- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.241
Bazı dönemlerde o akıntı ya az olur yada hiç olmayabilir kuzum. Yumurtlama agrıda varmıs ya sen akıntıya takılma, degerlendirme ini yap
Bu testi dün arastirmistim ben çoğu kişi sknti yasamiz biraz daha bekle bakalim belki oturur rengiTest yaptım 8 gün var daha testim orta çizgi yerinde test sıvısı mavi kaldı öyle gitmiyor şimdi orada gölge görünse benim suçummu üzerime alınmak
Her ay aynı gün yumurtlama olmaz kesin olacak diye bir şey olmadığı gibi yumurtlama olmayan ay bile olabilirMucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow @fnd_50 @Demgey3 @Lale95 @Cgh Ginnys @loirily Sevgicik @mucizeyimben ve diğer canlar bişey soracağım bugün döngümün 13. Günü normalde bu zamanlar yumurtlama akıntım olur 3-4 gün sürer yumurtlama gerçekleşir ve biterdi ben 11. Günü iki kere az biçimde şeffaf uzayan akıntı gördüm dün sabah bir kere gördüm daha da akıntı falan yok normalde bayağı yoğun olurdu 1 gün sürer mi ya bu ilk defa böyle oldum normalde 3-4 gün yoğun akıntı görürdüm yumurtladım mı yumurtlamadım mı bilemedim anlam veremedim dün akşamdan beri kasığımda hafif ağrı var yumurtlama ağrısı gibi ama akıntım niye yok çıldıracağım ya
Ben de varım kalamayacakBence ikimiz hariç herkes gebe kalacak gibi
Üstünde 10 dk sonradan çıkan sonuçlar geçersiz yazıyorBu test bende de var az beklemişsin bunun bekleme süresi e15 dk dan fazla tam otursun öyle at ben bakayım söyleyim sana olur mu
Bazen oluyor öyle bende geçen ay uzayan akıntı yı bir ara görür gibi oldum sonra göremedim bir dahaTamam canım teşekkür ederim değerlendirmeler tam gaz devamda aklıma takıldı böyle olmazdı bu ay geldi başıma bu
Sağol kuzumm aminn inşallahÇoooo.. K sevindim canım. Hayırlı ugurlu olsunRabbim sağsalim kucagına aldıgım zamanları da göstersin
Benim clear blue ile sınavım yaaa daha önce 6 ay falan oluyor silik çizgi çıktı da hamile değildim biliyormusun bu bana yapılan bir oyun vallaBu testi dün arastirmistim ben çoğu kişi sknti yasamiz biraz daha bekle bakalim belki oturur rengi
Olsun aşko buradayız zatenBen de varım kalamayacak
Ama nazar ettim kendimeNiye yaptım ki şimdi kafam karıştı
12-13 yasimdan bu yana adet goruyorum yani 20 senedir ve ilk defa yumurtlama akintisini klomen kullandigim o ay ve bir sonraki ay gördüm bu ay yine gormedim.
Sen bekle pembelik gitsin daha hala mürekkebi duruyor nasıl okuyacaksın sağlıklı olmaz bu one step değil mi ne markasıÜstünde 10 dk sonradan çıkan sonuçlar geçersiz yazıyor
One step testlerinde 5 dk sonra sonucu okuyabilirsin
Olsun aşko sen bencilini düşün şimdi bizimle bu gereksiz ovular için strese girmeAhh kuzum aah bilerek unutmuşsun ben şu ovulasyondan gram anlamıyorum ya anlasamda yardımcı olabilsem keşke
Aaaa bende de öyledöngümün 13cu günü akinti bu sabah şeffaf uzayan oldu anlamadim sperm kalintisimi yoksa bana aitmi şimdiye kadar çoktan yoğun akıntım olmaliydi
Yok aşko minera yok bende migrenimde yok
Athenadan şupheleniyorum o ağrı verirmi ki
Allah belasını versinAma nazar ettim kendimekasık agrim hic yok dedim veeee kasık agrisindan yatiyorum simdi. Ahh letucum bidaki ay kullanmicam aşko seni
One step canımSen bekle pembelik gitsin daha hala mürekkebi duruyor nasıl okuyacaksın sağlıklı olmaz bu one step değil mi ne markası
Bence ikimiz hariç herkes gebe kalacak gibi
Her ay aynı gün yumurtlama olmaz kesin olacak diye bir şey olmadığı gibi yumurtlama olmayan ay bile olabilir
Bazen oluyor öyle bende geçen ay uzayan akıntı yı bir ara görür gibi oldum sonra göremedim bir daha
Bende de genelde bir gündür hatta kaçırmış bile olabilirimYaaa deme öyleee lütfeeenhepimiz kalalım mfk ürünler kullanıyorum acaba omu yumurtlamamı bir günde yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?