Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay aşko belli ama gelecek regl ağrısı var keşke bebek ağrısı olsa ama değil belli gereksiz anlam yükleyip sonra üzülmeye gerek yok artık bu bebeler cidden üzmeye başladı bizi
Benimde gelicek zaten aşko belli ama kurtlu ben duramıyorum illa ikna olcam olmadığına hoş olamıyorum ama hiç üzülme kuzum vakti vardır

Ben de umutlandırmak istemem ama hamileyken ben de öyle sürekli aç hissediyordum. Sürekli eşime midem kazınıyor deyip duruyordum. İnşallah bebiş sömürüyordur
Deme yaaa kız ben istesemde umutlanamıyorum artık
Öyle deme kuzum ya güzel düşün güzel hissetmeye çalış kafanı dağıt ben eminim olucak en kısa zamanda
Nasip canım inşallah
Ben cok mide problemi yaşayan biri olarak aliskinim ama sende normalde olmuyorsa suphelenilir
İlk kez oldu canım
İnşallah hepimiz geçelim artık ya
Amin vallahi artık buranın bayramı çıksın artık
Geçmiş olsun canım neden öyle oldu ki ya bişeye alerjin falan mı var ?

Kız reglim geçsin diye bekliyorum bakalım ben negatif diye hiç heycanlanamıyorum yaa

Kız bu devirde iş velinimet bırakılır mıbiz sana özet geçeriz

İnşallah kuzum bilmiyorum ki kuzum alerjim var mı bazen oluyo böyle dün baya zorladı çok şükür dayandım epeyce ilaç içmemek için bugün iyiyim geçmişti uyandığımda

Yok yaa eve geldim temizlik yerleştirme banyo falan, şimdi oturdum. Ben de onu düşünüyordum yapsam mı diye. 1 test daha boşa gidebilir
yap yap yaapppppp

bat ne zaman hiç bilmiyorum ama testlere bayıldığım için direkt yap dedim : D

Yaa bende yapmak istemiyorum ama dürtükleniyorum içerden yap yap diye bende bir test daha çöpe atıciğim
Yaa beni de dürtüklüyor yapsak mı kız şekerim
Mucizemmm16 R Random3 ikinizde de test varsa elinizde kalkın yapın ortalık şenlensin
Bebeğim ne şenliği yaa oturucaz totomuzun üstüne ama olsun artık fal gibi bişey oldu bu da
Çok haklısın, bu kadar zaman o kadar çok belirti yaşadığımızı düşündük ama tırt çıktı, şimdi hiçbişeye inanasımız gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…