Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum hangi günleri değerlendirdin bende bugün klomene başlicam da
8 agustos bat başlangıcı 12sinde bitti
Bu takvimler 16-23 agustos arasını yumurtlama gösteriyordu yükske yumrtlamayı 21 i gösteriyordu benimde 20-21 de yumurtalklarm çok ağrıdı zaten
Biz 15 i 17si 21i 23 ü değerlendirdik sadece

Hmm sen yumurtlama testi yapmadın yani hangi uygulama kullandığın iyi yapmışsınız beni etiketle olur mu dr gittiğinde

Ovulasyon testi yaptın mı peki yumurtlama biliyo musun benim yumurtlama 26sinda çatlama 28inde oldu acaba reglim erken gelir mi
Canım 28-29 agustosta kasık ağrılarım oldu 28-29-30 da yoğun akıntılarım oldu oradan anladım yumurtladığımı. 30 unda çatladı sanırım. 14 gün sonrası da 13 eylüle denk geliyor senin 26 sında çatladıysa 11 i falan adet tarihin olması lazım

Aşko tam şimdi drmfk paylaşım yapmış bu konuyla ilgili birinin testi çok çok silik senin test onun yanında koyu Yani ben sana baltada dedim gayet pembe çizgi diye neyse oda adete 6 gün varmış kan vermiş hcg 38 miş doktorda onu açıkladı testler 100 e kadar olan hcgyi silik gösterir diye. Bence çok yeni değer daha çok düşük ondan

Yaaa Allahım çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler gözün Aydın olsun canım benim
Çok teşekkür ederim kuzum
Gerçekten mi içim rahatladı
Kızlaaar tebrik ederim kızlaaar güzel kan değerleriniz olsun katlanarak artsın inşallah R raainbow miraclebeyb
inşallah kuzum teşekkür ederiz

Lale95 M mucizeOldu Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 miraclebeyb partalina_ fnd_50 diğer ismini heyecanlan hatırlayamadıgım kızlarım kan verdim saat 3 te çıkıcak ultrasonla baktı tahmini 4 hafta 1 günlük dedi kese oluşumu diyebileceğim çok küçük bir oluşum var dedi o yüzden kan değerine bakmamız lazım ama yüksek ihtimalle kan değerin yüksek çıkıcak gebelik var diyebiliriz şuanlık dedi Kızlar hamileyim galibaa yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…