- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.901
Kız kapıda ödeme falan değilse kapıya not assana kapı önüne bırakın diye ben bir yere gideceksem öyle yapıyorum bırakıyorlarİnşallah öyle olur da çok da güvenemiyorum
Kız o da ilk idrar değil aslında ya ben sabah eşim işe giderken uyanıp lavaboya gitmiştim sonra geri uyudun 11 gibi uyandığımda bardak aklıma geldikız ben bu gün sabahtan beri 5 kere faln lavaboya gittim heralde
Kız aksi gibi ben evden çıkarım kargo gelir diye çıkamadım yaaa
Kız saçma ama ya
Ya benimki yüksek değilseKıııız olmaz dök onu, beklemiş idrarla doğru sonuç alamayabilirsin. Gebelik varsa her idrarla çıkar merak etme. Geçen sefer yaptığımda bata 3 kala yaptım ve akşama kadar çay, kahve, su, soda her şeyi içtim de yaptım çat diye çıktı. HCG yüksek olduktan sonra istediğin kadar sıvı al farketmez.
İnşallah güzel olan seni mutlu edicek olan olsun kuzumNasip orası kuzum ya beni umutlandırmayın leynHayırlısı neyse o olsun inşallah
Kız benden kod alıyorlar ya teslim ettiklerine dairKız kapıda ödeme falan değilse kapıya not assana kapı önüne bırakın diye ben bir yere gideceksem öyle yapıyorum bırakıyorlar
Aaaminİnşallah güzel olan seni mutlu edicek olan olsun kuzum
Bende testlerimi hep akşamları yaptım ilk idrar falan değildi yani ama yeniyse ilk idrar diyolar ya aşko hiçte yapmadım işte ilk idrarlaKıııız olmaz dök onu, beklemiş idrarla doğru sonuç alamayabilirsin. Gebelik varsa her idrarla çıkar merak etme. Geçen sefer yaptığımda bata 3 kala yaptım ve akşama kadar çay, kahve, su, soda her şeyi içtim de yaptım çat diye çıktı. HCG yüksek olduktan sonra istediğin kadar sıvı al farketmez.
Aramıyolar mı Kuzum geldiklerinde kod lazımsa mecbur arıycaklarKız benden kod alıyorlar ya teslim ettiklerine dairAllahım sabahtır bekliyorum çıvdıvmak üzereyim
Ararlar heralde off halimi bi görsen hazırlandım. Bi çantamı falan alıp kapıya gidiyorum sonra kendi kendime sanki hamilesin ne bu acelecilik diyorum oturuyorum aşağıAramıyolar mı Kuzum geldiklerinde kod lazımsa mecbur arıycaklar
Jalapeno muydu bayiliyorum bende onaBiz ailecek turşu canavarıyızözellikle de biber turşusu. Bak ağzım sulandı 9 yaşında oğlum bile acı biber turşusu olmadan yemek istemiyor
Canim regl donemine yakin bende artis oluyor lh testlerim pozitif cikiyorKızlar allah aşkına bana yardım edin. 23 unde ovu testıyle pık gordum 25 ı catladı. 1 eylulde tekrar pık gordum dun gece sılıklestı bugun yıne kızarıyor ıkıncı cızgı. Ne oluyor boyle ? 1 ınde gebelık yaptım negatıf cıktı. Bat 6 eyluldu ben tekrar mı yımurtluyorum yumurtluyosam dun gece sılıktı bugun yıne nıye kızarıyor yardım edın nolur
Noldu kuzum devam etmiycenmi ogretmenlige bu kiş hayir olsunDomateslerimi yaptım biraz patlıcan da közledim sırada biber atmak var turşu var var da varben çalışmıyorum zaten tatlım kışa belki katılırım size
Bu sene kışlıklar bu topiktenTamam aşko yapalım kafamız dağılır
Kuzum ama belırtılerınıdw yasadım ben . Ikı gundur yapıskan kıvamlı akıntı geldı. Bugun yok . Kasıklarım agrıyordu kesıldı. Bugun yıne kızarıyoe ona ragmen testCanim regl donemine yakin bende artis oluyor lh testlerim pozitif cikiyor
Beni arıyorlar kof almak isteyen bıraktık kodu vere misiniz diyorlarKız benden kod alıyorlar ya teslim ettiklerine dairAllahım sabahtır bekliyorum çıvdıvmak üzereyim
Kuzum neden çalışmıyosun ki okul başlıyo bu hafta sanırım öğretmenler içinDomateslerimi yaptım biraz patlıcan da közledim sırada biber atmak var turşu var var da varben çalışmıyorum zaten tatlım kışa belki katılırım size
Sen bensin aşko dün test yapmadan önce yüz kere vazgeçtimArarlar heralde off halimi bi görsen hazırlandım. Bi çantamı falan alıp kapıya gidiyorum sonra kendi kendime sanki hamilesin ne bu acelecilik diyorum oturuyorum aşağı
Beni arıyorlar kof almak isteyen bıraktık kodu vere misiniz diyorlar
Ben testi aldım 2 dk ya evdeyimSen bensin aşko dün test yapmadan önce yüz kere vazgeçtiminşallah gebesindir bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?