- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.161
Amin kuzumhangi tarafi agriyor başının?
Benim kafamin arkası ,sankii kimse tutup öyle sert bi şekilde sıkıyo ,kafami yastiga vura vura kaldim belki geçer diye
Bence var canım ya yarın sabah ilk idrarla bı daha yap dayanabilirsen pazartesi yap daha erken ama dayanamam diyosan yarın da yapÇıpşak gözle baktığımda görüyorum ben ama fotoda çıkmıyor hangi açıdan çekersem çekeyim olmadı net
Etiketlemiştim seni canım bulunca bir daha etiketleyeyim :) ya sabah yaptım negatif çıktı zaten. Arkadaşlar gölge gördüklerini söylediler. Bir saat dışarı gittim geldim çıplak gözle baktığımda baya gölge var görüyorum ama işte kuruma çizgisi de olabilir. Ama ben test yaptığımda negatif olduğunda saatler sonra bile hep bembeyaz oluyordu kuruma çizgisi çıkmıyordu anlamadım o yüzden pazartesiyi beklicem canım bata 4 gün var. Fotoda elli açıdan cektim ama çok net olmuyor ben baktığımda görüyorum aaaBir dakika ben ne kaçırdım etikette yok msjını bulamıyorum test mi yaptıııınnn hani nerde canııım
Benim yaptırdığım labaratuar mesela demiş ki değer %25 olacak ve üzeri eşimde %22 çıkmış ama sperm miktarı da çok çıkmıştı 3 günlük diyetti ve dediki yaşı 42 sonuç bu yaşta çok iyi ben dedi ki %22 ama 25 in altında o çok önemli değil ki dedi bir iki beslenme dikkat etse 2 yada gün aşırı da bir de dedi soğuk duş yada ılık duş vs 25 üzerine çıkar dedi bu nedenle çok iyi demiştibi tık az dediği hareketlilik değeri neydi peki?
Pazartesiyi beklicem canım inşallah kuruma çizgisi değildir pazartesi çıkmazsa da artık salı regl tarihim onu beklerimBence var canım ya yarın sabah ilk idrarla bı daha yap dayanabilirsen pazartesi yap daha erken ama dayanamam diyosan yarın da yap
Yaa demi iyidir yaniBence iyi canım iki katına çok yakın zaten doktorun söylediğine görede gayet iyi değer ozaman MAŞALLAHdiyoruzz kat kat artsın sağlıcakla gelsin miniğin
Amiinn teşekkür ederiiizMaşallah Allah nazardan saklasın
Yaa benim dün sabah soldan başladı akşama doğru böyle varya kafamın heryerine yayıldı inanlmaz bi ağrıydı şimdide sol ağrıyor yine gözümede vuruyor vall bide benim migrenim var hadi ben ağrı kesici içemiyorm seninkini niye kesmedi ağrı kesici yaaAmin kuzumhangi tarafi agriyor başının?
