Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnciri dikkat et canım çok tüketme prolaktin yükseltir o da engel hamileliğe. İnşallah en kısa sürede hamile kalısin

Güzel çıkacak canım
İnşallah bizde alırız bu haberleri yakında

Duam da kalbim de seninle çıkar çıkmaz haber ediyorsun bebişin sağlıkla sana tutunacak inanıyorum

cok sagol kuzum,
masallah Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın cok sevındım..
amın kuuzm ınsallaahhhh

Anlaşıyorlar kuzum benm köpeğim dışardaki kedileri kovalar evdekinide korur öyle bi manyak benimkide havlayıp hayvanın aklını almıştı alıştırma süreci çok zor olmuştu ama şimdi birbirleri olmadan uyumuyorlar bile

Yaa maşallah yerim ❤❤ ne güzel ❤❤ kedin dişi mi erkek mi bebeğim

Şimdilik uyma şeytana dur
Ne uycam o kevgir suratlıya konuşsun dursun ben gidip bebek mağzası gezsem bana deli dermisiniz
Güzel çıkacak canım
İnşallah bizde alırız bu haberleri yakında
İnşallah kuzum
O konuda da her gece dualarımdasınız inşallah yakın zamanda sizden çift çizgileri görücez
Duam da kalbim de seninle çıkar çıkmaz haber ediyorsun bebişin sağlıkla sana tutunacak inanıyorum
İnşallah kuzum haber vermezmiyim kocamdan önce size yazıyorum ben en büyük destekcimsiniz siz

İnşallah sağlıkla artar çiçeğim. Sakin ol heyecan yapma sonucunu mutlaja bize de bildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…