Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa kuzum çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah bu arada bu ay için yaptığın özel bişey varmıydı

Yaa kuzum çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah bu arada bu ay için yaptığın özel bişey varmıydı
Kuzum hiç yok umudumu kesmiştim sadece yumurtlamayı hissettiğimin günü ve 2 gün öncesi sormasını değerlendirdim kafamdan çıkarmiştm olmayacagına inanmıştım aslında bide daha önce ben ilişkiden sonra hemen kalkardm ilk defa bi gece hiç kalkmadım yatıp uyudum o kadar
Kuzum kan verdin mi
Kız verdim verdim etiketledm sanki seni yukarıya bak azck 15 de çıkcak saat

Hadi bu ay darısı bizim başımızada olsun kuzum

Benim yumurtlama 28 Ağustos du bat 13 Eylül benim e alırmışsınız

O da uyar mı bilmiyorum ya nolur nolmaz diye gecikti demek için 13ünü beklerim bence ben test yapmak için tabi daha önce kırmızılar gelmezse

Çok sevindim canım bak doktor da görmüş minik bebeğini

Yaaaa kese bile oluşmaya başlamış yaaa gördün mü maşallah teyzesinin minnakına değeride bildir canım

Yaaaa kuzum beniiiiimmm çok sevindim çokkkk öyle minikte değilmiş demekkkk 4 haftalık zaten belirgin bir çizgi çıkmıştı kuzum yüksek çıkar değerin galiba ney kızzzzz gebesin gebeeee

Çok heyecanlı haber et

Maşallah kuzuu darısı başıma

miraclebeyb R raainbow _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Lale95 fnd_50 Marulkafakz ve etiketleyemediğim diğer güzeller Kızlar ben en son 25 Ağustos’ta ovu testi yapmıştım buraya atmıştım pike yakındı 1-2 güne pik olur dendi ondan sonra test yapamadım tatildeydim denk gelmedi ama gün aşırı değerlendirme yaptık. Yumurtlama büyük ihtimal 25-26 Ağustos gibi oldu belki daha geç. Bat tarihim kaydı büyük ihtimal o yüzden de biraz erken yaptım galiba testi Kendimi bu şekilde avutmaya çalışıyorum kızlar hala umudum var yani

ne güzel bir haber bu böyle yaaa maşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın çok mutlu oldum senin adına canımmm ayy çok heyecanlı

Tabiki her zaman umut vardır hiç canını sıkmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…