- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.621
Aşko azminden bana da yolla bebeğimAhahaha yok kuzum henüz bildiğim kadarıyla önemli bir bilgimiz yok olursa etiketlerizbende temizliğe başladım iki gündür ara verdiğimde göz gezdiriyorum çok bakamıyorum
Kuzum normal doğum mu yaptın ben sezeryan oldum adam akıllı ağrım yoktu hissetmiyodum çatımda darmış nst kağıdını doktor görünce nasıl ayakta duruyosun demişti hissetmiyorum ki dedim bendeCanim suyum geldi benim doguma aldılar hemen
Meslek neydi:)M mucizeOlduMucizemmm16 @Veziir @Cgh _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @Lale95 @miresl @Random3 aşkollaarımm ve diğer isimler aklıma gelip etiketleyemediklerim napıyosunuz sayfalarca konuşmuşsunuz okuyamadım bana bakın aklım sizde kalıyor çalışırken okuyamıyorum sinirlerim tepeme zıplıyor ayy diyorm neler dönüyor acaba bizim sayfada akşamda birikiyor okuyamıyorum bana meslek hayatımı bıraktırcaksınız aaay muhabbeti kaçırıyorum hiç hoşuma gitmiyor beni önemli şeylere etiketleyin kurbanınızz olaaam gözünüzün yağınııı yiyeeem bak valla döverim haaa habersiz bırakmayn
Yaaa yerim çok tatlışşşş eline sağlıkAşko azminden bana da yolla bebeğimkolay gelsin bende bunları yapıyorum kardeşime eğer bu akşam doğurmazsa tabi yoksa yetişmez
Ahahahah haklı bir isyan insan merak ediyorM mucizeOlduMucizemmm16 @Veziir @Cgh _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @Lale95 @miresl @Random3 aşkollaarımm ve diğer isimler aklıma gelip etiketleyemediklerim napıyosunuz sayfalarca konuşmuşsunuz okuyamadım bana bakın aklım sizde kalıyor çalışırken okuyamıyorum sinirlerim tepeme zıplıyor ayy diyorm neler dönüyor acaba bizim sayfada akşamda birikiyor okuyamıyorum bana meslek hayatımı bıraktırcaksınız aaay muhabbeti kaçırıyorum hiç hoşuma gitmiyor beni önemli şeylere etiketleyin kurbanınızz olaaam gözünüzün yağınııı yiyeeem bak valla döverim haaa habersiz bırakmayn
Dişten olabilir canım majezik değilde parol al her ihtimale karşıKızlar ya yüzümün sağ tarafı aşırı ağrıyo gözümü kapatıp açarkende acıyo dokunamıyorum bu tarafıma dişime bile vuruyo ağrısı sızlama gibi yanma gibi garip bi ağrı dokununca hassasiyet var yüzümün sağ tarafındaöküz gibide yedim kilo alıcam diye midem de ağrıyo bi tane macecik içsem nolur kiii gerçi midem böyleyken içememde @Random3 @miresl @Veziir bitliKedi @Gzmyts53 M mucizeOldu ve diğer kızlar help mee
Bende bazen bakıyorum bakıyorum yazan yok bi saat girmiyorum oooo neler yazılmış yetişemiyorum vallaM mucizeOlduMucizemmm16 @Veziir @Cgh _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @Lale95 @miresl @Random3 aşkollaarımm ve diğer isimler aklıma gelip etiketleyemediklerim napıyosunuz sayfalarca konuşmuşsunuz okuyamadım bana bakın aklım sizde kalıyor çalışırken okuyamıyorum sinirlerim tepeme zıplıyor ayy diyorm neler dönüyor acaba bizim sayfada akşamda birikiyor okuyamıyorum bana meslek hayatımı bıraktırcaksınız aaay muhabbeti kaçırıyorum hiç hoşuma gitmiyor beni önemli şeylere etiketleyin kurbanınızz olaaam gözünüzün yağınııı yiyeeem bak valla döverim haaa habersiz bırakmayn
Oohh ellerine sağlık kuzum güzel geçsin tatiliniz inşallah aşko dönüşte bebiş haberi verirsin inşallah kuzumYaaa yerim çok tatlışşşş eline sağlıkaaa doğumamı gitti haftası kaçki ne olmuşki aşko bitirmem lazım ekşınlar başlayacak artık yarın son evde işlerle uğraşmak istemiyorum ağır iş bırakmamayım hem kış temizliğim bitmiş olur bide bu ay nasıl batarız diye uğraşıyoruz galiba eşim sağolsun normalde her yaz arkadaşlar eşli olarak iki üç günlüğüne bi yerlere kaçıyorduk tabi biz tatile gidince yapamadık geçen onlarda bişey yapmıcazmı diyince eşimde pat diye Sapanca’ya bungalov evler varya oraya gidelim mi dediği gibi herkes tamam dedi beş dakikada biyerleri aradılar bi kaç yer gösterdiler ben şok dedim duruun gidecez madem niyetlendiniz tarihleri biz kızlarla ayarlayalım bi çocuk düşünen benim kızlarla konuştuk hem orda tarih gözetlemeyle üçle ikiyle uğraşmayayım dedim bekleme zamanına denk getirdim olayı uzun anlattım neyse işte gidip geldiğimizdede evde iş mişte kalmaz oh misss temiz temiz döneriz eve düşüncesiyle giriştim işlere
