- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.101
Ay resmen gözüküyor
23 Eylül canimpartalina_ @miresl @ad000 Lale95 Childdevelopment @mavilihayat00 @Random3 sevdaluk1911 güzellerim yeni batlarınızı yazar mısınız güncelliyim listeyi çiçekleri kaldırdım kalıcıyız malum ❤❤
@Veziir bebeğim sen nasılsın iyi misin?
Ben olsam kesin yanımda taşırım her yere
8 agustos bat başlangıcı 12sinde bittikuzum hangi günleri değerlendirdin bende bugün klomene başlicam da
Kız ben taşıyom valla çantamdaBen olsam kesin yanımda taşırım her yere
Teşekkür ederim canımOooo maşallah diğeri de sen miydinne güzel bi gün yaa Sağlıkla ilerlesin canım hayırlı olsun
HahaBen olsam kesin yanımda taşırım her yere
Hmm sen yumurtlama testi yapmadın yani hangi uygulama kullandığın8 agustos bat başlangıcı 12sinde bitti
Bu takvimler 16-23 agustos arasını yumurtlama gösteriyordu yükske yumrtlamayı 21 i gösteriyordu benimde 20-21 de yumurtalklarm çok ağrıdı zaten
Biz 15 i 17si 21i 23 ü değerlendirdik sadece
Amin canımTeşekkür ederim canımamin darısı sizin başınıza inşallah
Kız ben hiç ovulasyon yapmadm programıda takip etmedimben vucudumu dinliyorm yumurta çatlama zamanlarnda anlıyorm zaten sonra baktm programda onu gösteriyoHmm sen yumurtlama testi yapmadın yani hangi uygulama kullandığıniyi yapmışsınız beni etiketle olur mu dr gittiğinde
Yaaa Allahım çok sevindimM mucizeOlduMucizemmm16 Lale95 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ kızlsr ve heyecandan unuttugm diğer kızlar hamilemiyim ben bat3. Günü hala adet olmadım ama safiye19 da bundan yapmıştı silik çıkmıştı buda silik şey bide ben sayaçtan 5 dakika tuttum bu 5 dakikada çıkan çizgi nolur uyanınnnn sizden başka kimsem yok şuan
Canım 28-29 agustosta kasık ağrılarım oldu 28-29-30 da yoğun akıntılarım oldu oradan anladım yumurtladığımı. 30 unda çatladı sanırım. 14 gün sonrası da 13 eylüle denk geliyorOvulasyon testi yaptın mı peki yumurtlama biliyo musun benim yumurtlama 26sinda çatlama 28inde oldu acaba reglim erken gelir mi
Üzülmek yok kuzum adet kalana kadar bekleyelim olmazsa da zaten onun geleceği zaman belli bu yüzden vazgeçmek yokR raainbowmiraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 @Marulkafakz Lale95 fnd_50 ve unuttuğum diğer bebekler Benim sonuç negatif diğer aylara kısmet artık
Eki Görüntüle 3125909
30 Eylül kuzumpartalina_ @miresl @ad000 Lale95 Childdevelopment @mavilihayat00 @Random3 sevdaluk1911 güzellerim yeni batlarınızı yazar mısınız güncelliyim listeyi çiçekleri kaldırdım kalıcıyız malum ❤❤
Kuzuşum benim 25 eylülpartalina_ @miresl @ad000 Lale95 Childdevelopment @mavilihayat00 @Random3 sevdaluk1911 güzellerim yeni batlarınızı yazar mısınız güncelliyim listeyi çiçekleri kaldırdım kalıcıyız malum ❤❤
Aşko tam şimdi drmfk paylaşım yapmış bu konuyla ilgili birinin testi çok çok silik senin test onun yanında koyu Yani ben sana baltada dedim gayet pembe çizgi diye neyse oda adete 6 gün varmış kan vermiş hcg 38 miş doktorda onu açıkladı testler 100 e kadar olan hcgyi silik gösterir diye. Bence çok yeni değer daha çok düşük ondanTeşekkür ederim kuzum inşallah sağlıklı gebeliktir sağlıkla ilerlerdaha kırmızı çıkması lazım silik dedi burdaki arkdşm işyerinde kan vermeye gitcem idare et beni dediydim onda kaldı aklım şimdi
İnşallh isteyen herkese nasip etsin rabbim daha fazla aratmadan
Teşekkür ederim canım desteğin içinnnÜzülmek yok kuzum adet kalana kadar bekleyelim olmazsa da zaten onun geleceği zaman belli bu yüzden vazgeçmek yok
Çok teşekkür ederim kuzumYaaa Allahım çok sevindiminşallah sağlıkla ilerler gözün Aydın olsun canım benim
Gerçekten mi içim rahatladıAşko tam şimdi drmfk paylaşım yapmış bu konuyla ilgili birinin testi çok çok silik senin test onun yanında koyu Yani ben sana baltada dedim gayet pembe çizgi diye neyse oda adete 6 gün varmış kan vermiş hcg 38 miş doktorda onu açıkladı testler 100 e kadar olan hcgyi silik gösterir diye. Bence çok yeni değer daha çok düşük ondan
Kızlaaar tebrik ederim kızlaaargüzel kan değerleriniz olsun katlanarak artsın inşallah R raainbow miraclebeyb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?