tanesi yeteri kadar olgunmuş ve sadece 1 tanesi döllendi
Öyle valla kuzum resmen mucize bebekOlsun oda sana can olmuş bak masallaahhh
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok sevindim canım inşallah herşey güzel olsunEvet canim baktirdim hersey normaldi
Tamam canim bu kez öyle yapayim
Aşko her doktor iyi olmuyor maalesef bazen kendi düşünceleri dışında hasta ne istiyor nasıl rahatlatlatmalı diye önemsemelerini bekliyoruz ama hepsi yapmıyor işte iyi doktorlarla karşılaşmak çok önemliAy sorma vallahi. Çıktı canım negatif
Ya hadi çok hastası olsa dicem acelesi var. Benim randevu 13.50 de beni 1 de aldı kimse yoktu bekleyen
Bakmadı canım sonucu pazartesi çıkar dediler beklemedim. Sonuç da 3 saate çıktı
Tüh ya yarın haftasonu olmasaydı hemen giderdin şimdi pazartesiyi beklemek çok gıcık eder insanıAy sorma vallahi. Çıktı canım negatif
Ya hadi çok hastası olsa dicem acelesi var. Benim randevu 13.50 de beni 1 de aldı kimse yoktu bekleyen
Bakmadı canım sonucu pazartesi çıkar dediler beklemedim. Sonuç da 3 saate çıktı
Anladım canım inşallah sağlıkla ilerler haberlerini bekliyoruzCanım benim artık test yapmayacağım
Allah’a kaldı her şey
İnşallah gittiğimde 2 hafta sonra kalp atışını duyacağım Allah’ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?