Bende bazen bakıyorum bakıyorum yazan yok bi saat girmiyorum oooo neler yazılmış yetişemiyorum vallanapim gelmekte olanı bekliyorum elendim bu ay yarın gidin dr a da vereceği mucize ilaç neymiş alayım da gebe kalayım bari kocama gerek kalmadan ilaçla mı gebe olacam nasıl bir ilaç ki Allammmm sen aklıma mukayyet ol o da giderse naparımmm etiketlerim canım hiç habersiz bırakır mıyız seki
Ayyy dimi inşallah sağsağlim vaktinde doğururOohh ellerine sağlık kuzum güzel geçsin tatiliniz inşallah aşko dönüşte bebiş haberi verirsin inşallah kuzumkardeşim hamile kuzum sancısı vardı gittiler ama doğum sancısı değilmiş doktor haftaya tekrar çağırmış 36. Hafta da kuzum ay biraz daha tutsun içinde bebişe yapacaklarım var daha bitsin öyle çıkarsın içerden
M mucizeOldu ahahaha öyle ilaç var mı canım öğrende yaz bize kız ekşınlarla uğraşıyoruz burda tuttumu tutacak mı tarihi gecesi gündüzü akıntıydı derken uğraşmazdık aslında yaz bize hemen yaz olur mu canımO mucize ilaç neyse bize de söyle aşko kocasız oluyosa ilaçla daha hoş gibi geldi kulağıma
Kız adamlar öyle düşünmüyorlar başta sonda ah vah paramız yok diyolarAyyy dimi inşallah sağsağlim vaktinde doğururÇen teyce oldunda yeğenine ciciş ciciş şeyler mi yapıyoşuuunnn ah inşallah canım ya Ağustosta veremedim eylülde inşallah güzel haberler vermek nasip olsun hem bana hem hepimize gitmek güzel hoşta canım çok açıldık ya hadi geçenki tatilin yarısını biriktirmiştik dört senede 12.000 tl biriktirebilmişiz diğer yarısını hallettik gittik şimdi üstüne bungalov çıkardılar insan bu zamanda düşünüyor adamlar düşünmüyor o yüzden şaşırdım ben bu tatilden sonra bi kaç sene bi yere gitmeyiz heralde diyordum ahahaha
Aynen aşko yazmalı bencede çok beğendim bu fikriM mucizeOldu ahahaha öyle ilaç var mı canım öğrende yaz bize kız ekşınlarla uğraşıyoruz burda tuttumu tutacak mı tarihi gecesi gündüzü akıntıydı derken uğraşmazdık aslında yaz bize hemen yaz olur mu canım
Biraz daha iyiyim kuzum gözüm biraz acıyo ağrıyo daha da hafifledi gündüzkindenDişten olabilir canım majezik değilde parol al her ihtimale karşıbide soğuk kompres yap yüzüne eğer dişten dolayıysa tabi
Evet o yüzden ayak uyduruyorum çok şükür bi şekilde dönüyor dünya fırsat ayağa geldiğinde tepmemek lazım diyorumKız adamlar öyle düşünmüyorlar başta sonda ah vah paramız yok diyolarBazen de diyorum ki zaten 3 günlük dünya yaşamadan da ölmek olmuyo bee yaşamayakta mı
Geçmiş oldun canım neden öyle olduki şimdi gördümBiraz daha iyiyim kuzum gözüm biraz acıyo ağrıyo daha da hafifledi gündüzkindenilaca gerek kalmadı şimdilik dayanıyorum
Var mı kardeşinden bir haber güzel haberleri gelsin inşallahDeniycem kuzum eşim gelse kardeşimden de haber çıksa da rahatlasam
O bende de var ağrırken gitcem diyom ağrı gecince korkuyorum son ana kada gitmiyorum çok yanlışSözde gitcem dişçiye aylar oldu çürük dişim var çekilmesi lazım kaç gün ağrıdı ağrı geçince korkudan gitmekten vazgeçtim
Kuzumm nasılsın bizi habersiz bırakmaCanim suyum geldi benim doguma aldılar hemen
Oo temizlik mi ay azim çok güzel birşey ben bu aralar çok üşeniyorum temizlik yapmaya ellerine kollarına sağlık kolay gelsinnnAhahaha yok kuzum henüz bildiğim kadarıyla önemli bir bilgimiz yok olursa etiketlerizbende temizliğe başladım iki gündür ara verdiğimde göz gezdiriyorum çok bakamıyorum
Muhasebeydi ama ben ne ara sigortaya kaydım bilmiyorumMeslek neydi:)
Eveeet haklı bir isyanAhahahah haklı bir isyan insan merak ediyormüjdeli bir haber alırsak inşallah unutur muyuz seniiiii sen yeter ki iste
Evet bazen konuşmuyorlar bazen hiç susmuyorlarBende bazen bakıyorum bakıyorum yazan yok bi saat girmiyorum oooo neler yazılmış yetişemiyorum vallanapim gelmekte olanı bekliyorum elendim bu ay yarın gidin dr a da vereceği mucize ilaç neymiş alayım da gebe kalayım bari kocama gerek kalmadan ilaçla mı gebe olacam nasıl bir ilaç ki Allammmm sen aklıma mukayyet ol o da giderse naparımmm etiketlerim canım hiç habersiz bırakır mıyız seki
Günaydınnnn ayy inşallahGünaydınnnnnnn eylülde hepiniz hamile kalasınız inşallah kedicikler
Kırmızılar gelmeden pes etmek yok bu ay o ay olacakGünaydınnnn ayy inşallahben bu ay elencek gibiyim ekime kaldı hayaller galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?