Benim kafamin arkası ,sankii kimse tutup öyle sert bi şekilde sıkıyo ,kafami yastiga vura vura kaldim belki geçer diye
İnşallah bebiştir kuzum yaBende umursamamak istiyorum ama garip şeyler oluyor daha önce olmamış olan o nedenle dikkatimi çekiyor ya hayırlısı canım öyle yada böyle ortaya çıkacak varsa da yoksa da
Aynen regl günümüz aynı seninlePazartesiyi beklicem canım inşallah kuruma çizgisi değildir pazartesi çıkmazsa da artık salı regl tarihim onu beklerim
Gözün Aydın olsun canım çok sevindim sağlıkla al kucağınaMucizemmm16 @mucizeyimben fnd_50 @Safiye19 _Umutlu_Pozitif_ @miresl @Lale95 M melek076 @Cgh @Demgey3 @Sevgicik @loirily Ginnys heyecandan unuttugum kızlarım beta değerim çıktıı
Çarşamda günü 62.80 di
Bugün 116.7
Doktor 100 ve üstü çıkarsa bizim için iyi demişti ayy şükürler olsuunn
Etiketlemiştim seni canım bulunca bir daha etiketleyeyim :) ya sabah yaptım negatif çıktı zaten. Arkadaşlar gölge gördüklerini söylediler. Bir saat dışarı gittim geldim çıplak gözle baktığımda baya gölge var görüyorum ama işte kuruma çizgisi de olabilir. Ama ben test yaptığımda negatif olduğunda saatler sonra bile hep bembeyaz oluyordu kuruma çizgisi çıkmıyordu anlamadım o yüzden pazartesiyi beklicem canım bata 4 gün var. Fotoda elli açıdan cektim ama çok net olmuyor ben baktığımda görüyorum aaa
Sistemlerin çok saçma buluyorumBen ilk burada testim pozitif oldu 5 hafta olunca teste gel dediler ona göre gün verdiler gittim o ara kimyasal oldu gebelik yok dediler bende kanda bakalım dedim kanda bakmıyoruz dediler
Bende kız bende bir buçuk senedir buralardayım ama aktif ama pasif zamanlarım oldu güzel be heycanlınoluyrYaa benim dün sabah soldan başladı akşama doğru böyle varya kafamın heryerine yayıldı inanlmaz bi ağrıydı şimdide sol ağrıyor yine gözümede vuruyor vall bide benim migrenim var hadi ben ağrı kesici içemiyorm seninkini niye kesmedi ağrı kesici yaa
İnşallah bebiştir kuzum yaama değilsede üzülme biz burda çok negatifleri gördük destek olduk birbirimize ben bir yıldır bekliyorum kızlrn ararsına sonradan katıldım ama destekleri çok iyi geliyor insana bana uğurlu geldiler inşllah burda birbirimize şans getiricez
Sen mi ben mi valla sinir ediyorlar doktor bulmak içim başka şehire gittim geçen gün ne yapayım ki onu da aylar önceden aldımSistemlerin çok saçma buluyorum
Yaa demi iyidir yanimillet hep böyle 300-400-500ler diyo benmki bana düşük geliyor ama doktor iyi diyo işte etraf çok etkiliyor insanı yaa duydudkları vs amiinn amiin kat kat artsın sağlıkla büyüsün inşallah yakın zamanda da sizin değerlere sevinelim artık
Amiinn teşekkür ederiiiz
Ya bilemiyorum canım gece yatarken testi yapmama kararı almıştım sabah uyandım kendimi test yaparken buldumYaaa evet bi çizgi var ama dediğin gibi kuruma çizgisimi bilemedim gözle baktığında görebildiyse bence varcanım inşallah vardır ve inşallah sağlıcakla tutunur
Kadına çok değer veriyorlar ve çocuk sayısı da çok azSen mi ben mi valla sinir ediyorlar doktor bulmak içim başka şehire gittim geçen gün ne yapayım ki onu da aylar önceden aldım
İnşallah canım hayırlısı ile beraber yapalım test pazartesiAynen regl günümüz aynı seninlebence pazartesi çıkacak daha net şekilde inşallah hayırlısıyla
Tabi en eski zaman yöntemleri herşeyleri ama bakalım güzel yanlarıyla yaşamaya alışacağız sen burada mı doğdun.ben Almanca öğrenmekle heba ediyorum kendimi çoğunlukla Almanya hakkındaki sayfaları takip ediyorum İnstgramda falan alışıyorum öğrendikçe yaşadıkçaKadına çok değer veriyorlar ve çocuk sayısı da çok az
Ama sistemleri eski zaman gibi sanki
Ben salı yapcamİnşallah canım hayırlısı ile beraber yapalım test pazartesi
varsa vardır sen görsen de yeter fotoda çıkmasa nolur ki. Ben de heyecanlandım şimdiÇıpşak gözle baktığımda görüyorum ben ama fotoda çıkmıyor hangi açıdan çekersem çekeyim olmadı net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?