Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımmmmm bakkkk demiştim sana veeee günümüzzz çokkkk harika oluyor şu andan itibaren hayırlı olsun kuzummmm sağlıkla ilerlesin inşallah
Teşekkür ederim kuzum inşallah sağlıklı gebeliktir sağlıkla ilerler daha kırmızı çıkması lazım silik dedi burdaki arkdşm işyerinde kan vermeye gitcem idare et beni dediydim onda kaldı aklım şimdi
İnşallh isteyen herkese nasip etsin rabbim daha fazla aratmadan

Sadece düşük hcg çıkar canim kötüyü düşünme sende benim gibi güzel olcak inşallah

Sen bakma ona çünkü biz çizgi görmek için şaşı bakıyorduk ama maşallah seninki daha uzaktan ben burdayım diyor ona de ki 2 gün sonra gör sen çizgiyi

Sen benim silik cizgimi gorsen demekki kanda değerim 16 çıkmıştı hatta. Bayılırlar insanin hevesini kursağında bırakmaya

Sadece düşük hcg çıkar canim kötüyü düşünme sende benim gibi güzel olcak inşallah
Ay inşallah rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin
Sen bakma ona çünkü biz çizgi görmek için şaşı bakıyorduk ama maşallah seninki daha uzaktan ben burdayım diyor ona de ki 2 gün sonra gör sen çizgiyi
Gerçekten öyle milletin görmediği çizgiyi gözüküyorz biz inşallah değerlerim güzel çıkar
Sen benim silik cizgimi gorsen demekki kanda değerim 16 çıkmıştı hatta. Bayılırlar insanin hevesini kursağında bırakmaya
ciddmisin aman insanmz böyle cidden iki kuruş sevindirmiyorlar

Aynen hatta gittigim ilk doktor adet olacagima kimyasal olduğuna cok emindi ama yanildi malesef bu isin silik yada net cikmasiyla alakasi yok net çıkıp kimyasal olanda cok var :)

Demgey3 kııızz seni etiketlemeyi unutmşm hemen bi üst mesaja resme baaak nolur
Bebeğiiiim yeni gelebildim kendime çok çok mutlu oldum yaaaaa sen ümitsizdin ama bak bebişin ben buradayım anneciiiim demişşşş çok sevindim kuzummmm baya bi baktım testine sanki benim testim böyle çıkmış gibi sevindim kan testi verdiğin zaman mutlaka etiketle bu sonuçla büyük ihtimal biraz yüksek bir değer çıkar

Çok sağol kuzuuum evet ümidimi kesmiştim artık olmamasını kabul etmiştim gerçekten ben burdayım dedi galiba Etiketlicem kuzum kan sonucunada inşallah sağlıklıdır rabbim en yakın zamanda sizede nasip etsin nolur

Zaten bu bebişler tam olmayacak diyip ümidi kesince geliyorlarmış herkes öyle söylüyor bak sende onlara dahil oldun dedi dedi bebeğim kötüyü düşünme herşey çok güzel olacak herşey yolunda ilerleyecek bebiş sağlıklı olacak ve bizde teyzeleri olacağız Amiiiinnn kuzum isteyen herkese inşallah

Evet evet gerçekten ümidi kesince geliyormuş bu bebeler düşünün test bile yapmıcaktım siz ısrar etmeseniz o kadar emindim olmamasından inşallah güzel olacak

Belkide canim allah bilir inşallah olur bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…