Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahaha yok kuzum henüz bildiğim kadarıyla önemli bir bilgimiz yok olursa etiketleriz bende temizliğe başladım iki gündür ara verdiğimde göz gezdiriyorum çok bakamıyorum
Aşko azminden bana da yolla bebeğim kolay gelsin bende bunları yapıyorum kardeşime eğer bu akşam doğurmazsa tabi yoksa yetişmez

Eklentiler

• 20220901_190916.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 25
Meslek neydi:)

Aşko azminden bana da yolla bebeğim kolay gelsin bende bunları yapıyorum kardeşime eğer bu akşam doğurmazsa tabi yoksa yetişmez
Yaaa yerim çok tatlışşşş eline sağlık aaa doğumamı gitti haftası kaçki ne olmuşki aşko bitirmem lazım ekşınlar başlayacak artık yarın son evde işlerle uğraşmak istemiyorum ağır iş bırakmamayım hem kış temizliğim bitmiş olur bide bu ay nasıl batarız diye uğraşıyoruz galiba eşim sağolsun normalde her yaz arkadaşlar eşli olarak iki üç günlüğüne bi yerlere kaçıyorduk tabi biz tatile gidince yapamadık geçen onlarda bişey yapmıcazmı diyince eşimde pat diye Sapanca’ya bungalov evler varya oraya gidelim mi dediği gibi herkes tamam dedi beş dakikada biyerleri aradılar bi kaç yer gösterdiler ben şok dedim duruun gidecez madem niyetlendiniz tarihleri biz kızlarla ayarlayalım bi çocuk düşünen benim kızlarla konuştuk hem orda tarih gözetlemeyle üçle ikiyle uğraşmayayım dedim bekleme zamanına denk getirdim olayı uzun anlattım neyse işte gidip geldiğimizdede evde iş mişte kalmaz oh misss temiz temiz döneriz eve düşüncesiyle giriştim işlere

Ahahahah haklı bir isyan insan merak ediyor müjdeli bir haber alırsak inşallah unutur muyuz seniiiii sen yeter ki iste

Dişten olabilir canım majezik değilde parol al her ihtimale karşı bide soğuk kompres yap yüzüne eğer dişten dolayıysa tabi

Bende bazen bakıyorum bakıyorum yazan yok bi saat girmiyorum oooo neler yazılmış yetişemiyorum valla napim gelmekte olanı bekliyorum elendim bu ay yarın gidin dr a da vereceği mucize ilaç neymiş alayım da gebe kalayım bari kocama gerek kalmadan ilaçla mı gebe olacam nasıl bir ilaç ki Allammmm sen aklıma mukayyet ol o da giderse naparımmm etiketlerim canım hiç habersiz bırakır mıyız seki

Oohh ellerine sağlık kuzum güzel geçsin tatiliniz inşallah aşko dönüşte bebiş haberi verirsin inşallah kuzum kardeşim hamile kuzum sancısı vardı gittiler ama doğum sancısı değilmiş doktor haftaya tekrar çağırmış 36. Hafta da kuzum ay biraz daha tutsun içinde bebişe yapacaklarım var daha bitsin öyle çıkarsın içerden

O mucize ilaç neyse bize de söyle aşko kocasız oluyosa ilaçla daha hoş gibi geldi kulağıma

Ayyy dimi inşallah sağsağlim vaktinde doğurur Çen teyce oldunda yeğenine ciciş ciciş şeyler mi yapıyoşuuunnn ah inşallah canım ya Ağustosta veremedim eylülde inşallah güzel haberler vermek nasip olsun hem bana hem hepimize gitmek güzel hoşta canım çok açıldık ya hadi geçenki tatilin yarısını biriktirmiştik dört senede 12.000 tl biriktirebilmişiz diğer yarısını hallettik gittik şimdi üstüne bungalov çıkardılar insan bu zamanda düşünüyor adamlar düşünmüyor o yüzden şaşırdım ben bu tatilden sonra bi kaç sene bi yere gitmeyiz heralde diyordum ahahaha

O mucize ilaç neyse bize de söyle aşko kocasız oluyosa ilaçla daha hoş gibi geldi kulağıma
M mucizeOldu ahahaha öyle ilaç var mı canım öğrende yaz bize kız ekşınlarla uğraşıyoruz burda tuttumu tutacak mı tarihi gecesi gündüzü akıntıydı derken uğraşmazdık aslında yaz bize hemen yaz olur mu canım

Kız adamlar öyle düşünmüyorlar başta sonda ah vah paramız yok diyolar Bazen de diyorum ki zaten 3 günlük dünya yaşamadan da ölmek olmuyo bee yaşamayakta mı

Kız adamlar öyle düşünmüyorlar başta sonda ah vah paramız yok diyolar Bazen de diyorum ki zaten 3 günlük dünya yaşamadan da ölmek olmuyo bee yaşamayakta mı
Evet o yüzden ayak uyduruyorum çok şükür bi şekilde dönüyor dünya fırsat ayağa geldiğinde tepmemek lazım diyorum birazda 8 aydır bebiş olmayınca özellikle İki aydır stres yapmaya başladım üstümüzden stresi atmak istiyor eşimde galiba böyle rahatlıyorsa bana uyar işte napalım

Deniycem kuzum eşim gelse kardeşimden de haber çıksa da rahatlasam
Var mı kardeşinden bir haber güzel haberleri gelsin inşallah
Sözde gitcem dişçiye aylar oldu çürük dişim var çekilmesi lazım kaç gün ağrıdı ağrı geçince korkudan gitmekten vazgeçtim
O bende de var ağrırken gitcem diyom ağrı gecince korkuyorum son ana kada gitmiyorum çok yanlış
Canim suyum geldi benim doguma aldılar hemen
Kuzumm nasılsın bizi habersiz bırakma
Ahahaha yok kuzum henüz bildiğim kadarıyla önemli bir bilgimiz yok olursa etiketleriz bende temizliğe başladım iki gündür ara verdiğimde göz gezdiriyorum çok bakamıyorum
Oo temizlik mi ay azim çok güzel birşey ben bu aralar çok üşeniyorum temizlik yapmaya ellerine kollarına sağlık kolay gelsinnn teşekkür ederim ayrıca
Muhasebeydi ama ben ne ara sigortaya kaydım bilmiyorum hakkımızda hayırlısı bebesizlikten etrafa sardım bi bebem olayydı hayırlısıyla
Ahahahah haklı bir isyan insan merak ediyor müjdeli bir haber alırsak inşallah unutur muyuz seniiiii sen yeter ki iste
Eveeet haklı bir isyan ayy teşekkür ederimm aşkoomm
Evet bazen konuşmuyorlar bazen hiç susmuyorlar bende eleniyorum bu ay kasık ağrılarım çoğldı geliyor gelmekte olan kız o mucize ilaç neymiş Allah için bizede yaz hepimiz eylülde toptan hamile kalalım yoksa hunileri takcaz az kaldı kız bu corona morona şeyine vurdular bize iğneleri millet gebeliği engelliyo dediyd dalga geçtiydim şimdi ufaktan bi mantklı gelmeye başladı kafayı yiyomsa demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…