Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa iyiki varsınız
Amiiinnnn inşallahh
Kritik dese anlarız aşko gebe değilsiniz diyip insanı ayar ediyo burda bencedeeğğ

Kimyasal da dusunmedim değil
Kız seninki kimyasal değil benim o değerime kanamam varken bakılmıştı aşkım bide bi gece önceden sancım başlamıştı çokta fazla kanamam vardı ertesi gün gittim devlette gebe değilsin diyip yolladı kan sonucum cıktı o gece özele gittim doktor öyle söyledi bana

Pazartesi tekrar test yaparim inşallah bir aksilik çıkmazsa o zaman içim rahat eder inşallah güzel artış olur

Çok özür dilerim başlığa konu dışı yazacağım ama 17 Haziran da 3 aylık korunma iğnesi olarak depo provera iğne yaptırmıştım, 3 aydır geçmeyen kanamam var bu tarz bir durum yaşayan var mı üstelik tam tarihi hatırlamadığım için de dün korunmasız ilişki yaşamıştık iğnenin etkisi geçmiştir diye Ertes72 kullandım meğer daha 10 gün varmış iğne de 3 ayın dolmasına, şimdi de aşırı kanamam var bu tarz olay başına gelen var mı gebelik hiç istemiyorum eşim ile yeni evliyiz

Ayrıca korunma olarak kondom harici ne önerirsiniz iğne bu kadar kötü etkileyeceğini düşünmemiştim, yeni evliyim ve şu yaşıma kadar hiç düzgünce korunma yöntemi denemedim

Çıkmaz Allahın izniyle az biraz kafanı boşalt yahu keyfini çıkar güzel düşün canım benim kötüyü kendine çekme güzel olucak herşey Allahın izniyle ❤❤
Kız ev tasiyoruz çok korkuyorum birşey olacak diye aşırı yoruldum bugün ama ağrım yok cok sukur duşa girip yatacam birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…