- 26 Aralık 2015
- 12.510
- 20.751
- 398
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.181
Mucizemmm16 M mucizeOldu fnd_50 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl @Lale95 M melek076 @Cgh @Demgey3 @Sevgicik @loirily Ginnys heyecandan unuttugum kızlarım beta değerim çıktıı
Çarşamda günü 62.80 di
Bugün 116.7
Doktor 100 ve üstü çıkarsa bizim için iyi demişti ayy şükürler olsuunn
Ya çok şükür çok sevindim çok çok çok gözün Aydın olsun kuzum benimMucizemmm16 M mucizeOldu fnd_50 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl @Lale95 M melek076 @Cgh @Demgey3 @Sevgicik @loirily Ginnys heyecandan unuttugum kızlarım beta değerim çıktıı
Çarşamda günü 62.80 di
Bugün 116.7
Çok iyi canım sevindim. Gerçekten öyle eğer sayı çoksa hareketliliğin az olmasına takılmıyor doktorlar.Benim yaptırdığım labaratuar mesela demiş ki değer %25 olacak ve üzeri eşimde %22 çıkmış ama sperm miktarı da çok çıkmıştı 3 günlük diyetti ve dediki yaşı 42 sonuç bu yaşta çok iyi ben dedi ki %22 ama 25 in altında o çok önemli değil ki dedi bir iki beslenme dikkat etse 2 yada gün aşırı da bir de dedi soğuk duş yada ılık duş vs 25 üzerine çıkar dedi bu nedenle çok iyi demişti
Helal olsun sana beBen salı yapcambelki Çarşamba yaparım belli olmaz regl olmazsam o zamana kadar
Pazartesi erken gebelik testi yapacağım. O zaman ak koyun kara koyun belli olur. Yoksa regl olmayı beklicez artıkvarsa vardır sen görsen de yeter fotoda çıkmasa nolur ki. Ben de heyecanlandım şimdi
Canım benim Allah razı olsun.ahh canım benım çok sevindim herşeyin güzel olmasına gözün aydın. Allah'ım nazarlardan korusun sizi
Ya bilemiyorum canım gece yatarken testi yapmama kararı almıştım sabah uyandım kendimi test yaparken buldumya ama pazartesi yapacağım erken gebelik ile varsa kesin çıkar yoksa da regl beklicem artık hayırlısı olsun kuzum inşallah
Yok canim pazartesi cagirdi doktor. Ama benim ufak ufak mide bulantim var aksam kasıklarımda ve belimde hafif ağrım oldu. Ve çok halsizim surekli yatasim var hic calisasim yokCanım benim Allah razı olsun.Sen naptın gittin mi doktora
Öyle değil bu bir oran her laboratuarın testi okuma şekli farklıdır mesela bunda diyor ki ileri hareketi az olan spermin genel spermin içeriğinden yüzde 22 si bunlardan yüzde 8 yavaş hareketli kalanı iyiÇok iyi canım sevindim. Gerçekten öyle eğer sayı çoksa hareketliliğin az olmasına takılmıyor doktorlar.
toplam hareketlilik mi %22 yoksa ileri hızlı hareketlilik mi %22 idi canım?
Dualarım seninle canım güzel haberlerle gel bize inşallahYok canim pazartesi cagirdi doktor. Ama benim ufak ufak mide bulantim var aksam kasıklarımda ve belimde hafif ağrım oldu. Ve çok halsizim surekli yatasim var hic calisasim yok
Ayymasallah maşallah kuzumMucizemmm16 M mucizeOldu fnd_50 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl @Lale95 M melek076 @Cgh @Demgey3 @Sevgicik @loirily Ginnys heyecandan unuttugum kızlarım beta değerim çıktıı
Çarşamda günü 62.80 di
Bugün 116.7
Canım zaten öğlen 12:00 ile 16:00 arası akşam 20:00 ile 22:00 arası test saati yapabilirsin hatta birazdan bende yapıcam birde Türkiye saatine takılma burada yaşında vücut buranın saatine göre uyuyup uyanıyor ona alışıyorKızlar sıvı alımını kestim normalde hep buranın saatiyle 15 ye test yapardım ama şimdi artım çişimi tutamıyorum
Şimdi bir saat erken yapsam bir şey olur mu ya
yapardım ama şuan tutamıyorumCanım zaten öğlen 12:00 ile 16:00 arası akşam 20:00 ile 22:00 arası test saati yapabilirsin hatta birazdan bende yapıcam birde Türkiye saatine takılma burada yaşında vücut buranın saatine göre uyuyup uyanıyor ona alışıyor
Ben negatifi görmekten yoruldum kuzum ya senin gibi silik çizgi çıkacağını bilsem sabah akşam günde on kere yapardım da negatif çıkacak zaten kafasındayım o yüzden bata kadar bekliyim bari on tane negatif yerine tek negatifi görüp adet olayım kafasındayım negatife de inanmıyorum çünkü ben erken yaptım ondan diyorum sonra bı bakıyorum akşama regl olmuşumHelal olsun sana beben de sabretmek istiyorum ama sonuç ortada
Maşallah canımmm ayyy çok sevindimMucizemmm16 M mucizeOldu fnd_50 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl @Lale95 M melek076 @Cgh @Demgey3 @Sevgicik @loirily Ginnys heyecandan unuttugum kızlarım beta değerim çıktıı
Çarşamda günü 62.80 di
Bugün 116.7
İnsallah kuzum Allah razi olsunDualarım seninle canım güzel haberlerle gel bize inşallah
İstersen su ile yap bide o zaman kuruma mı değil mi anlarsın. İnşallah vardır canım bende görüyorumEtiketlemiştim seni canım bulunca bir daha etiketleyeyim :) ya sabah yaptım negatif çıktı zaten. Arkadaşlar gölge gördüklerini söylediler. Bir saat dışarı gittim geldim çıplak gözle baktığımda baya gölge var görüyorum ama işte kuruma çizgisi de olabilir. Ama ben test yaptığımda negatif olduğunda saatler sonra bile hep bembeyaz oluyordu kuruma çizgisi çıkmıyordu anlamadım o yüzden pazartesiyi beklicem canım bata 4 gün var. Fotoda elli açıdan cektim ama çok net olmuyor ben baktığımda görüyorum aaa
Oyy geliyor minigimiz cok guzel yaa insallah kese göründü diye yaptigin etiketlerdede böyle sevinirizMucizemmm16 M mucizeOldu fnd_50 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl @Lale95 M melek076 @Cgh @Demgey3 @Sevgicik @loirily Ginnys heyecandan unuttugum kızlarım beta değerim çıktıı
Çarşamda günü 62.80 di
Bugün 116.7
Ay ciksinda pozitif yeterki toplu msj atacamSen ikinci sıradasın yengecim az bekle kenarda
regl yok regl yasakPazartesi erken gebelik testi yapacağım. O zaman ak koyun kara koyun belli olur. Yoksa regl olmayı beklicez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?