Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bahçeye indik akşamdı kaçtı gitti bulamadik aniden
Yaa üzüldüm geçende bizim ki koltuğun altına saklanmıştı evi süpürürken ara ara bulamadım en son balkonda hava alıyordu ayy kaçtı sandım bıraktım herşeyi üst sokağa kadar baktım evdeymiş meğersem eşşek seste vermedi seslendim seslendim

Yoo gez aşko ben yokken bile geziyom hakkındır gez

Cok oyuncular ya saklaniyorlar

Köpeğim dişi kedim erkek kuzum ikiside kısır
Yaa bizim ki dişi kızgınlığa girmedi bu ay valla deli olcam hasta mı acaba diye veterinere de götüremiyorum şimdi param yok uzakta zaten ay napcam bilemiyorum kuzum inşallah hasta değildir diye dua etmekten başka bişey gelmiyo şuan elimden

Ay bunubizde yaşadık gecenin 12sinde sokak sokak apartman apartman gezdik bide apartmanda bakıln 2 tane köpek var bizim sitenin dedim allahm köpeğede alışık bizimki ya giderse bizim saf oturmuş kuytu bi köşeye bizi izliyor ruh hastası

Bilmiyorum sana tahmin yapmış mıydım
Bana var gibi geldi ya
Ya ilk attığım testte ben göremedim ama burada herkes gördü gölgeyi. Bir saat kadar dışarı çıktım geldim baya bir şey görünüyor ama kuruma çiZgisidir o umutlanma diye kendimle konuşuyorum

Eklentiler

• 9F89A4B3-BA35-48E4-907E-F320729130B6.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 36
  • EFF3E189-0F09-471A-AF0E-7FEE50322C7F.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 38
  • 4DCCA660-0C05-429B-A166-C5D119708088.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 37
Ya ilk attığım testte ben göremedim ama burada herkes gördü gölgeyi. Bir saat kadar dışarı çıktım geldim baya bir şey görünüyor ama kuruma çiZgisidir o umutlanma diye kendimle konuşuyorum
Erken gebelik testi alıp sabah ilk idrarla yap canım

Ya canımsın her zamannnnn hep destek tam destek

Ben geçen ay test yüzünden gebe olduğumu zannedip ümitlendim
İnşallah vardır canım
Sen yinede ümitlenme

Ayy kuzum inşallah değildir ama benim annemin kediside dişi bikere 2 ay kızana girmedi bi sağlık sıkıntısıda yoktu inşallah yoktur kötü düşünme kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…