- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.041
Kız maşallah ben türkiyedeyken duymadım mfk duysam bakar alırdım ama Almanya geldim malesef şimdi duysamda nafileMfk azoperm kullandı eşim canım 1 ay ona aldım hayatta icmezdi akşam yemekten sonra ağzına koydum su verdim hergun
Tmm canımYapınca haber ver kuzum etiketle muhakkak misafirlikte olacağım ama yine de görürüm ben
bende aldım bu ay denıycem, ınsallahh nasıp olur.Faydası olmuştur mutlaka
canım hayırlı olsun sende hamılesın sanırım, maşallaaahhhAyy o bebeem tutundunda ağzımı burnumu dağıtsın uyutsun ben razıyımoohh valla benim evide götürüyor bi kedi bi köpek var iki gündür temizleyemedim anlarsın halimi
En iyisi kuzum hayırlı haberler ver bize inşallah
Kuzum bence kuruma çizgisi değil yaa
Bana da pcos dedi doktor yumartiklarim.cok tembelmis insülin hapı verdi geçen ay onu içtim omega ve infolic combi bir de yumurtlama günde bı ilaç başladım duphaston 10 gün kullandım bıraktım regl olmazsan test yap dedi bende yaptım çıktı. Duphaston bebek tutunsun diye bir ilacmisKız maşallah ben türkiyedeyken duymadım mfk duysam bakar alırdım ama Almanya geldim malesef şimdi duysamda nafile
Adete ne kadar var canımCanım burda arkadaşlar gölge görmüştü ben göremedim ama bir saat kadar dışarı gittim geldim gölge biraz belirginleşmiş kuruma çizgisi mi çok bilemiyorum ama buraya bir atayım da bakın daha önce hiç bu markada kuruma çizgisi görmüyordum dümdüz bembeyaz negatif görüyordum.
Kızlar siz de bir bakınDemgey3 R raainbow Mucizemmm16 @Fang @Minicikfzt ve unuttuğum diğer canlar
Dualarım seninle canımMucizemmm16 M mucizeOldu fnd_50 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ Childdevelopment loirily M melek076 Demgey3 M Mavimiresl Sevgicik
Kızlaar ben kan verdim 14.30 da çıkacka betayı yine söylerim size iki katı diye duymuşsundur ama 2 katı çıkmayadabilir çok erken gebelikelrde 100 çıksa bile bize yeter dedi benden önce öğrenirsen sonucu korkma dedibide ara ara regl ağrım oluyor dedim çok değil ama az ara sıra dedim progestan verdi tutunmasına yardmcı olmak için bide magnezyum verdi ayy dua edin değerim güzel çıksın
Güzel ilerlicek allahın izniyle kuzumAy bilmiyorum bı sakinim sankirahatım çok şükür güzel ilerleyecek gibime geliyor
Güzel olacak inşallahMucizemmm16 M mucizeOldu fnd_50 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ Childdevelopment loirily M melek076 Demgey3 M Mavimiresl Sevgicik
Kızlaar ben kan verdim 14.30 da çıkacka betayı yine söylerim size iki katı diye duymuşsundur ama 2 katı çıkmayadabilir çok erken gebelikelrde 100 çıksa bile bize yeter dedi benden önce öğrenirsen sonucu korkma dedibide ara ara regl ağrım oluyor dedim çok değil ama az ara sıra dedim progestan verdi tutunmasına yardmcı olmak için bide magnezyum verdi ayy dua edin değerim güzel çıksın
Çıkınca haber et bebeğim hadi güzel haberlerle inşallah kuzum kalbim seninle ❤❤Mucizemmm16 M mucizeOldu fnd_50 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ Childdevelopment loirily M melek076 Demgey3 M Mavimiresl Sevgicik
Çok iyi anlıyorumAyy o bebeem tutundunda ağzımı burnumu dağıtsın uyutsun ben razıyımoohh valla benim evide götürüyor bi kedi bi köpek var iki gündür temizleyemedim anlarsın halimi
Ay siz dualarım seninle yazdıkça ağlıyorum iyiki varsınız yaDualarım seninle canım
Sağol kuzum inşallahGüzel olacak inşallah
Mutlaka haber vercem hasstaneden çıkar çıkmaz ilk size yazıyorumÇıkınca haber et bebeğim hadi güzel haberlerle inşallah kuzum kalbim seninle ❤❤
Evet biliyorum iyi bir ilaç şeker doğru bak insülin yumurtayı baskılıyım beybisi. Doğru izlemiş yolu duphaston şöyle bir ilaç kullanıyorsun eğer gebelik yoksa adet başlatıyor varsa bebeğe tutunmaya kolaylık sağlıyor.ben omega ve inofolic zaten kullanıyorum arısütü incir havuç yemelere başladım şimdide bakalım ne olacak gördüğüm yumurtalıda değerlendiriyorum burada kan testi verme olayı yok değerine bakamıyorsun sadece çiş ile 5 haftalıkken bakıyorlarBana da pcos dedi doktor yumartiklarim.cok tembelmis insülin hapı verdi geçen ay onu içtim omega ve infolic combi bir de yumurtlama günde bı ilaç başladım duphaston 10 gün kullandım bıraktım regl olmazsan test yap dedi bende yaptım çıktı. Duphaston bebek tutunsun diye bir ilacmis
Ya ağzından bal damlıyor ya inşllah umutlandım çünkü genelde bembeyaz oluyordu saatler sonra bile bembeyaz olurdu. İlk fotoda ben gölge göremedim ama sizler gördünüz bakalım artık pazartesi salıyı bekleyeceğimKuzum kuruma çizgisi olmayabilir ❤❤ ilk attığında da hayal meyal gözüküyo çizgi pazar yada pazartesi tekrarla bence inşallah bebeğin seninledir
Ne kusuru sor tabibende aldım bu ay denıycem, ınsallahh nasıp olur.
baska vıtmaın vs kullanmısıydın?
bırde ovulasyon ıle mı takıp ettın yumurtlaamayı nasıl kullandın jeli yani hangi gün..
cok sordum kusura bakma
Gördün mü gerçektennnnnAyy o bebeem tutundunda ağzımı burnumu dağıtsın uyutsun ben razıyımoohh valla benim evide götürüyor bi kedi bi köpek var iki gündür temizleyemedim anlarsın halimi
Yoook yapmam bebem önemli evin temizliği değilÇok iyi anlıyorumboşver bi süre götürsün gebesin yapmaağğ
İnşllah kuzum inşallah bekleyelim hayırlısı ile görelimValla geçmiyo kuzum ya dur bakalım daha erken kuzum bata daha var inşallah bebişin seninledir❤❤
Aşko evin içinde anlaşabiliyolar mi ben bizim eve minik bi kedi aldım hastaydı göndercem tedavi olcak diye bi kaç saatliğine benim kedi kokusunu alınca bize hırlamaya başladı ayy çok korktum onuda yavru kedi gidene kadar salona kapattımAyy o bebeem tutundunda ağzımı burnumu dağıtsın uyutsun ben razıyımoohh valla benim evide götürüyor bi kedi bi köpek var iki gündür temizleyemedim anlarsın halimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?