- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.401
Ne bilim kuzum canımı sıktı 9 dan beri keyfim gitti yeminleAşko asistan saçmalamış 5 üstü gebelik var demek 11 bir gebeliğin başlangıcı demektir neyin kafası o sen gebesin aşko
Al bendende o kadar insanların hevesini kırıyorlar bişey bilmiyorsun bari sus dimi ama yaaa çok kötüler resmen benim bi ara 1.20 çıktıda şuan yok ama iki gün sonra gel tekrar bakalım bazen bu değerden artış olabiliyor seni riske atmayayım dedi şimdi bu kız gebelik yok nasılsa diye adet söktürücü falan içse vebalini kim üstlenir çok sinir oldum şuan o asistanaNe demek gebe değilsin bugün ben doktora 62 az diyince 10 üstünü gebelik sayıyoruz dedi basıl gebe değilsin beni çıldırtmak mı istiyor o kişi
Duşunu al dinlen kuzum yorma kendini yavaş yavaş yap acelesi yok zaten zor ev taşımak iyice yüklenme kendine ağır vs kaldırma yükseklere bi yerlere uzanma zorlama işte fırsat buldukça dinlen ❤❤Kız ev tasiyoruz çok korkuyorum birşey olacak diye aşırı yoruldum bugün ama ağrım yok cok sukur duşa girip yatacam birazdan
Eşim sağolsun yardım ediyor cam siliyor adam ya hahaha hiç silmez başka zaman olsa ahdhfjfk hiç izin vermiyor birsey yapmama kaldırma eğilme yapma etmeDuşunu al dinlen kuzum yorma kendini yavaş yavaş yap acelesi yok zaten zor ev taşımak iyice yüklenme kendine ağır vs kaldırma yükseklere bi yerlere uzanma zorlama işte fırsat buldukça dinlen ❤❤
Asla keyfini bozma kuzum gebesin sen iki gün sonra tekrar başka bir doktora gidip kan verirsen artışı görebilirsin hatta gebelik testide yaparsan daha koyu çıkar yükselişe geçerse hayırlısıyla sağlıcakla tutunsun gelişsin inşallahNe bilim kuzum canımı sıktı 9 dan beri keyfim gitti yeminle
Aferin enişteyeEşim sağolsun yardım ediyor cam siliyor adam ya hahaha hiç silmez başka zaman olsa ahdhfjfk hiç izin vermiyor birsey yapmama kaldırma eğilme yapma etme
Bende geliyorum sinirlerimi bozdu bunu diyen asistan acilen onu biz asiste edelimEfsane olur efsane bütün ne var ne yok atarız içimizdekileri
Gel aşko hep birlikte gidelim dövmeyeBende geliyorum sinirlerimi bozdu bunu diyen asistan acilen onu biz asiste edelim
Şiddete karşıyım amaGel aşko hep birlikte gidelim dövmeyeetmeliyiz bencede
Sakin ol aşko enerjini dövmeye saklaŞiddete karşıyım amainsan insana bunu yapmaz oda psikolojik şiddet uygulamış resmen kuzucuğuma hevesini kırmış yavrumun durduk yere hemde değer ben burdayım derken bunu nasıl der ya aklım almıyor daha yeni dese tekrar gel bakılmalı dese sorun yok ama gebelik yok demek neye dayanarak ya neyeee ay gece gece tepem attı ben geç gördüm az önce gördüm sakinleşemiyorum duramıyorum tutmayın benii
Benimde şimdi yaptigim senin sonki gibi cikti ama cok sancim varValla kuzum benimkisiyle aynı gibi geldi seninkide ya yarın pik olacak ya da şuan pik gibi duruyor sanki ikiside eşit gibi geldi bana baksana benimkidi böyleydi meğersem piki beklerken o an çatlamıştı
Ver ver yarına kalmasın sinirim yatışır uyumadan halledelimSakin ol aşko enerjini dövmeye saklaherkesi sinir etti asistan toplaşın gidiyoruz miraclebeyb aşko bize adres ve asistanın ismini ver gidiyoruz
Çok biliyo ya oKızlar sonuç çıktı 11 kabindeki asistan yazdı şimdi gebe değilsiniz diye
Bencede kesinlikle halletmeliyizVer ver yarına kalmasın sinirim yatışır uyumadan halledelim
Ne demek kuzumMesajını yeni gördüm bebeğim afedersin ☹kız ben var ya bugün camış gibi yatmışım uyandığımdan beri saf gibi geziyorum başımda ağrıyodu daha yeni kendime geldim. Adam da doktor fobisi oluştu gitmiyo doktora bende en son ne halin varsa gör o zaman dedim yani sinirlendirdi beni
Al bendende o kadar insanların hevesini kırıyorlar bişey bilmiyorsun bari sus dimi ama yaaa çok kötüler resmen benim bi ara 1.20 çıktıda şuan yok ama iki gün sonra gel tekrar bakalım bazen bu değerden artış olabiliyor seni riske atmayayım dedi şimdi bu kız gebelik yok nasılsa diye adet söktürücü falan içse vebalini kim üstlenir çok sinir oldum şuan o asistana
Bana çok iyi geliyorsunuz gerçekten içim çok rahat şuan sadece uyumak istiyorum şuanAsla keyfini bozma kuzum gebesin sen iki gün sonra tekrar başka bir doktora gidip kan verirsen artışı görebilirsin hatta gebelik testide yaparsan daha koyu çıkar yükselişe geçerse hayırlısıyla sağlıcakla tutunsun gelişsin inşallahadetin geçmedi daha senin dimi zaten senin testlerinde çok çok silikti bak daha yeni olduğu içinmiş 10 hcg ve üstünü algılıyor kullandığın testte zaten demekki sevin canım benim değer belli sonuç belli hani bilmediğimiz bişey olsa tamam dicem ama bariz bilmeyenimiz yok bunu
Ahaha ayyy tamam kız bosverin asistanı bebisin bokunu yesinSakin ol aşko enerjini dövmeye saklaherkesi sinir etti asistan toplaşın gidiyoruz miraclebeyb aşko bize adres ve asistanın ismini ver gidiyoruz
Ay kuzum ben bile sinir oldum şu yazma şekline bak kendine yazılsa hoşuna gider miydi
İnşallah kuzum hepinizden dua istiyorumAy kuzum ben bile sinir oldum şu yazma şekline bak kendine yazılsa hoşuna gider miydibu kendini bilmez değer okumayı da bilmiyor bebeğim 5 üstü gebelik gebelik olmasa neden 0 çıkmasın neden 11 çıksın bal gibi gebesin sadece daha çok minnak annesi Kendini üzme böyle insanlar için sen 2 gün sonra bence başka yerde kan ver bu kadına gitme inşallah iki kat artmış olacak
Kağıtta bile yazıyor 5 üstü gebelik 0.5-1 haftalık diye aglayacaktim kadın öyle yazınca hevesimi kursağımda bıraktıÇok biliyo ya odeger 5 onun üzeri gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?