- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 83
- 27
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.121
Yaa kuzum çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahLale95 @mucizeyimben Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 miraclebeyb @partalina_ fnd_50 diğer ismini heyecanlan hatırlayamadıgım kızlarım kan verdim saat 3 te çıkıcak ultrasonla baktı tahmini 4 hafta 1 günlük dedi kese oluşumu diyebileceğim çok küçük bir oluşum var dedi o yüzden kan değerine bakmamız lazım ama yüksek ihtimalle kan değerin yüksek çıkıcak gebelik var diyebiliriz şuanlık dedi Kızlar hamileyim galibaa yaa
Teşekkür ederim canım amin inşallahKızlaaar tebrik ederim kızlaaargüzel kan değerleriniz olsun katlanarak artsın inşallah R raainbow miraclebeyb
Yarın veririm inşallah
Kuzum kan verdin miKız ben taşıyom valla çantamda
Kuzum hiç yok umudumu kesmiştim sadece yumurtlamayı hissettiğimin günü ve 2 gün öncesi sormasını değerlendirdim kafamdan çıkarmiştm olmayacagına inanmıştım aslında bide daha önce ben ilişkiden sonra hemen kalkardm ilk defa bi gece hiç kalkmadım yatıp uyudum o kadarYaa kuzum çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahbu arada bu ay için yaptığın özel bişey varmıydı
Kız verdim verdim etiketledm sanki seni yukarıya bak azckKuzum kan verdin mi
Hadi bu ay darısı bizim başımızada olsun kuzumKuzum hiç yok umudumu kesmiştim sadece yumurtlamayı hissettiğimin günü ve 2 gün öncesi sormasını değerlendirdim kafamdan çıkarmiştm olmayacagına inanmıştım aslında bide daha önce ben ilişkiden sonra hemen kalkardm ilk defa bi gece hiç kalkmadım yatıp uyudum o kadar
Kız verdim verdim etiketledm sanki seni yukarıya bak azck15 de çıkcak saat
İnşallah kuzum buraları bidahakinede siz şenlendirin inşallahHadi bu ay darısı bizim başımızada olsun kuzum
Benim yumurtlama 28 Ağustos du bat 13 Eylül benim e alırmışsınızMucizemmm16 Lale95 Demgey3 @mucizeyimben _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb aşkolarımm ve diğer kızlaaar benim kırmızılar bugünde gelmedi ben perşembeye kadar sabretcem dedim ama acaba bugün bi test alsam mı hayallere kapılıyorum böyle olunca bugün olmaz ve yarın sabahta olmazsam 3 gün gecikmiş olcak yarın işe gitmeden test yapsam mı acaba ne dersiniz yoksa bekliyimmi negatif görürsem efsane üzülcem
O da uyar mı bilmiyorum ya nolur nolmaz diye gecikti demek için 13ünü beklerim bence ben test yapmak için tabi daha önce kırmızılar gelmezseCanım 28-29 agustosta kasık ağrılarım oldu 28-29-30 da yoğun akıntılarım oldu oradan anladım yumurtladığımı. 30 unda çatladı sanırım. 14 gün sonrası da 13 eylüle denk geliyorsenin 26 sında çatladıysa 11 i falan adet tarihin olması lazım
Çok sevindim canım bak doktor da görmüş minik bebeğiniLale95 @mucizeyimben Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 miraclebeyb @partalina_ fnd_50 diğer ismini heyecanlan hatırlayamadıgım kızlarım kan verdim saat 3 te çıkıcak ultrasonla baktı tahmini 4 hafta 1 günlük dedi kese oluşumu diyebileceğim çok küçük bir oluşum var dedi o yüzden kan değerine bakmamız lazım ama yüksek ihtimalle kan değerin yüksek çıkıcak gebelik var diyebiliriz şuanlık dedi Kızlar hamileyim galibaa yaa
Yaaaa kese bile oluşmaya başlamışLale95 @mucizeyimben Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 miraclebeyb @partalina_ fnd_50 diğer ismini heyecanlan hatırlayamadıgım kızlarım kan verdim saat 3 te çıkıcak ultrasonla baktı tahmini 4 hafta 1 günlük dedi kese oluşumu diyebileceğim çok küçük bir oluşum var dedi o yüzden kan değerine bakmamız lazım ama yüksek ihtimalle kan değerin yüksek çıkıcak gebelik var diyebiliriz şuanlık dedi Kızlar hamileyim galibaa yaa
Yaaaa kuzum beniiiiimmm çok sevindim çokkkk öyle minikte değilmiş demekkkk 4 haftalıkLale95 @mucizeyimben Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 miraclebeyb @partalina_ fnd_50 diğer ismini heyecanlan hatırlayamadıgım kızlarım kan verdim saat 3 te çıkıcak ultrasonla baktı tahmini 4 hafta 1 günlük dedi kese oluşumu diyebileceğim çok küçük bir oluşum var dedi o yüzden kan değerine bakmamız lazım ama yüksek ihtimalle kan değerin yüksek çıkıcak gebelik var diyebiliriz şuanlık dedi Kızlar hamileyim galibaa yaa
Çok heyecanlı haber etKuzum hiç yok umudumu kesmiştim sadece yumurtlamayı hissettiğimin günü ve 2 gün öncesi sormasını değerlendirdim kafamdan çıkarmiştm olmayacagına inanmıştım aslında bide daha önce ben ilişkiden sonra hemen kalkardm ilk defa bi gece hiç kalkmadım yatıp uyudum o kadar
Kız verdim verdim etiketledm sanki seni yukarıya bak azck15 de çıkcak saat
Maşallah kuzuu darısı başımaLale95 @mucizeyimben Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 miraclebeyb @partalina_ fnd_50 diğer ismini heyecanlan hatırlayamadıgım kızlarım kan verdim saat 3 te çıkıcak ultrasonla baktı tahmini 4 hafta 1 günlük dedi kese oluşumu diyebileceğim çok küçük bir oluşum var dedi o yüzden kan değerine bakmamız lazım ama yüksek ihtimalle kan değerin yüksek çıkıcak gebelik var diyebiliriz şuanlık dedi Kızlar hamileyim galibaa yaa
ne güzel bir haber bu böyle yaaa maşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın çok mutlu oldum senin adına canımmm ayy çok heyecanlı@mucizeyimbenMucizemmm16 Lale95 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ kızlsr ve heyecandan unuttugm diğer kızlar hamilemiyim ben bat3. Günü hala adet olmadım ama safiye19 da bundan yapmıştı silik çıkmıştı buda silik şey bide ben sayaçtan 5 dakika tuttum bu 5 dakikada çıkan çizgi nolur uyanınnnn sizden başka kimsem yok şuan
Tabiki her zaman umut vardır hiç canını sıkmaamiraclebeyb R raainbow _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Lale95 fnd_50 Marulkafakz ve etiketleyemediğim diğer güzeller Kızlar ben en son 25 Ağustos’ta ovu testi yapmıştım buraya atmıştım pike yakındı 1-2 güne pik olur dendi ondan sonra test yapamadım tatildeydim denk gelmedi ama gün aşırı değerlendirme yaptık. Yumurtlama büyük ihtimal 25-26 Ağustos gibi oldu belki daha geç. Bat tarihim kaydı büyük ihtimal o yüzden de biraz erken yaptım galiba testi Kendimi bu şekilde avutmaya çalışıyorum kızlar hala umudum var yani
Benim yumurtlama 28 Ağustos du bat 13 Eylül benim e alırmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?