- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.101
Tez zamanda gelsin bebişinbende mfk dan panacea,fodega,adendo almıstım onu kullanıyor esım , bende adendoyu kullanıyorum ayrıca bır kac vıtamın ıste demır, omega, dvıtamını vs
Alay ediyolar bizle kız deli bu kedilerAy bunubizde yaşadık gecenin 12sinde sokak sokak apartman apartman gezdik bide apartmanda bakıln 2 tane köpek var bizim sitenin dedim allahm köpeğede alışık bizimki ya giderse bizim saf oturmuş kuytu bi köşeye bizi izliyor ruh hastası
Erken gebelik testim var bir tane canımErken gebelik testi alıp sabah ilk idrarla yap canım
Ayy inşallah öyle olur kuzum içim biraz rahatladı sen öyle diyince ❤ hasta gibi değil ama işte girmeyince aklımda bir sürü soru oluşuyo bişey olmasın yavruşuma Allah korusun ❤Ayy kuzum inşallah değildir ama benim annemin kediside dişi bikere 2 ay kızana girmedi bi sağlık sıkıntısıda yoktu inşallah yoktur kötü düşünme kuzum
Yarında anlaşalım pazartesiye çatlarız burdaErken gebelik testim var bir tane canımonun için pazartesiyi bekliyorum
Hiç sorma bildiğin fare gibi oynuyorlar bizleAlay ediyolar bizle kız deli bu kediler
Zaten hastaysa bi şekilde belli eder merak etme ben köpeğim yaşlı şu aralr çok hastalık atlatıyoruz hemen belli oluyor anlardınAyy inşallah öyle olur kuzum içim biraz rahatladı sen öyle diyince ❤ hasta gibi değil ama işte girmeyince aklımda bir sürü soru oluşuyo bişey olmasın yavruşuma Allah korusun ❤
Aynen prolaktinim yüksek değil Allahtan ona dayanarak tüketiyorum bendeİnciri dikkat et canım çok tüketme prolaktin yükseltir o da engel hamileliğe. İnşallah en kısa sürede hamile kalısin
Çok geçmiş olsun kuzum inşallah kolayca atlatır iyi olur köpüşün severim ben onuZaten hastaysa bi şekilde belli eder merak etme ben köpeğim yaşlı şu aralr çok hastalık atlatıyoruz hemen belli oluyor anlardınOlmasın tabi onlrda biyerde çocugumuz gibi oluyor Allah korusun
2 haftalık heralde bu haftalık gösteren testlerden dimiDünkü testim canım
Hadi inşallahErken gebelik testim var bir tane canımonun için pazartesiyi bekliyorum
Bilmiyorum ki ne yazısı onlar2 haftalık heralde bu haftalık gösteren testlerden dimi
Bu sefer tutacağım kendimi valla bu ders olsunYarında anlaşalım pazartesiye çatlarız burda
C kontrol t ler pozitif ve haftalık testin markasını yazsana ben inceleyip anlatayım burada Almanya da da öyle çizgiyle haftalık ölçen var ordan aklıma geldi t1 bir haftalık 2 iki haftalık falan diyeBilmiyorum ki ne yazısı onlar
Oo çok iyiymiş bu bende ne işe yarıyo t1 t2 diye düşünüyodumC kontrol t ler pozitif ve haftalık testin markasını yazsana ben inceleyip anlatayım burada Almanya da da öyle çizgiyle haftalık ölçen var ordan aklıma geldi t1 bir haftalık 2 iki haftalık falan diye
Adı ne testinOo çok iyiymiş bu bende ne işe yarıyo t1 t2 diye düşünüyodum
Sende mi almanyadansın kuzuC kontrol t ler pozitif ve haftalık testin markasını yazsana ben inceleyip anlatayım burada Almanya da da öyle çizgiyle haftalık ölçen var ordan aklıma geldi t1 bir haftalık 2 iki haftalık falan diye
Heee sende mi buradasınnnSende mi almanyadansın kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?