Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya çok şükür çok sevindim çok çok çok gözün Aydın olsun kuzum benim kucağına aldığın günleri de görcez inşallah

Çok iyi canım sevindim. Gerçekten öyle eğer sayı çoksa hareketliliğin az olmasına takılmıyor doktorlar.

toplam hareketlilik mi %22 yoksa ileri hızlı hareketlilik mi %22 idi canım?

Bencede çıkar canım inşallah kesin net hayırlı haberler verirsin bize ahahaha test işi öyle maalesef insan dayanamıyor

Canım benim Allah razı olsun. Sen naptın gittin mi doktora
Yok canim pazartesi cagirdi doktor. Ama benim ufak ufak mide bulantim var aksam kasıklarımda ve belimde hafif ağrım oldu. Ve çok halsizim surekli yatasim var hic calisasim yok

Çok iyi canım sevindim. Gerçekten öyle eğer sayı çoksa hareketliliğin az olmasına takılmıyor doktorlar.

toplam hareketlilik mi %22 yoksa ileri hızlı hareketlilik mi %22 idi canım?
Öyle değil bu bir oran her laboratuarın testi okuma şekli farklıdır mesela bunda diyor ki ileri hareketi az olan spermin genel spermin içeriğinden yüzde 22 si bunlardan yüzde 8 yavaş hareketli kalanı iyi

Kızlar sıvı alımını kestim normalde hep buranın saatiyle 15 ye test yapardım ama şimdi artım çişimi tutamıyorum
Şimdi bir saat erken yapsam bir şey olur mu ya

Yok canim pazartesi cagirdi doktor. Ama benim ufak ufak mide bulantim var aksam kasıklarımda ve belimde hafif ağrım oldu. Ve çok halsizim surekli yatasim var hic calisasim yok
Dualarım seninle canım güzel haberlerle gel bize inşallah

Kızlar sıvı alımını kestim normalde hep buranın saatiyle 15 ye test yapardım ama şimdi artım çişimi tutamıyorum
Şimdi bir saat erken yapsam bir şey olur mu ya
Canım zaten öğlen 12:00 ile 16:00 arası akşam 20:00 ile 22:00 arası test saati yapabilirsin hatta birazdan bende yapıcam birde Türkiye saatine takılma burada yaşında vücut buranın saatine göre uyuyup uyanıyor ona alışıyor

Normalde hep 15 ye
yapardım ama şuan tutamıyorum
Balkona çıktım sigara içtim hava soğuktu hemen çiş geldi

Helal olsun sana be ben de sabretmek istiyorum ama sonuç ortada
Ben negatifi görmekten yoruldum kuzum ya senin gibi silik çizgi çıkacağını bilsem sabah akşam günde on kere yapardım da negatif çıkacak zaten kafasındayım o yüzden bata kadar bekliyim bari on tane negatif yerine tek negatifi görüp adet olayım kafasındayım negatife de inanmıyorum çünkü ben erken yaptım ondan diyorum sonra bı bakıyorum akşama regl olmuşum normalde sabaha karşı olurum sırf bana o negatifi göstersin diye vücudum sabah olmuyorum artık akşam oluyorum

İstersen su ile yap bide o zaman kuruma mı değil mi anlarsın. İnşallah vardır canım bende görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…