- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.081
Teşekkür ederim kuzum inşallah sağlıklı gebeliktir sağlıkla ilerlerCanımmmmm bakkkk demiştim sana veeee günümüzzz çokkkk harika oluyor şu andan itibarenhayırlı olsun kuzummmm sağlıkla ilerlesin inşallah
Sadece düşük hcg çıkar canim kötüyü düşünme sende benim gibiİnşallah arkadaş var işyerinde ona söyledm sır aramzda annemi idare et ben yoklen kan vermem lazm dedim testi gösterdim ama silik çizgi benimki çok netti dedi yanlş olabilir dedi
Bende tedirginim ya bu konuda çizgi silik diuo burdaki arkadaş
Sen bakma ona çünkü biz çizgi görmek için şaşı bakıyorduk ama maşallah seninki daha uzaktan ben burdayım diyor ona de ki 2 gün sonra gör sen çizgiyiTeşekkür ederim kuzum inşallah sağlıklı gebeliktir sağlıkla ilerlerdaha kırmızı çıkması lazım silik dedi burdaki arkdşm işyerinde kan vermeye gitcem idare et beni dediydim onda kaldı aklım şimdi
İnşallh isteyen herkese nasip etsin rabbim daha fazla aratmadan
Sen benim silik cizgimi gorsen demekkiİnşallah arkadaş var işyerinde ona söyledm sır aramzda annemi idare et ben yoklen kan vermem lazm dedim testi gösterdim ama silik çizgi benimki çok netti dedi yanlş olabilir dedi
Bende tedirginim ya bu konuda çizgi silik diuo burdaki arkadaş
Ay inşallah rabbim sağlıklı gebelik nasip etsinSadece düşük hcg çıkar canim kötüyü düşünme sende benim gibigüzel olcak inşallah
Gerçekten öyle milletin görmediği çizgiyi gözüküyorz bizSen bakma ona çünkü biz çizgi görmek için şaşı bakıyorduk ama maşallah seninki daha uzaktan ben burdayım diyor ona de ki 2 gün sonra gör sen çizgiyi
Sen benim silik cizgimi gorsen demekkikanda değerim 16 çıkmıştı hatta. Bayılırlar insanin hevesini kursağında bırakmaya
Aynen hatta gittigim ilk doktor adet olacagima kimyasal olduğuna cok emindi ama yanildi malesefAy inşallah rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin
Gerçekten öyle milletin görmediği çizgiyi gözüküyorz bizinşallah değerlerim güzel çıkar
ciddmisin aman insanmz böyle cidden iki kuruş sevindirmiyorlar
Ooh iyiki yanılmışAynen hatta gittigim ilk doktor adet olacagima kimyasal olduğuna cok emindi ama yanildi malesefbu isin silik yada net cikmasiyla alakasi yok net çıkıp kimyasal olanda cok var :)
ay ay ay nasıl da güzel bir çift çizgi :) hayırlı olsun canımM mucizeOlduMucizemmm16 @Lale95 miraclebeyb @000umutlu000 kızlsr ve heyecandan unuttugm diğer kızlar hamilemiyim ben bat3. Günü hala adet olmadım ama safiye19 da bundan yapmıştı silik çıkmıştı buda silik şey bide ben sayaçtan 5 dakika tuttum bu 5 dakikada çıkan çizgi nolur uyanınnnn sizden başka kimsem yok şuan
Teşekkür ederim kuzumm rabbim herkese nasip etsinay ay ay nasıl da güzel bir çift çizgi :) hayırlı olsun canım
Ne güzel bi gün ya sabah sabah 2. pozitif görüyorum. Çok tebrik ediyorum, sağlıkla kucağına al inşallahEki Görüntüle 3125894 Eki Görüntüle 3125895 evet guzelliklerim sanırım bende hamileyim@Lale95 @melek076 @000umutlu000 R raainbow @fnd_50 Mucizemmm16 Demgey3 G Gzmyts53 ve diğer fıstıklarımm
Bebeğiiiim yeni gelebildim kendimeDemgey3 kııızz seni etiketlemeyi unutmşm hemen bi üst mesaja resme baaak nolur
Çok sağol kuzuuumBebeğiiiim yeni gelebildim kendimeçok çok mutlu oldum yaaaaa sen ümitsizdin ama bak bebişin ben buradayım anneciiiim demişşşş çok sevindim kuzummmm baya bi baktım testine sanki benim testim böyle çıkmış gibi sevindim kan testi verdiğin zaman mutlaka etiketle bu sonuçla büyük ihtimal biraz yüksek bir değer çıkar
Zaten bu bebişler tam olmayacak diyip ümidi kesince geliyorlarmış herkes öyle söylüyor bak sende onlara dahil oldunÇok sağol kuzuuumevet ümidimi kesmiştim artık olmamasını kabul etmiştim gerçekten ben burdayım dedi galiba Etiketlicem kuzum kan sonucunada inşallah sağlıklıdır rabbim en yakın zamanda sizede nasip etsin nolur
Evet evet gerçekten ümidi kesince geliyormuş bu bebeler düşünün test bile yapmıcaktım siz ısrar etmeseniz o kadar emindim olmamasındanZaten bu bebişler tam olmayacak diyip ümidi kesince geliyorlarmış herkes öyle söylüyor bak sende onlara dahil oldundedi dedi bebeğim kötüyü düşünme herşey çok güzel olacak herşey yolunda ilerleyecek bebiş sağlıklı olacak ve bizde teyzeleri olacağız Amiiiinnn kuzum isteyen herkese inşallah
Teşekkür ederim canım amin inşallah darısı hepinizin başınaaNe güzel bi gün ya sabah sabah 2. pozitif görüyorum. Çok tebrik ediyorum, sağlıkla kucağına al inşallah
Eve geldim tekrar baktım testime20 dk oldu şuan görüntü bu dahada belirginleşmedi ay kabullennemiyorum vardır demi
Diğeri kim di ya ben kaçırdım galibaNe güzel bi gün ya sabah sabah 2. pozitif görüyorum. Çok tebrik ediyorum, sağlıkla kucağına al inşallah
Evet evet gerçekten ümidi kesince geliyormuş bu bebeler düşünün test bile yapmıcaktım siz ısrar etmeseniz o kadar emindim olmamasındaninşallah güzel olacak
Oooo maşallah diğeri de sen miydin
Belkide canim allah bilir inşallah olur bakalimKuzum maalesef kimse düşünceli davranmıyor bu konudahiç sıkma canını boşver onları Rabbim vereceği zamanı biliyor Olsun kuzum hayırlısı olsun diğer ay daha iyi değerlendirme yaparsınız inşallah Belli olmaz tek bir geceyle de hamile kalan var belki de o üç gün önceki tutmuşta olabilir umudunu yitirme bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?