- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.021
Yapınca haber ver kuzum etiketle muhakkak misafirlikte olacağım ama yine de görürüm benŞimdi 3 ye ovu yapacağım
Bakalım ne çıkacak
Dün sıvı alımına dikkat etmeden yapmıştım hatta 2 kahve 3 sigara içtim öyle yaptım
Ayy heyecanlandım test yaptın diye kutusuymuş kalbim kırıldı şuandaAhahahahhaah aşklarım ben sizi kırar mıyım ya daha yeni geldim eczaneden aldım testi yarın sabahı bekliyor Mucizemmm16 @000umutlu000 Eki Görüntüle 3127084
Yaa nasıl kaçtı kiiBizim kedi kaçtı koca da nöbetten gelmiyor ki kirletsin garibim
Aşko sen dolunay değil bebe çarpması geçiriyosunKıızz sen niye kendini temizliklere vurdun az dinlen uyudugum için mesajlra artık sabahlrı cevap veriyorm beni idare edinbide bi başım ağrıdıki dün sorma zor uyudum baş ağrısından dolunay molunay neyse ağzımıza şey yaptı
seni Allah ne demesn o benzetme ne çok güldüm kız benimde baş ağrım fenaydı dün inanlmaz ağrıdı yaaa
Sanırım doğru benim sol yumurtalıktan tutunmuş çünkü
Aynen canım öyle yapacağım bekleyeceğim yaKuzum kaset testlere çok güvenme bence hem pazartesi yap sen için daha rahat etsin
Ya vallahi insan son günler yaklaştıkça hiç duramıyor ki son günler de asır oluyor mübarekSen yine iyisin kuzum ben 6 gün kala kaset test yapmaya başladım bu ay
Valla geçmiyo kuzum ya dur bakalım daha erken kuzum bata daha var inşallah bebişin seninledirYa vallahi insan son günler yaklaştıkça hiç duramıyor ki son günler de asır oluyor mübarek
Canım eşinde sperm hareket sıkıntısı galan varmıydı bana doktor normal dedi değerler ama ileri hareket bir tık az diye bende aldım kullandım bekliyorum bakalım bizde sıkıntı bende de pco diyorlar lh testi de kullanıyorumEvet jel kullandım bu ay
maşallaaahhhh canım hayırlı olsunYeni eve geldim kaçıncı idrar bilmem test yapayım dedim düne göre baya belirgin çıktıR raainbow @000umutlu000 Demgey3 @Gzmyts53 Mucizemmm16 @miresl ve diğer kızlarım
Canım burda arkadaşlar gölge görmüştü ben göremedim ama bir saat kadar dışarı gittim geldim gölge biraz belirginleşmiş kuruma çizgisi mi çok bilemiyorum ama buraya bir atayım da bakın daha önce hiç bu markada kuruma çizgisi görmüyordum dümdüz bembeyaz negatif görüyordum.Kasattest bende negatifti canım son 4 gün ve erken gebelik çok silikti
canımmm ne tatlısın, bnde bu ay o jelden aldım denıycem..Kızlar gynoseed jel kaldı elimde 6 tane isteyen varsa gönderebilirim
Ayy heyecandan nasıl ölmüyorsun ben hastnenin kapısında yatcam nerdeyseAy kuzum bu hafta vermem mümkün değil çok yoğunum bir de offpazartesi anca o zaman da verebilirsem tabi
Bende akşam 10 bı uyumuşum 10 da kalktımama heryerim ağrıyor resmen
Ayyy ağzından bal damlıyorYok daha neler
İnşallah canım
Bence bizden daha sağlıklı
Ay istemeden umutlanıyor insan sen ne dersen deBu ay bende sol hissettim ağırlıklı umutlanmak istemiyorum ama elimde değil yaa
Mfk azoperm kullandı eşim canım 1 ay ona aldım hayatta icmezdi akşam yemekten sonra ağzına koydum su verdim hergunCanım eşinde sperm hareket sıkıntısı galan varmıydı bana doktor normal dedi değerler ama ileri hareket bir tık az diye bende aldım kullandım bekliyorum bakalım bizde sıkıntı bende de pco diyorlar lh testi de kullanıyorum
Ayy yaşasın yoksa toplaşıp biz gelcektikAhahahahhaah aşklarım ben sizi kırar mıyım ya daha yeni geldim eczaneden aldım testi yarın sabahı bekliyor Mucizemmm16 @000umutlu000 Eki Görüntüle 3127084
Bence eskiden de vardı belirginleşti canım kuruma değil ama sen bilirsin tabiCanım burda arkadaşlar gölge görmüştü ben göremedim ama bir saat kadar dışarı gittim geldim gölge biraz belirginleşmiş kuruma çizgisi mi çok bilemiyorum ama buraya bir atayım da bakın daha önce hiç bu markada kuruma çizgisi görmüyordum dümdüz bembeyaz negatif görüyordum.
Kızlar siz de bir bakınDemgey3 R raainbow Mucizemmm16 M MiuLego M Minicikfzt ve unuttuğum diğer canlar
ay masallaahhh hayırlı olsun canımmm...Kızlar sonunda yaptım testihem de sıvıya falan dikkat etmedim ilk yaptığım gebelik innovita marka ikinciye yapıyorum çok silik çıkardı C si bile silikti. Ovulasyon yapayım dedim kıpkırmızı çıktı. Sonra ucuz kaset testim freely marka çizgimi gösterdi. Ovulasyon gerçekten gebelik gösterirmiş
fnd_50 R raainbow @Tiniminimavihanim @Sevgicik @melek076
Kuzum kuruma çizgisi olmayabilir ❤❤ ilk attığında da hayal meyal gözüküyo çizgi pazar yada pazartesi tekrarla bence inşallah bebeğin seninledirCanım burda arkadaşlar gölge görmüştü ben göremedim ama bir saat kadar dışarı gittim geldim gölge biraz belirginleşmiş kuruma çizgisi mi çok bilemiyorum ama buraya bir atayım da bakın daha önce hiç bu markada kuruma çizgisi görmüyordum dümdüz bembeyaz negatif görüyordum.
Kızlar siz de bir bakınDemgey3 R raainbow Mucizemmm16 M MiuLego M Minicikfzt ve unuttuğum diğer canlar
Faydası olmuştur mutlakacanımmm ne tatlısın, bnde bu ay o jelden aldım denıycem..
sne onunla gebe kaldın sanırım degıl mı ?
Ayy o bebeem tutundunda ağzımı burnumu dağıtsın uyutsun ben razıyımAşko sen dolunay değil bebe çarpması geçiriyosunokul açılmadan bitirmem lazım kuzum bugün mutfak dolaplarını gardropların içini halletcem zaman yeterse de banyo duvarlarını yarında sil süpür mis gibi olcak
En iyisi kuzum hayırlı haberler ver bize inşallahAynen canım öyle yapacağım bekleyeceğim ya
Kuzum bence kuruma çizgisi değil yaaCanım burda arkadaşlar gölge görmüştü ben göremedim ama bir saat kadar dışarı gittim geldim gölge biraz belirginleşmiş kuruma çizgisi mi çok bilemiyorum ama buraya bir atayım da bakın daha önce hiç bu markada kuruma çizgisi görmüyordum dümdüz bembeyaz negatif görüyordum.
Ay bilmiyorum bı sakinim sankiAyy heyecandan nasıl ölmüyorsun ben hastnenin kapısında yatcam nerdeyseoohh güzel uyumuşsunuz bebişin ve sen
Ayyy ağzından bal damlıyor
Ay istemeden umutlanıyor insan sen ne dersen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?