- 26 Aralık 2015
- 12.510
- 20.751
- 398
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.061
4 gün var canımAdete ne kadar var canım
Öncesinde de hafif var gibiydi ama ya bize i öyle geldiGördün mü gerçektennnnnya umutlandım ama hemen çıkmaması sonradan çıkması kafamı kurcalıyor
İnciri dikkat et canım çok tüketme prolaktin yükseltir o da engel hamileliğe. İnşallah en kısa sürede hamile kalısinEvet biliyorum iyi bir ilaç şeker doğru bak insülin yumurtayı baskılıyım beybisi. Doğru izlemiş yolu duphaston şöyle bir ilaç kullanıyorsun eğer gebelik yoksa adet başlatıyor varsa bebeğe tutunmaya kolaylık sağlıyor.ben omega ve inofolic zaten kullanıyorum arısütü incir havuç yemelere başladım şimdide bakalım ne olacak gördüğüm yumurtalıda değerlendiriyorum burada kan testi verme olayı yok değerine bakamıyorsun sadece çiş ile 5 haftalıkken bakıyorlar
Şimdilik uyma şeytana durYoook yapmam bebem önemli evin temizliği değilama şeytanda evini götürüyor farkında mısın diye dürtmüyor değil hani
Güzel çıkacak canımAy siz dualarım seninle yazdıkça ağlıyorum iyiki varsınız yabenimde dualarım sizinle bebişlerinize kavuşmanız için
Sağol kuzum inşallah
Mutlaka haber vercem hasstaneden çıkar çıkmaz ilk size yazıyorumsiz böyle güzel dileklerde bulundkça ağlıyorum ben sulu göz oldum çıktım
İyi yaptın öyleyseBilmem boşuna mı aldım dedim sıktım sonrasını da
Duam da kalbim de seninle çıkar çıkmaz haber ediyorsun bebişin sağlıkla sana tutunacak inanıyorumMucizemmm16 @mucizeyimben fnd_50 miraclebeyb @000umutlu000 Childdevelopment @loirily M melek076 @Demgey3 @miresl @Sevgicik
Kızlaar ben kan verdim 14.30 da çıkacka betayı yine söylerim size iki katı diye duymuşsundur ama 2 katı çıkmayadabilir çok erken gebelikelrde 100 çıksa bile bize yeter dedi benden önce öğrenirsen sonucu korkma dedibide ara ara regl ağrım oluyor dedim çok değil ama az ara sıra dedim progestan verdi tutunmasına yardmcı olmak için bide magnezyum verdi ayy dua edin değerim güzel çıksın
cok sagol kuzum,Ne kusuru sor tabimatofin infolic combi ve omega içtim ayriten duphaston verdi doktorum. Eşime de sperm sorunu var mıydı bilmiyoruz hiç gitmedi doktora mfk azoperm aldım ona içsin diye o da bir ay kullandı. Jel de ovu testi vardı 3 tane tahmin ettiğim günleri yaptım pik gördüm o gün jel kullandım iki gün sonra yine kullandım. Hangi gün tuttu bilmiyorum. İnşallah sende güzel haberi alırsın bu ay
Bilmiyorum sana tahmin yapmış mıydım4 gün var canım
Yok yaa doktor gerekli görmedi cekmedi o yüzden ama vajinal görüntüleme falan yaptiHsg cekildin mi canim
Anlaşıyorlar kuzum benm köpeğim dışardaki kedileri kovalar evdekinide korur öyle bi manyakAşko evin içinde anlaşabiliyolar mi ben bizim eve minik bi kedi aldım hastaydı göndercem tedavi olcak diye bi kaç saatliğine benim kedi kokusunu alınca bize hırlamaya başladı ayy çok korktum onuda yavru kedi gidene kadar salona kapattımmutfakta esir kalmıştık
Öncesinde ben mi göremedim acaba anlamadım ki hep negatife şartlandığım içinÖncesinde de hafif var gibiydi ama ya bize i öyle geldi
Yaa masallah testlerini bize de at da azicik pozitif görelim yaaDün yaptım baya belirgin çıktıpazartesi test yaparim gitmeden önce inşallah
Erkekler ne sever ki memnun olamıyorlarİyi yaptın öyleysebende alayım öyleyse yaa eşim böyle seylere karşı ama yapacak bişey yok
Bahçeye indik akşamdı kaçtı gitti bulamadik anidenYaa nasıl kaçtı kii
Dünkü testim canımYaa masallah testlerini bize de at da azicik pozitif görelim yaa
Yaa maşallah yerim ❤❤ ne güzel ❤❤ kedin dişi mi erkek mi bebeğimAnlaşıyorlar kuzum benm köpeğim dışardaki kedileri kovalar evdekinide korur öyle bi manyakbenimkide havlayıp hayvanın aklını almıştı alıştırma süreci çok zor olmuştu ama şimdi birbirleri olmadan uyumuyorlar bile
Kaç aydır deniyorsunuz canımYok yaa doktor gerekli görmedi cekmedi o yüzden ama vajinal görüntüleme falan yapti
Ne uycam o kevgir suratlıya konuşsun dursunŞimdilik uyma şeytana dur
İnşallah kuzumGüzel çıkacak canım
İnşallah bizde alırız bu haberleri yakında
İnşallah kuzum haber vermezmiyim kocamdan önce size yazıyorum ben en büyük destekcimsiniz sizDuam da kalbim de seninle çıkar çıkmaz haber ediyorsun bebişin sağlıkla sana tutunacak inanıyorum
İnşallah sağlıkla artar çiçeğim. Sakin ol heyecan yapma sonucunu mutlaja bize de bildirMucizemmm16 @mucizeyimben fnd_50 miraclebeyb @000umutlu000 Childdevelopment @loirily M melek076 @Demgey3 @miresl @Sevgicik
Kızlaar ben kan verdim 14.30 da çıkacka betayı yine söylerim size iki katı diye duymuşsundur ama 2 katı çıkmayadabilir çok erken gebelikelrde 100 çıksa bile bize yeter dedi benden önce öğrenirsen sonucu korkma dedibide ara ara regl ağrım oluyor dedim çok değil ama az ara sıra dedim progestan verdi tutunmasına yardmcı olmak için bide magnezyum verdi ayy dua edin değerim güzel çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?