- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.141
bi tık az dediği hareketlilik değeri neydi peki?Canım eşinde sperm hareket sıkıntısı galan varmıydı bana doktor normal dedi değerler ama ileri hareket bir tık az diye bende aldım kullandım bekliyorum bakalım bizde sıkıntı bende de pco diyorlar lh testi de kullanıyorum
Gördüm gördüm baya çileden çıkarmış seniValla ya gece çıldırttı beni bu kız yaalmış Allahtan yarını beklicem artık bakalım mecbur
Keşke benimki de öyle olsa ya başka belirtin var mı pekiEvet birşey batıyor gibi oluyor banada öyle oldu ben üşüttüm falan sandım ama değilmiş
Nasılsin canim?ya gerçekten o haldeydim, üzerine afiyet başım öyle agriyor ki sabaha kadar döndüm durdum, dolunay etkisinden her halde, ilaç bile kesmedi ağrısınıKıızz sen niye kendini temizliklere vurdun az dinlen uyudugum için mesajlra artık sabahlrı cevap veriyorm beni idare edinbide bi başım ağrıdıki dün sorma zor uyudum baş ağrısından dolunay molunay neyse ağzımıza şey yaptı
seni Allah ne demesn o benzetme ne çok güldüm kız benimde baş ağrım fenaydı dün inanlmaz ağrıdı yaaa
Sanırım doğru benim sol yumurtalıktan tutunmuş çünkü
ben emin olmaıyorum. bir bakıyorum görüyor gibiyim bir bakıyorum yok gibi. Ama çıplak gözle daha iyi görülür tabi. İnşallah vardır da değer çok yeni yükseldiğinden böyle şüpheye düşürüyordur biziCanım burda arkadaşlar gölge görmüştü ben göremedim ama bir saat kadar dışarı gittim geldim gölge biraz belirginleşmiş kuruma çizgisi mi çok bilemiyorum ama buraya bir atayım da bakın daha önce hiç bu markada kuruma çizgisi görmüyordum dümdüz bembeyaz negatif görüyordum.
Kızlar siz de bir bakınDemgey3 R raainbow Mucizemmm16 M MiuLego M Minicikfzt ve unuttuğum diğer canlar
Tebrikler canım sağlıkla kucağına almak nasip olsunKızlar sonunda yaptım testihem de sıvıya falan dikkat etmedim ilk yaptığım gebelik innovita marka ikinciye yapıyorum çok silik çıkardı C si bile silikti. Ovulasyon yapayım dedim kıpkırmızı çıktı. Sonra ucuz kaset testim freely marka çizgimi gösterdi. Ovulasyon gerçekten gebelik gösterirmiş
fnd_50 R raainbow @Tiniminimavihanim Sevgicik M melek076
Sağlıkla ilerlesin inşallahMucizemmm16 M mucizeOldu fnd_50 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl Lale95 M melek076 Childdevelopment Demgey3 Sevgicik loirily Ginnys heyecandan unuttugum kızlarım beta değerim çıktıı
Çarşamda günü 62.80 di
Bugün 116.7
Doktor 100 ve üstü çıkarsa bizim için iyi demişti ayy şükürler olsuunn
Çok şükür kuzum yaa gözünüz aydınMucizemmm16 M mucizeOldu fnd_50 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl Lale95 M melek076 Childdevelopment Demgey3 Sevgicik loirily Ginnys heyecandan unuttugum kızlarım beta değerim çıktıı
Çarşamda günü 62.80 di
Bugün 116.7
Ya ben yeni öğrendim 4 hafta 3 günlük daha ben regl olucam sandm yanımda ped falan taşıdım belim çok ağrıyordu ama inanlmaz arada da batma giibi oluyordu ben üşüttüm dedim işte kızlar test yap dedi öyle öğrendim yoksa daha bugün yapardım ben testi ama doğruymş gebelk belirtileri regl belirtileriyle aynıKeşke benimki de öyle olsa ya başka belirtin var mı peki
Uykuluyum onun dışında iyiiym yatsam şimdi bile uyurumNasılsin canim?ya gerçekten o haldeydim, üzerine afiyet başım öyle agriyor ki sabaha kadar döndüm durdum, dolunay etkisinden her halde, ilaç bile kesmedi ağrısını
Al işte benimde 2 gün oldu bide dayanılmaz şekilde ağrıyorKizlarrr nasilsıniz? baş ağrısı yaşayan varmi ya bugün 3 gün olacak geçmiyor bitürlü
Amin inşallahSağlıkla ilerlesin inşallah
Teşekkür ederimm kuzum yaa hepinize nasip olsun bekleyen herkesee valla değişik bir duyguymuş hala böyle şaşkınlık içindeymÇok şükür kuzum yaa gözünüz aydın
Mucizemmm16 M mucizeOldu fnd_50 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl Lale95 M melek076 Childdevelopment Demgey3 Sevgicik loirily Ginnys heyecandan unuttugum kızlarım beta değerim çıktıı
Çarşamda günü 62.80 di
Bugün 116.7
Maşallah Allah nazardan saklasınMucizemmm16 M mucizeOldu fnd_50 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl Lale95 M melek076 Childdevelopment Demgey3 Sevgicik loirily Ginnys heyecandan unuttugum kızlarım beta değerim çıktıı
Çarşamda günü 62.80 di
Bugün 116.7
Tamam ben bir bakayım onlarda varmı bu özellikArtımed sanırım bide al bi test böyle başka var mı bilmiyorum canım
Amin kuzumUykuluyum onun dışında iyiiym yatsam şimdi bile uyurumama geçmeyen bi baş ağrısı 2 gündür çıldırtcak sen nasılsın dicem baş ağrısı seninde ay bitmiyor neyse bu
Al işte benimde 2 gün oldu bide dayanılmaz şekilde ağrıyor
Amin inşallahteşekkür ederim
Teşekkür ederimm kuzum yaa hepinize nasip olsun bekleyen herkesee valla değişik bir duyguymuş hala böyle şaşkınlık içindeym
Ben ilk burada testim pozitif oldu 5 hafta olunca teste gel dediler ona göre gün verdiler gittim o ara kimyasal oldu gebelik yok dediler bende kanda bakalım dedim kanda bakmıyoruz dedilerBuraya evlendin sanırım doğru mu anladım
Burada test pozitif çıktığında seni bir hafta sonra çağırıyorlar kan vermeye
Sonra da 2 hafta sonra tekrar gidiyorsun keseyi görmek için
Ama bence çok saçma
İnsan patlıyor
Erken gebelik testim var bir tane canımonun için pazartesiyi bekliyorum
Çıpşak gözle baktığımda görüyorum ben ama fotoda çıkmıyor hangi açıdan çekersem çekeyim olmadı netben emin olmaıyorum. bir bakıyorum görüyor gibiyim bir bakıyorum yok gibi. Ama çıplak gözle daha iyi görülür tabi. İnşallah vardır da değer çok yeni yükseldiğinden böyle şüpheye düşürüyordur bizi
Bende umursamamak istiyorum ama garip şeyler oluyor daha önce olmamış olan o nedenle dikkatimi çekiyor ya hayırlısı canım öyle yada böyle ortaya çıkacak varsa da yoksa daBen yeni öğrendim inanılmaz bel ağrım vardı benimde kasık ağrısı regl gibi oldu bence ama ara sıra bayma gibi birşey oluyordu ben hamile olduğuma ihtimal vermediğim için pek umrsamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?