- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.661
Yok iştah sıfır sadece dün corba içmiştim o kadarKıyamam ya miden boş demek ki safra kusuyosun bişey yemedin mi sabah
İnşallah canım cok zor bulantıMide suyu aşko miden boşsa demekki asitli olduğu içinde yakmıştır boğazınıinşallah daha uzun sürmeden geçer kuzum bulantıların
Böyle olmaz ki ama kuzum ya birazcık zorla kendini tuzlu şeyler ye birazcık çubuk kraker falan bastırsınYok iştah sıfır sadece dün corba içmiştim o kadar
Yaa tahmin ediyorum kuzumİnşallah canım cok zor bulantı
Kuzum yemen lazım ama öyle olmaz ki ekmek içi yesen belki bastırır bulantını tuzlu bişeyler denesenYok iştah sıfır sadece dün corba içmiştim o kadar
Aşko olmayınca olmuyor valla kendimi zorladim simitle ayran yedim ama öğüre öğüreKuzum yemen lazım ama öyle olmaz ki ekmek içi yesen belki bastırır bulantını tuzlu bişeyler denesen
Yemeye çalışıyorum canım olduğu kadarBöyle olmaz ki ama kuzum ya birazcık zorla kendini tuzlu şeyler ye birazcık çubuk kraker falan bastırsın
Bende öyleydim sadece yoğurt corbasiyla ve kraker ile beslendim kızımdaYemeye çalışıyorum canım olduğu kadar
Her hamilelik farklı oluyo kuzum insan hepsinde aynı şeyleri yaşamıyo☹ olsun ye yine cıkarcaksan çıkar ama midene bişeyler girsin çünkü öbür türlü mide asidin bi süre sonra boğazını tahriş edebilirAşko olmayınca olmuyor valla kendimi zorladim simitle ayran yedim ama öğüre öğüreoğlum da hic böyle değildim bulantı nedir bilmezdim o yüzden bana çok farklı geliyor
Kıyamam ya annelik gerçekten çok zorYemeye çalışıyorum canım olduğu kadar
Tutsun bakam ne kadar tutcak dahaVar aşko şimdilik içinde tutucakmışhenüz doğurmuyosun demiş doktor neyseki
Ahh kuzum keşke biraz yiyebilsen kıyamam yaaaYok iştah sıfır sadece dün corba içmiştim o kadar
Aynen öyle birde benim bi oğlum var onunla da ilgilenmek zorundayım bi yandan kafamı bile kaldıracak halim yok okullarda başlıyor derken mecburum iyi olmayaKıyamam ya annelik gerçekten çok zorbiz şimdi o kadar bekliyoruz ki hamile kalalım eminim sen de bizim gibi kaç kez hayal kırıklığına uğramış hep bugünlerin hayalini kurmuşsundur ama hamile kalmayı başarmak aslında buzdağının görünen en minicik kısmı asıl zorluk daha sonra başlıyor
Simit ayran yiyebildim aksam da biseyler atistirabilsem iyiAhh kuzum keşke biraz yiyebilsen kıyamam yaaa
Ay inşallah kuzum birşeyler yiyebilirsin umarımSimit ayran yiyebildim aksam da biseyler atistirabilsem iyi
Valla tutabildiği kadar tutmalı şuanTutsun bakam ne kadar tutcak dahaikiside sağlıklı olsunda inşallah
Dur bakalım aşko daha var yahu benimde yarın bat ama bugün gelcek gibiAyy kızlar yumurtalıklarımın ağrısını hissediyorum resmen inanırmısınız benim kırmızılar ayın 5ini beklemicek herhalde eli kulağında
Yok yaa eve geldim temizlik yerleştirme banyo falan, şimdi oturdum. Ben de onu düşünüyordum yapsam mı diye. 1 test daha boşa gidebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?