Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bi tık az dediği hareketlilik değeri neydi peki?

Nasılsin canim?ya gerçekten o haldeydim, üzerine afiyet başım öyle agriyor ki sabaha kadar döndüm durdum, dolunay etkisinden her halde, ilaç bile kesmedi ağrısını

ben emin olmaıyorum. bir bakıyorum görüyor gibiyim bir bakıyorum yok gibi. Ama çıplak gözle daha iyi görülür tabi. İnşallah vardır da değer çok yeni yükseldiğinden böyle şüpheye düşürüyordur bizi

Keşke benimki de öyle olsa ya başka belirtin var mı peki
Ya ben yeni öğrendim 4 hafta 3 günlük daha ben regl olucam sandm yanımda ped falan taşıdım belim çok ağrıyordu ama inanlmaz arada da batma giibi oluyordu ben üşüttüm dedim işte kızlar test yap dedi öyle öğrendim yoksa daha bugün yapardım ben testi ama doğruymş gebelk belirtileri regl belirtileriyle aynı

Nasılsin canim?ya gerçekten o haldeydim, üzerine afiyet başım öyle agriyor ki sabaha kadar döndüm durdum, dolunay etkisinden her halde, ilaç bile kesmedi ağrısını
Uykuluyum onun dışında iyiiym yatsam şimdi bile uyurum ama geçmeyen bi baş ağrısı 2 gündür çıldırtcak sen nasılsın dicem baş ağrısı seninde ay bitmiyor neyse bu
Kizlarrr nasilsıniz? baş ağrısı yaşayan varmi ya bugün 3 gün olacak geçmiyor bitürlü
Al işte benimde 2 gün oldu bide dayanılmaz şekilde ağrıyor
Sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin inşallah teşekkür ederim
Çok şükür kuzum yaa gözünüz aydın
Teşekkür ederimm kuzum yaa hepinize nasip olsun bekleyen herkesee valla değişik bir duyguymuş hala böyle şaşkınlık içindeym

Bence iyi canım iki katına çok yakın zaten doktorun söylediğine görede gayet iyi değer ozaman MAŞALLAH diyoruzz kat kat artsın sağlıcakla gelsin miniğin

Amin kuzum hangi tarafi agriyor başının?
Benim kafamin arkası ,sankii kimse tutup öyle sert bi şekilde sıkıyo ,kafami yastiga vura vura kaldim belki geçer diye

Ben ilk burada testim pozitif oldu 5 hafta olunca teste gel dediler ona göre gün verdiler gittim o ara kimyasal oldu gebelik yok dediler bende kanda bakalım dedim kanda bakmıyoruz dediler

Çıpşak gözle baktığımda görüyorum ben ama fotoda çıkmıyor hangi açıdan çekersem çekeyim olmadı net

Ben yeni öğrendim inanılmaz bel ağrım vardı benimde kasık ağrısı regl gibi oldu bence ama ara sıra bayma gibi birşey oluyordu ben hamile olduğuma ihtimal vermediğim için pek umrsamamıştım
Bende umursamamak istiyorum ama garip şeyler oluyor daha önce olmamış olan o nedenle dikkatimi çekiyor ya hayırlısı canım öyle yada böyle ortaya çıkacak varsa da yoksa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…