Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sonuç çıktı 11 kabindeki asistan yazdı şimdi gebe değilsiniz diye
Sen o asistanın adresini versene bana bi.. ordinaryus profosor muymuş o.. her yerde 5 üstü gebelik yazarken yeni bir gebelik sınırı mı icat etmiş.. 4.5 olduğunda bile gebelik olma ihtimali yüksek 2 gün sonra tekrar kan verin diyor doktorlar.. daha bebişko yeni tutunabilmiş, yeni başlamış salgılamaya hormonu naapsın yavrucak

Hoşbulduk canım
Nasılsınız Sevgicik miraclebeyb loirily ve unuttuğum kızlar
Ben geziyorum bir kere ev taşımak ta gezmek sayılır mı 7 yılda 6. Eve tasınıcam Allah izln verirse. Harikayım kuzum bu arada hiç yapmadığım birsey yapmayı düşünüyorum bugun. İyileşemedim o yüzden eşim uyanınca bir acile gidip acil havası alayım diyorum. Çünkü artık anladım bitkisel şeylerle normale dönemiycem. Sizde durumlar nasıl siz neler yapıyorsunuz cağnımm kızlar

30 Eylül diye düşünüyorum bat. Beni de listeye alırmısınız belki uğur getirir

Ayy sinir oldum morelim çok bozuldu benim.. inşallah öyle olur

Aşko toplanıp dövelim o asistanı

Amiiinnnn inşallahh
Kritik dese anlarız aşko gebe değilsiniz diyip insanı ayar ediyo burda bencedeeğğ

Hahahahaha sen beni öldüreceksin ya , orada mıydın yani yorumuna bittim miraclebeyb canımckm gebesin gayet şuan, üzülecek bir şey yok, tıp 5 üstünü gebe kabul ediyor. Haaa sen diyorsan ki tek bir kişinin bir asistanın gebe değilsin lafını ciddiye alıcam tıp da neymiş sen bilirsin ama ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum gözü bozul onun kesin

miraclebeyb Bak bebeğim 0,2 gördün mü ben değildim gebe ben kimyasal geçirdiğimde 7 bilmem kaçtı değerim hatırlamıyorum doktor ona bile evet kanda gebelik var ama kimyasal gebelik geçiriyosun demişti o asistana bişey derdim ama demiycem içimde kalsın

Eklentiler

• Screenshot_20220907-235655_Chrome.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…