- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.201
Mucizemmm16 M mucizeOldu fnd_50 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl Lale95 M melek076 Childdevelopment Demgey3 Sevgicik loirily Ginnys heyecandan unuttugum kızlarım beta değerim çıktıı
Çarşamda günü 62.80 di
Bugün 116.7
Doktor 100 ve üstü çıkarsa bizim için iyi demişti ayy şükürler olsuunn
kafam karıştıÖyle değil bu bir oran her laboratuarın testi okuma şekli farklıdır mesela bunda diyor ki ileri hareketi az olan spermin genel spermin içeriğinden yüzde 22 si bunlardan yüzde 8 yavaş hareketli kalanı iyi
Amiin canımm teşekkür ederimGözün Aydın olsun canım çok sevindim sağlıkla al kucağına
Evet ya güzel heyecan oluyor vallaBende kız bende bir buçuk senedir buralardayım ama aktif ama pasif zamanlarım oldu güzel be heycanlınoluyr
Doktorda erken öğrendiğin için ilk günler yavaş artar korkma dedi zaten amaan doktorada güvenimiz kalmamışAmin canım aminsen etrafa bakma dur bakalım daha yeni mini mini minnacık hop diye değer artar mı arttığı günlerde yakın inşallah
R raainbow aşko seni unuttumM Mavimireslloirily Ginnys miraclebeyb mehrunnisa ve şuan aklıma gelmeyen aşkolar
Sanırım carşamba günü yumurtlama olup dün çatlamış
Şimdi yaptım aynı saate ve çıkmadı
Erken yumurtlama olmuş sanırım 2 ay önceki gibi
M Mavimireslloirily Ginnys miraclebeyb mehrunnisa ve şuan aklıma gelmeyen aşkolar
Erken yumurtlama olmuş sanırım 2 ay önceki gib
Hadi bakalım döllensin yerleşsin inşallahM Mavimireslloirily Ginnys miraclebeyb mehrunnisa ve şuan aklıma gelmeyen aşkolar
kaldım onun içim birkaç gün devam eseceğim ovuyaHadi bakalım döllensin yerleşsin inşallah
Çok şükür kuzum sağlıkla gelsin inşallah hadi bakalım ayy çok heyecanlı dün de teyzemin kızının hamile olduğunu öğrendim evleneli 3 ay oluyo 2 aylıkmış tüylerim diken diken oldu bebekliğini biliyorum ayy darısı başımıza aşkooo❤❤❤Mucizemmm16 M mucizeOldu fnd_50 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl Lale95 M melek076 Childdevelopment Demgey3 Sevgicik loirily Ginnys heyecandan unuttugum kızlarım beta değerim çıktıı
Çarşamda günü 62.80 di
Bugün 116.7
Doktor 100 ve üstü çıkarsa bizim için iyi demişti ayy şükürler olsuunn
Aynen öyle kuzum öyle olmus bende yaptim biraz önce benimki hep ayni seyirde devam ediyor aşırı siliklesme olmuyor bu araM Mavimireslloirily Ginnys miraclebeyb mehrunnisa ve şuan aklıma gelmeyen aşkolar
Yada yarın da olabilir kestiremiyorum
Kaçıncı gün bugünYa canım kararsız
kaldım onun içim birkaç gün devam eseceğim ovuya
Aynen valla bendeeğğAy ciksinda pozitif yeterki toplu msj atacam
Niye yaptım ki şimdi kafam karıştıAynen öyle kuzum öyle olmus bende yaptim biraz önce benimki hep ayni seyirde devam ediyor aşırı siliklesme olmuyor bu ara
Bugün 12Kaçıncı gün bugün
Bende kupkuru olduğum için seninle aynı kafa karışıklığını yaşıyorumMucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow fnd_50 Demgey3 Lale95 Childdevelopment Ginnys loirily Sevgicik M mucizeOldu ve diğer canlar bişey soracağım bugün döngümün 13. Günü normalde bu zamanlar yumurtlama akıntım olur 3-4 gün sürer yumurtlama gerçekleşir ve biterdi ben 11. Günü iki kere az biçimde şeffaf uzayan akıntı gördüm dün sabah bir kere gördüm daha da akıntı falan yok normalde bayağı yoğun olurdu 1 gün sürer mi ya bu ilk defa böyle oldum normalde 3-4 gün yoğun akıntı görürdüm yumurtladım mı yumurtlamadım mı bilemedim anlam veremedim dün akşamdan beri kasığımda hafif ağrı var yumurtlama ağrısı gibi ama akıntım niye yok çıldıracağım ya
Benim yumurtlama ağrısından Sonra ağrım dinmemiştiMucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow fnd_50 Demgey3 Lale95 Childdevelopment Ginnys loirily Sevgicik M mucizeOldu ve diğer canlar bişey soracağım bugün döngümün 13. Günü normalde bu zamanlar yumurtlama akıntım olur 3-4 gün sürer yumurtlama gerçekleşir ve biterdi ben 11. Günü iki kere az biçimde şeffaf uzayan akıntı gördüm dün sabah bir kere gördüm daha da akıntı falan yok normalde bayağı yoğun olurdu 1 gün sürer mi ya bu ilk defa böyle oldum normalde 3-4 gün yoğun akıntı görürdüm yumurtladım mı yumurtlamadım mı bilemedim anlam veremedim dün akşamdan beri kasığımda hafif ağrı var yumurtlama ağrısı gibi ama akıntım niye yok çıldıracağım ya
İnşallaaah kuzum amiinnnYa çok şükür çok sevindim çok çok çok gözün Aydın olsun kuzum benimkucağına aldığın günleri de görcez inşallah
Ayy pazartesi etiketle mutlaka inşallah pozitif görürüzPazartesi erken gebelik testi yapacağım. O zaman ak koyun kara koyun belli olur. Yoksa regl olmayı beklicez artık
Hayırlı haberlerle gel inşallah kuzum yaaaYok canim pazartesi cagirdi doktor. Ama benim ufak ufak mide bulantim var aksam kasıklarımda ve belimde hafif ağrım oldu. Ve çok halsizim surekli yatasim var hic calisasim yok
O değişiyor herhalde her ay ya benim takvimdekiyle hiç aynı olmadıBugün 12
Geçen ay 12. Gün pik oldu
Temmuz’da 10. Gün pik oldu ve erken adet oldum
Normalde 28 günde olurum
Maşallah gerçekten yaaaAyymasallah maşallah kuzum
Amiin kuzum inşallahMaşallah canımmm ayyy çok sevindimSağlıkla tutunsun yavrukuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?