Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mfk azoperm kullandı eşim canım 1 ay ona aldım hayatta icmezdi akşam yemekten sonra ağzına koydum su verdim hergun
Kız maşallah ben türkiyedeyken duymadım mfk duysam bakar alırdım ama Almanya geldim malesef şimdi duysamda nafile

canım hayırlı olsun sende hamılesın sanırım, maşallaaahhh

Mucizemmm16 M mucizeOldu fnd_50 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ Childdevelopment loirily M melek076 Demgey3 M Mavimiresl Sevgicik
Kızlaar ben kan verdim 14.30 da çıkacka betayı yine söylerim size iki katı diye duymuşsundur ama 2 katı çıkmayadabilir çok erken gebelikelrde 100 çıksa bile bize yeter dedi benden önce öğrenirsen sonucu korkma dedi bide ara ara regl ağrım oluyor dedim çok değil ama az ara sıra dedim progestan verdi tutunmasına yardmcı olmak için bide magnezyum verdi ayy dua edin değerim güzel çıksın

Kız maşallah ben türkiyedeyken duymadım mfk duysam bakar alırdım ama Almanya geldim malesef şimdi duysamda nafile
Bana da pcos dedi doktor yumartiklarim.cok tembelmis insülin hapı verdi geçen ay onu içtim omega ve infolic combi bir de yumurtlama günde bı ilaç başladım duphaston 10 gün kullandım bıraktım regl olmazsan test yap dedi bende yaptım çıktı. Duphaston bebek tutunsun diye bir ilacmis

Adete ne kadar var canım

Dualarım seninle canım

Güzel olacak inşallah

Çıkınca haber et bebeğim hadi güzel haberlerle inşallah kuzum kalbim seninle ❤❤

Çok iyi anlıyorum boşver bi süre götürsün gebesin yapmaağğ

Dualarım seninle canım
Ay siz dualarım seninle yazdıkça ağlıyorum iyiki varsınız ya benimde dualarım sizinle bebişlerinize kavuşmanız için
Güzel olacak inşallah
Sağol kuzum inşallah
Çıkınca haber et bebeğim hadi güzel haberlerle inşallah kuzum kalbim seninle ❤❤
Mutlaka haber vercem hasstaneden çıkar çıkmaz ilk size yazıyorum siz böyle güzel dileklerde bulundkça ağlıyorum ben sulu göz oldum çıktım

Evet biliyorum iyi bir ilaç şeker doğru bak insülin yumurtayı baskılıyım beybisi. Doğru izlemiş yolu duphaston şöyle bir ilaç kullanıyorsun eğer gebelik yoksa adet başlatıyor varsa bebeğe tutunmaya kolaylık sağlıyor.ben omega ve inofolic zaten kullanıyorum arısütü incir havuç yemelere başladım şimdide bakalım ne olacak gördüğüm yumurtalıda değerlendiriyorum burada kan testi verme olayı yok değerine bakamıyorsun sadece çiş ile 5 haftalıkken bakıyorlar

Kuzum kuruma çizgisi olmayabilir ❤❤ ilk attığında da hayal meyal gözüküyo çizgi pazar yada pazartesi tekrarla bence inşallah bebeğin seninledir
Ya ağzından bal damlıyor ya inşllah umutlandım çünkü genelde bembeyaz oluyordu saatler sonra bile bembeyaz olurdu. İlk fotoda ben gölge göremedim ama sizler gördünüz bakalım artık pazartesi salıyı bekleyeceğim

bende aldım bu ay denıycem, ınsallahh nasıp olur.
baska vıtmaın vs kullanmısıydın?
bırde ovulasyon ıle mı takıp ettın yumurtlaamayı nasıl kullandın jeli yani hangi gün..
cok sordum kusura bakma
Ne kusuru sor tabi matofin infolic combi ve omega içtim ayriten duphaston verdi doktorum. Eşime de sperm sorunu var mıydı bilmiyoruz hiç gitmedi doktora mfk azoperm aldım ona içsin diye o da bir ay kullandı. Jel de ovu testi vardı 3 tane tahmin ettiğim günleri yaptım pik gördüm o gün jel kullandım iki gün sonra yine kullandım. Hangi gün tuttu bilmiyorum. İnşallah sende güzel haberi alırsın bu ay

Gördün mü gerçektennnnn ya umutlandım ama hemen çıkmaması sonradan çıkması kafamı kurcalıyor

Aşko evin içinde anlaşabiliyolar mi ben bizim eve minik bi kedi aldım hastaydı göndercem tedavi olcak diye bi kaç saatliğine benim kedi kokusunu alınca bize hırlamaya başladı ayy çok korktum onuda yavru kedi gidene kadar salona kapattım mutfakta esir kalmıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…