Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umut hep var bekleyelim hatta beraber yapalım testleri görelim pozitifleri inşallah

Yaaaa kese bile oluşmaya başlamış yaaa gördün mü maşallah teyzesinin minnakına değeride bildir canım
Evet yaaa minicik şükürler olsun cidden sağlıklıda ilerlesin sizteyzeleri şanslı geldiniz bizde size şans getirelim inşallah Arasın doktor hemen etiketlicem kuzum
Yaaaa kuzum beniiiiimmm çok sevindim çokkkk öyle minikte değilmiş demekkkk 4 haftalık zaten belirgin bir çizgi çıkmıştı kuzum yüksek çıkar değerin galiba ney kızzzzz gebesin gebeeee
Evet ya 4 haftalık minicik bişey allahım yaa heyecandan içim içime sığmıyor rabbim sizede nasip etsin inşallah
Çok heyecanlı haber et
Mutlaka haber vercem kuzum
Maşallah kuzuu darısı başıma
İnşallah inşallaaah
ne güzel bir haber bu böyle yaaa maşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın çok mutlu oldum senin adına canımmm ayy çok heyecanlı
Teşekkür ederim kuzumm evet içim içime sığmıyor rabbim hepinize nasp etsin sağlıklı bebekler gebelikler inşallah

Yaaa çok ama çok sevindim her şey fok güzel olacak kuzum ben inanıyorum kan sonucun da güzel çıkacak güne çok güzel başladık

Ee hep diyoruz umut hep var kuzum kırmızılar gelmesin bebiş haberi gelsin inşallah

Yaaa çok ama çok sevindim her şey fok güzel olacak kuzum ben inanıyorum kan sonucun da güzel çıkacak güne çok güzel başladık
Çok sağolun kuzum inşallah Rabbim isteyen kimsenin kucagını boş bırakmasn siz bize uğurlu geldiniz bizde size uğurlu gelelim inşallah

Kuzum kese 1500 lerde görünmüyor muydu ben mi yanlis biliyorum nerden baktı vajinalden mi

Kuzum kese 1500 lerde görünmüyor muydu ben mi yanlis biliyorum nerden baktı vajinalden mi
Kese var demedi bir oluşum var burda dedi kistin miyomun hiç birleşiyin yok muhtemelen oluşumu kese oluşum öncesi diye adlandırabiliriz dedi muhtemelen sol yumurtalıktan olmuş orda hormonel büyüme zaten var dedi kan değerin bence güzel çıkıcak şuanlık bence sana gebe diyebiliriz dedi

Tabiki her zaman umut vardır hiç canını sıkmaa
Oyyy taze annişimiz teşekkür ederiiiimm
Umut hep var bekleyelim hatta beraber yapalım testleri görelim pozitifleri inşallah
Ayyy inşallah kuzum kırmızılar gelmeden umudumu kaybetmeyeceğim ben eğer olmazsam pazar günü yada pazartesi tekrar yaparım diye düşünüyorum

valla kuzum benimde kırmızılara bakarsak 24 ünden hesaplama yaparsam tam o gün ama takvime bakarsam 25 inde çatlama olmuş demekki bi gün öncesinden hesaplama yapılıyor ben o günde pik gibi gördüm hatta üst üste 2 gün deneme yaptık diye 25 inde deneme yapmamıştım tam da demekki o gün çatlamış benimde ahh kaçtı sonraki gün artık silikleşmişti o gün değerlendirme yapmıştık :) bende ona bağlıyorum diğer aya tam gaz devam ediyoruz canım :):)

Bide şey ben tuvalete sıkışık gitmiştim iyiki tuvalete sıkışık gelmişsin normal gelseydn belki bunu görme ihtimalimiz hiç yoktu çünkü erken ultrason için dedi bilmeden iyi bişi yapmışım

hayırlısı olsun canım benim diğer aya son gaz devam ediyoruz modumuzu hiç düşürmeden kavuşacağız inşallah minnak ellere
Bu aydan hala umudum bitmedi ama kuzum kırmızılar daha gelmedi bugünde ağrım yok gelecek gibi değil bakalım eğer gelirse de dediğin gibi diğer ay tam gaz devam
Evet kuzum diğer aya tam gaz devam gün aşırı yapmak bana daha mantıklı geliyor ben yumurtlamayı takip ediyorum ama yine de günaşırı yapıyorum

hala umut var canım kesinlikle senin daha gelmediler belki geç döllenme oldu belli mi olur o yüzden çıkmayabilir daha inşallah güzel sonuçlar alırsın kuzumm artık kendimi iyi anladım bende o zamanları biliyorum doğru zamanda geliyor hep şaşmıyor o günleri değerlendireyim bari :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…