Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önemli bisey olmuyot ki olsa etikeleyelim

Kızz suyum falan yok simdi onu mucizemin kiz kardesinin sancisi vardi ya ona yazmıştım 36. Haftada dogum yaptim bende kizimda onunda kiz kardesi o haftadaymis

Ayy ağzından bal damlıyor amaa nerdeee alıştık artık biliyoruz bünyeyi dürtüyor ben geliyom diye keşke gelmese bu ay o ay olsa yoruldum beklemekten artık
Emin ol bizlerde oyleyiz. Cok yorulduk ama yinede sabretmekten baska çaremiz yok her gecen gun yaklasiyoruz finale bide böyle düşün

Niqu geçmiş olsun canım şimdi öğrendim. Sağlıklı kucağına aldığın bebeğin olur inşallah en kısa zamanda. Vardır bunda da bir hayır

Ay inşallah öyle olur ama hiç sanmıyorum
Çok istediğimiz için oluyor bunlar işte elden bişey gelmiyor olmadıkça daha çok takıyoruz kafayı

Hoşgeldin canım yeni evin hayırlı olsun mutlulukla oturun inşallah
Sağol kuzum çok teşekkür ederim
3 yıl olmadı ya hiç olmayacak gibi hissetmeye başladım galiba hep kendimi boşa ümitlenme diye frenliyorum. Benim içim kazınıyor ve yiyorum. Yiyememe gibi bi durum yok
Kız bi test yapsanaaa
Kuzum letu ikinci kullanisim olacak. Zaten sonrasi asilama olacak sanirim. Ay ekim gelsin biran önce
İnşallah kuzum bende çok heyecanlıyım Bence de aşılamaya geç artık .
@sultansultan90 aşko nasılsin?bebiş nasıl?
Kuzum sen bu Athenayi nasıl içdin yakokusu berbat, ilacı yutana kadar ögüruyorum
Ayy bende öyle oluyorum ya iğrenç

Önemli bisey olmuyot ki olsa etikeleyelim
Çok haklısın bir hamile kalamadıkki şenlendirelim ortalıgı
Emin ol bizlerde oyleyiz. Cok yorulduk ama yinede sabretmekten baska çaremiz yok her gecen gun yaklasiyoruz finale bide böyle düşün
Gerçekten başka çaremiz yok inşallah yaklaşıyoruzdur her ay ayrı hayal kırıklığı çünkü

en güzeli kuzum bencede tepmemek lazım

Var aşko şimdilik içinde tutucakmış henüz doğurmuyosun demiş doktor neyseki

Kızlar benim bulantilar fena özür dileyerek söylüyorum az önce sapsarı ve zehir gibi birseyler istifra ettim o neydi öyle ya

Kızlar benim bulantilar fena özür dileyerek söylüyorum az önce sapsarı ve zehir gibi birseyler istifra ettim o neydi öyle ya
Mide suyu aşko miden boşsa demekki asitli olduğu içinde yakmıştır boğazını inşallah daha uzun sürmeden geçer kuzum bulantıların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…