Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız kapıda ödeme falan değilse kapıya not assana kapı önüne bırakın diye ben bir yere gideceksem öyle yapıyorum bırakıyorlar

Ya benimki yüksek değilse

Bende testlerimi hep akşamları yaptım ilk idrar falan değildi yani ama yeniyse ilk idrar diyolar ya aşko hiçte yapmadım işte ilk idrarla

Kızlar allah aşkına bana yardım edin. 23 unde ovu testıyle pık gordum 25 ı catladı. 1 eylulde tekrar pık gordum dun gece sılıklestı bugun yıne kızarıyor ıkıncı cızgı. Ne oluyor boyle ? 1 ınde gebelık yaptım negatıf cıktı. Bat 6 eyluldu ben tekrar mı yımurtluyorum yumurtluyosam dun gece sılıktı bugun yıne nıye kızarıyor yardım edın nolur

Eklentiler

• 03CB05F1-5B3D-4DE0-8FCB-CCC6D6D07237.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 33
Aramıyolar mı Kuzum geldiklerinde kod lazımsa mecbur arıycaklar
Ararlar heralde off halimi bi görsen hazırlandım. Bi çantamı falan alıp kapıya gidiyorum sonra kendi kendime sanki hamilesin ne bu acelecilik diyorum oturuyorum aşağı

Canim regl donemine yakin bende artis oluyor lh testlerim pozitif cikiyor

Canim regl donemine yakin bende artis oluyor lh testlerim pozitif cikiyor
Kuzum ama belırtılerınıdw yasadım ben . Ikı gundur yapıskan kıvamlı akıntı geldı. Bugun yok . Kasıklarım agrıyordu kesıldı. Bugun yıne kızarıyoe ona ragmen test

Ararlar heralde off halimi bi görsen hazırlandım. Bi çantamı falan alıp kapıya gidiyorum sonra kendi kendime sanki hamilesin ne bu acelecilik diyorum oturuyorum aşağı
Sen bensin aşko dün test yapmadan önce yüz kere vazgeçtim inşallah gebesindir bebeğim

İyi günler kızlar ben bir şey sormak istiyorum benim bugün yumurtlamadan sonra 12.gün dün akşam ve bugün olmak üzere kahverengi akıntılar geliyor ,rüyamda test yapıyordum çift çizgi çıkıyordu sabah o heyecanla yaptım maalesef negatif adet sancılarımda var ama bu kahverengi akıntı hiç gelmezdi ilk defa böyle oldu adetlerimde düzenlidir 28 günde bir olurum kafam çok karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…