- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.681
Yaa bende yapmak istemiyorum ama dürtükleniyorum içerden yap yap diyeYok yaa eve geldim temizlik yerleştirme banyo falan, şimdi oturdum. Ben de onu düşünüyordum yapsam mı diye. 1 test daha boşa gidebilir
Ay aşko belli ama gelecek regl ağrısı var keşke bebek ağrısı olsa ama değil belli gereksiz anlam yükleyip sonra üzülmeye gerek yok artıkDur bakalım aşko daha var yahu benimde yarın bat ama bugün gelcek gibi
Yok yaa eve geldim temizlik yerleştirme banyo falan, şimdi oturdum. Ben de onu düşünüyordum yapsam mı diye. 1 test daha boşa gidebilir
Yaa bende yapmak istemiyorum ama dürtükleniyorum içerden yap yap diyebende bir test daha çöpe atıciğim
Kız yapsanıza
Benimde gelicek zaten aşko belli ama kurtlu ben duramıyorum illa ikna olcam olmadığına hoş olamıyorum amaAy aşko belli ama gelecek regl ağrısı var keşke bebek ağrısı olsa ama değil belli gereksiz anlam yükleyip sonra üzülmeye gerek yok artıkbu bebeler cidden üzmeye başladı bizi
Off olcam gibi sıcak basıyo yapmasam mı
Bilmiyorum akşama kadar gelmezse yaparım ama gelcek gibi yaMfk baslakdm ay :?ç) ezan
Kız yapsanızadogru diyo hadi bugun cuma bismıllah deyip yapın ıkınız de
Deme yaaaBen de umutlandırmak istemem ama hamileyken ben de öyle sürekli aç hissediyordum. Sürekli eşime midem kazınıyor deyip duruyordum. İnşallah bebiş sömürüyordur
Nasip canım inşallahÖyle deme kuzum yagüzel düşün güzel hissetmeye çalış kafanı dağıt ben eminim olucak en kısa zamanda
İlk kez oldu canımBen cok mide problemi yaşayan biri olarak aliskinim ama sende normalde olmuyorsa suphelenilir
Amin vallahi artık buranın bayramı çıksın artıkİnşallah hepimiz geçelim artık ya
Geçmiş olsun canım neden öyle oldu ki ya bişeye alerjin falan mı var ?Kızlar ya yüzümün sağ tarafı aşırı ağrıyo gözümü kapatıp açarkende acıyo dokunamıyorum bu tarafıma dişime bile vuruyo ağrısı sızlama gibi yanma gibi garip bi ağrı dokununca hassasiyet var yüzümün sağ tarafındaöküz gibide yedim kilo alıcam diye midem de ağrıyo bi tane macecik içsem nolur kiii gerçi midem böyleyken içememde R Random3 @miresl Veziir @bitliKedi @Gzmyts53 @mucizeyimben ve diğer kızlar help mee
Yakında abla sen koliyle al bizide yorma kendinide yorma zamlardanda etkilenme diyebilirlerOff olcam gibi sıcak basıyo yapmasam mıyokta eczane yakın kahretmesin bi dahaki sefere eczaneye uzak eve taşıncam rezil oldum kızlara kaç aydır
Kız reglim geçsin diye bekliyorum bakalım ben negatif diye hiç heycanlanamıyorum yaaAy inşallah öyle olur ama hiç sanmıyorum
Sağol kuzum çok teşekkür ederim
Kız bi test yapsanaaa
İnşallah kuzum bende çok heyecanlıyımBence de aşılamaya geç artık .
Ayy bende öyle oluyorum ya iğrenç
Kız bu devirde iş velinimet bırakılır mı@mucizeyimbenMucizemmm16 Veziir @Cgh @000umutlu000 @Demgey3 @Lale95 @miresl R Random3 aşkollaarımm ve diğer isimler aklıma gelip etiketleyemediklerim napıyosunuz sayfalarca konuşmuşsunuz okuyamadım bana bakın aklım sizde kalıyor çalışırken okuyamıyorum sinirlerim tepeme zıplıyor ayy diyorm neler dönüyor acaba bizim sayfada akşamda birikiyor okuyamıyorum bana meslek hayatımı bıraktırcaksınız aaay muhabbeti kaçırıyorum hiç hoşuma gitmiyor beni önemli şeylere etiketleyin kurbanınızz olaaam gözünüzün yağınııı yiyeeem bak valla döverim haaa habersiz bırakmayn
İnşallah kuzumDeme yaaakız ben istesemde umutlanamıyorum artık
Nasip canım inşallah
İlk kez oldu canım
Amin vallahi artık buranın bayramı çıksın artık
Geçmiş olsun canım neden öyle oldu ki ya bişeye alerjin falan mı var ?
Az kaldı zaten eminim diyeceklerYakında abla sen koliyle al bizide yorma kendinide yorma zamlardanda etkilenme diyebilirler
yap yap yaappppppYok yaa eve geldim temizlik yerleştirme banyo falan, şimdi oturdum. Ben de onu düşünüyordum yapsam mı diye. 1 test daha boşa gidebilir
yap yap yap yap : )))))))))Yaa bende yapmak istemiyorum ama dürtükleniyorum içerden yap yap diyebende bir test daha çöpe atıciğim
Takip et kuzu bişeye alarjin var büyük ihtimalleİnşallah kuzumbilmiyorum ki kuzum alerjim var mı bazen oluyo böyle dün baya zorladı çok şükür dayandım epeyce ilaç içmemek için bugün iyiyim geçmişti uyandığımda
yap be ne kaybedersin kiKız dur Allah aşkına sende dürtme
Yaa beni de dürtüklüyor yapsak mı kız şekerimYaa bende yapmak istemiyorum ama dürtükleniyorum içerden yap yap diyebende bir test daha çöpe atıciğim
Bebeğim ne şenliği yaa oturucaz totomuzun üstüne ama olsun artık fal gibi bişey oldu bu da
Çok haklısın, bu kadar zaman o kadar çok belirti yaşadığımızı düşündük ama tırt çıktı, şimdi hiçbişeye inanasımız gelmiyorDeme yaaakız ben istesemde umutlanamıyorum artık
Nasip canım inşallah
İlk kez oldu canım
Amin vallahi artık buranın bayramı çıksın artık
Geçmiş olsun canım neden öyle oldu ki ya bişeye alerjin falan mı var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?