Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Starnberg tarafları
İlk defa bizden nefret edilmediğini bu topicte hissettiğimi söyleyebilirim
Buradaki kızlar bi başka ya
He valla nereye yazsak İnstgram da özellikle çekiliiiiiin siz konuşmayın tavrı var evet ama ben hiç burada bunu hissetmedim ki türkiyedeydim ilk yazmaya başladığımda gelme sürem falan filan derken hiç öyle bir durum yaşamadım şükür.ne arıcam sizin orada da kan tahlilinde gebelik bakmıyorlar mı bizim burad anlamıyorlar idrarla bakıyorlar 5 haftalık falan olunca sizde nasıl

Buraya evlendin sanırım doğru mu anladım
Burada test pozitif çıktığında seni bir hafta sonra çağırıyorlar kan vermeye
Sonra da 2 hafta sonra tekrar gidiyorsun keseyi görmek için
Ama bence çok saçma
İnsan patlıyor

Çok geçmiş olsun kuzum inşallah kolayca atlatır iyi olur köpüşün severim ben onu valla bebek sever gibi mıncıklıyorum ağzını yediğim çok seviyorum ya
Sağol kuzumm inşallah atlatırız Artık çok yaşlı kitlelerle boğuşuyoruz tek isteğim acısı sızısı olmaması
Bende öyle valla hayvanlar sıkıştırmamdan bıktı valla

Ben yeni öğrendim inanılmaz bel ağrım vardı benimde kasık ağrısı regl gibi oldu bence ama ara sıra bayma gibi birşey oluyordu ben hamile olduğuma ihtimal vermediğim için pek umrsamamıştım

Ben yeni öğrendim inanılmaz bel ağrım vardı benimde kasık ağrısı regl gibi oldu bence ama ara sıra bayma gibi birşey oluyordu ben hamile olduğuma ihtimal vermediğim için pek umrsamamıştım
Batma bende de var ya bu batma dediğin şey dimi bir anda kasik tarafına iğne batıyo gibi şiddetli bı kasılma sonra hemen geçip birkaç saniye sonra yenisinin girmesi. Normalde kasık ağrım çok olurdu ama bu ilk kez başıma geldi kesin geçen ay bunun belirti olduğunu okudum burda bu ay beynim bunu yaşamamı sağlıyor

Mutlaka haber ver cumanin hayrı uzerine insallah saglikla ilerlersiniz. Bende evin seklini degistiriyodum kasiklarima sanci girdi. Almanyadanda yengem aradi biraz önce ilk haberi bana vereceksin mutlaka bu ay pozitifi görmek istiyorum insallah dedi. Ya yenge dedim ilk haber topikteki kizlara gidiyor genelde dedim

Sen ikinci sıradasın yengecim az bekle kenarda

Yaaa canım Rabbim sağlıklı tutunmasını nasip etsin bence güzel çıkacak sonuç güzel düşün hep

Valla ya gece çıldırttı beni bu kız yaalmış Allahtan yarını beklicem artık bakalım mecbur

Teyzeleri bizde doktordan çıktık az önce bir hafta gerideydi ya yakalamış haftasını birebir uyumlu çıktı ultrasonla iyiyiz çok şükür bi daha 3 hafta sonra gidicez bakalım
ahh canım benım çok sevindim herşeyin güzel olmasına gözün aydın. Allah'ım nazarlardan korusun sizi

Evet birşey batıyor gibi oluyor banada öyle oldu ben üşüttüm falan sandım ama değilmiş

Sağol kuzum amin inşallah
Kız ne evin şekli değiştirmesi bırak kalsın aaaaaa
Aaa yengecim durucaksın azcık kusura bakma biz burda gecemizi gündüzümüze katıyoruz ilk sıra buranın valla
İnşallah olmasın kuzum ya❤ benimki de kaçıyo bazen
Ayy o kedilerin kaçma olayı zaten bigün inivericek yüreğimizehayır kaçsa yaşayabilcek sokakta sankide
Yaaa canım Rabbim sağlıklı tutunmasını nasip etsin bence güzel çıkacak sonuç güzel düşün hep
Amin inşallah kuzum güzel düşünüyorum bakalım güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…