- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.081
Yaa üzüldüm geçende bizim ki koltuğun altına saklanmıştı evi süpürürken ara ara bulamadım en son balkonda hava alıyordu ayy kaçtı sandım bıraktım herşeyi üst sokağa kadar baktım evdeymiş meğersem eşşek seste vermedi seslendim seslendimBahçeye indik akşamdı kaçtı gitti bulamadik aniden
Köpeğim dişi kedim erkek kuzum ikiside kısırYaa maşallah yerim ❤❤ ne güzel ❤❤ kedin dişi mi erkek mi bebeğim
Ağustos te evlilik yıl dönümümüzdü bu ay 14. Ayimiz canimKaç aydır deniyorsunuz canım
Yoo gez aşko ben yokken bile geziyom hakkındır gezNe uycam o kevgir suratlıya konuşsun dursunben gidip bebek mağzası gezsem bana deli dermisiniz
İnşallah kuzum
O konuda da her gece dualarımdasınız inşallah yakın zamanda sizden çift çizgileri görücez
İnşallah kuzum haber vermezmiyim kocamdan önce size yazıyorum ben en büyük destekcimsiniz siz
Cok oyuncular ya saklaniyorlarYaa üzüldüm geçende bizim ki koltuğun altına saklanmıştı evi süpürürken ara ara bulamadım en son balkonda hava alıyordu ayy kaçtı sandım bıraktım herşeyi üst sokağa kadar baktım evdeymiş meğersem eşşek seste vermedi seslendim seslendim
Teşekkür ederim kuzummİnşallah sağlıkla artar çiçeğim. Sakin ol heyecan yapma sonucunu mutlaja bize de bildir
Mesaj gelmiyor mu sana sonuc cikincaTeşekkür ederim kuzumm
Hemen yazcam sapık gibi e nabızda gözüm
Gidiyom tutmayın beniYoo gez aşko ben yokken bile geziyom hakkındır gez
Bir sene sonra hsg tavsiye edilir canım bence bı çektir şansın da yükselirAğustos te evlilik yıl dönümümüzdü bu ay 14. Ayimiz canim
Yaa bizim ki dişi kızgınlığa girmedi bu ay valla deli olcam hasta mı acaba diyeKöpeğim dişi kedim erkek kuzum ikiside kısır
Ay bunubizde yaşadık gecenin 12sinde sokak sokak apartman apartman gezdik bide apartmanda bakıln 2 tane köpek var bizim sitenin dedim allahm köpeğede alışık bizimki ya giderse bizim saf oturmuş kuytu bi köşeye bizi izliyor ruh hastasıYaa üzüldüm geçende bizim ki koltuğun altına saklanmıştı evi süpürürken ara ara bulamadım en son balkonda hava alıyordu ayy kaçtı sandım bıraktım herşeyi üst sokağa kadar baktım evdeymiş meğersem eşşek seste vermedi seslendim seslendim
Ya ilk attığım testte ben göremedim ama burada herkes gördü gölgeyi. Bir saat kadar dışarı çıktım geldim baya bir şey görünüyor ama kuruma çiZgisidir o umutlanma diye kendimle konuşuyorumBilmiyorum sana tahmin yapmış mıydım
Bana var gibi geldi ya
bende mfk dan panacea,fodega,adendo almıstım onu kullanıyor esım , bende adendoyu kullanıyorum ayrıca bır kac vıtamın ıste demır, omega, dvıtamını vsErkekler ne sever ki memnun olamıyorlarkullan sen
Evet bi kere de okuldan döndüm sesleniyorum sesleniyorum yok ben evin içinde deli gibi onu arıyorum o nerde bilgisayar masasının üstünden benimle alay ediyoCok oyuncular ya saklaniyorlar
Ay yok bana gelmiyo benim dışımda herkese gidiyormuş neden ayrımcılık yapyorlarMesaj gelmiyor mu sana sonuc cikinca
Erken gebelik testi alıp sabah ilk idrarla yap canımYa ilk attığım testte ben göremedim ama burada herkes gördü gölgeyi. Bir saat kadar dışarı çıktım geldim baya bir şey görünüyor ama kuruma çiZgisidir o umutlanma diye kendimle konuşuyorum
Ya canımsın her zamannnnn hep destek tam destekNe uycam o kevgir suratlıya konuşsun dursunben gidip bebek mağzası gezsem bana deli dermisiniz
İnşallah kuzum
O konuda da her gece dualarımdasınız inşallah yakın zamanda sizden çift çizgileri görücez
İnşallah kuzum haber vermezmiyim kocamdan önce size yazıyorum ben en büyük destekcimsiniz siz
Ben geçen ay test yüzünden gebe olduğumu zannedip ümitlendimYa ilk attığım testte ben göremedim ama burada herkes gördü gölgeyi. Bir saat kadar dışarı çıktım geldim baya bir şey görünüyor ama kuruma çiZgisidir o umutlanma diye kendimle konuşuyorum
Ayy kuzum inşallah değildir ama benim annemin kediside dişi bikere 2 ay kızana girmedi bi sağlık sıkıntısıda yoktu inşallah yoktur kötü düşünme kuzumYaa bizim ki dişi kızgınlığa girmedi bu ay valla deli olcam hasta mı acaba diyeveterinere de götüremiyorum şimdi param yok uzakta zaten ay napcam bilemiyorum kuzum inşallah hasta değildir diye dua etmekten başka bişey gelmiyo şuan elimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?