- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.261
O kadar koyu pozitif cikartip o kadar yanilma okudum ki anlatamam. Ben bu ay test almiycam dedim dün yeğenime abimin kızı, onunda patronunun eşi ilaç mumessili. Yegenim diyorki hala nolur yap ben sana alcam bugun aramis diyoki artimed erken gebelik varmis bu olurmu diyorBenim clear blue ile sınavım yaaa daha önce 6 ay falan oluyor silik çizgi çıktı da hamile değildim biliyormusun bu bana yapılan bir oyun valla
Bekle hele sonra at bana bakayımOne step canım
Ben hiç göremedim nedense son zamanlardaBunu düşünmek bile istemiyorum yumurtlama olmazsa o ay çöp olurakıntıya takıldım aslında bir gün olmasına yani bakalım daha çok var bata elbet birgünü yumurtlarım heralde
Valla diyecek söz bulamıyorum birde 10 dk da oku diyorlar 10 dk da hala her yer masmaviyi testin neyi olucam o kadar yanılma payı çok ki onnedenle beklememek en güzeliO kadar koyu pozitif cikartip o kadar yanilma okudum ki anlatamam. Ben bu ay test almiycam dedim dün yeğenime abimin kızı, onunda patronunun eşi ilaç mumessili. Yegenim diyorki hala nolur yap ben sana alcam bugun aramis diyoki artimed erken gebelik varmis bu olurmu diyorolur dedim aldım koydum cekmeceye ugradiginda al burdan diyor. Dedim pahalidir ben alirim harcligini verme yok kiz 10 tanesine 50 lira verdim dedi
Asko mahfetti beni pazara gidiyorum canta tasiyamiyorum yuruyuse çıkamıyorum ya az iş yapiyorum sancim oluyor. Yani işe yarasa tamamda yeter da popomun ustunde sivilce cikarmis serefsiz bideAllah belasını versin
Bekle hele sonra at bana bakayım
Birdahaki ay beraberiz sanırımAsko mahfetti beni pazara gidiyorum canta tasiyamiyorum yuruyuse çıkamıyorum ya az iş yapiyorum sancim oluyor. Yani işe yarasa tamamda yeter da popomun ustunde sivilce cikarmis serefsiz bideha bide saclarim cok dökülüyor
Benimde pik olur ertesi gün silikYa aşko bende hep görüyorum bu ay çok kısa ve az olduğu İçin yumurtlama oldumu olmadımı bilemedim
Lh baya silinmis kuzum
O zaman büyük ihtimalle yarın pik olmazsa Çarşamba günü kesin yumurtlama oldu ve bu ay yine etken adet olacağımLh baya silinmis kuzum
Bu aydami yok bizde gebelik hcgsiz cişlermi yapicaz diyosun aşkoBirdahaki ay beraberiz sanırım
Bırakırsın
Aşko kızma ama içimdeki his şuan bana muasallat oldu
Önceki yumurtalama var gördüysen bu çatlama..ama eğer yumurtlamayı göremediysem henüz daha devam et tamam mı.. ve yumurtlama gününü değerlendirmeyi unuttuysan bile bu günü mutlaka dene hatta saat kaçırma eşin eve gelir gelmez yap ne kadar erken o kadar iyi.çünkü yumurtlama demek test dilinde yumurtan olgun geldi geliyor demek ama çatlama demek döllenmem lazım yoksa kaybolacağım demek yani çatlama olunca yumurta tüpe gidiyor kendisini dölleyecek spermle buluşmaya o nedenle sperm yollaaa
Kuzu baska testin yokmu sevmedim ben bunu(Buraya da atıyorum orada göremeyenler olur diye) Kızçeler ben duramadım bir clear blue yaptım ama daha beklediğim ilk bata 8 gün var ama testte 10 dk da oku diyordu 10 dk içinde halen masmavi sıvısı dağılmıştı 15 dk da ancak şuan atacağım kadar dağıldı ve halen daha bu şekilde ortada çizginin olduğu yerde uzama belirtisiyle kaldı kavuşamadıbir bakın hele şuna
sağlıkla ilerlesin inşallah canım ne güzel bir haberMucizemmm16 @mucizeyimben @fnd_50 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl @Lale95 M melek076 @Cgh @Demgey3 @Sevgicik @loirily Ginnys heyecandan unuttugum kızlarım beta değerim çıktıı
Çarşamda günü 62.80 di
Bugün 116.7
Doktor 100 ve üstü çıkarsa bizim için iyi demişti ayy şükürler olsuunn
Tmm aşko dün değerlendirme oldu bugün devamÖnceki yumurtalama var gördüysen bu çatlama..ama eğer yumurtlamayı göremediysem henüz daha devam et tamam mı.. ve yumurtlama gününü değerlendirmeyi unuttuysan bile bu günü mutlaka dene hatta saat kaçırma eşin eve gelir gelmez yap ne kadar erken o kadar iyi.çünkü yumurtlama demek test dilinde yumurtan olgun geldi geliyor demek ama çatlama demek döllenmem lazım yoksa kaybolacağım demek yani çatlama olunca yumurta tüpe gidiyor kendisini dölleyecek spermle buluşmaya o nedenle sperm yollaaa
Aşko ben testler kraliçesi elimde sadece bu var siparişte etmedim almadım da ama eğer dışarı çıkarsam dm bakayım başka markayaKuzu baska testin yokmu sevmedim ben bunu
Ben hiç göremedim nedense son zamanlarda
Bende dün gec oldu degerlendiremedim ama pozitif ve bir gun oncesini degerlendirdim hatta yattim hic kalkmadım insallah ulasmstr spermler bulusup opusup koklasmislardir yumurtayla nede olsa 9 senedir hasretlik cekiyorlarÖnceki yumurtalama var gördüysen bu çatlama..ama eğer yumurtlamayı göremediysem henüz daha devam et tamam mı.. ve yumurtlama gününü değerlendirmeyi unuttuysan bile bu günü mutlaka dene hatta saat kaçırma eşin eve gelir gelmez yap ne kadar erken o kadar iyi.çünkü yumurtlama demek test dilinde yumurtan olgun geldi geliyor demek ama çatlama demek döllenmem lazım yoksa kaybolacağım demek yani çatlama olunca yumurta tüpe gidiyor kendisini dölleyecek spermle buluşmaya o nedenle sperm yollaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?