- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.641
Ya çok teşekkür ederim yapıcam inşallahVar var varbirkaç gün sonra tekrar yap testi canım
Kuzum yumurtlaman ne zamandı bebeğimYa teşekkür ederim bebeğiiimm inşallah doğrudur
Ya teşekkür ederim inşallah öyledirUmutlandırmak istemem ama var galiba ama çok erken biraz beklemen daha iyiartımed daha önce çok yaptım asla kuruma izi gölge falan olmaz varsada muhakkak vardır inşallah hayırlısıyla tutunur
Ayy napiyimneyse son uyumalarım bunlar ayy öbürgün okul açılıyo çok depresyona giricem geçen sene 6 buçukta uyanıyodum bu sene kız öğlenci 8 bile çok erken geliyo sen napıyosun aşko
Ayy kuzum Allah yardımcın olsun ❤ insan bayılıyo artık geçen sene içim geçiyodu koltukta oturduğum yerde
Bende ful işe başlayacağım
Sorma bende 6 da iş başı yapacağım
Aşko dün gece bayılmışım yaAhahaha evet evet çok heyecanlı olacak hepsikışın başka türlü vakit geçmiyor napalım her güne bir dizim vardı sadakatsiz vardı o bitti
Aşko dün gece bayılmışım yateli şarja taktım uyuyakalmışım sadakatsizde güzeldi sonradan bıraktım izlemeyi ama finali 2 3 kez izledim
Bende seviyorum yaOh iyi yapmışsın canımaaa ben baştan sona izledim severim aksiyonu
Ben kosturuyorum AskoNeyse sanırım aşkolarım yatıyor daha M Mavimiresl @mucizeyimben @loirilymiraclebeyb Demgey3 ve unuttuklarım
Bencede uyuyun
Burada delirmektense
Evet koyulasmis canımAsko sen yaptnmi test bugunde baktinmi koyulasmaya
At da gözümüz gönlümüz açılsın aşkoEvet koyulasmis canım
Evet bunları bende düşündüm kuzum ama bilemedim inşallah vardır diyorum yoksa da ne yapalım hayırlısı olsun çalışmalara devam ederizKuzum morelini bozmak istemem ama çokta umutlanma istersen çünkü yumurtlama üzerinden 10 gün bile geçince silik çıkar seninki birde erken test inşallah vardır yanılıyorumdur ama geçen ay bende bu şekilde çok umutlanmıştım ama hüsran oldu yinede hayırlısı olsun herşey için kuzum
Kuzum bu ay takip edemedim en son 25 inde yapmıştım ovu testi pik değildi ama yakın gibiydi ama ağrılara bakarsam sanırım 27-28-29 u gibiydiKuzum yumurtlaman ne zamandı bebeğim
İnsan etiketleyip atardi. Esra Erol daki Fatma nin annesinin ahmete dedigi gibi YAZİKLAR OLSUNN YAZİKLAR OLSUNNEvet koyulasmis canım
26 si pik olsa 27 28 gibi çatlamış olsa daha çok yeni o zaman bebeğim bekleyelim bakalımEvet bunları bende düşündüm kuzum ama bilemedim inşallah vardır diyorum yoksa da ne yapalım hayırlısı olsun çalışmalara devam ederiz
Kuzum bu ay takip edemedim en son 25 inde yapmıştım ovu testi pik değildi ama yakın gibiydi ama ağrılara bakarsam sanırım 27-28-29 u gibiydi
Ayy kahkaha attımİnsan etiketleyip atardi. Esra Erol daki Fatma nin annesinin ahmete dedigi gibi YAZİKLAR OLSUNN YAZİKLAR OLSUNN
Yaa minik eller ayaklar gozuktu yaniM Mavimiresl asko nasılsın diğer kızlar napıyosnuzz bugün doktor kontrolüm vardı cok şükür 10 haftalık olduk minnosun eli ayagını gördük minicik darısı insallah en yakın zamanda sizlerinde olsungüzel haberlerinizi bekliyorum
Bence 26sı da pik değildi 27 belki 28 idir pik26 si pik olsa 27 28 gibi çatlamış olsa daha çok yeni o zaman bebeğim bekleyelim bakalımbi önce ki yaptığın testte artımed di dimi kuzum
Bence 26sı da pik değildi 27 belki 28 idir pikevet kuzum bekleyeceğim bakalım evet bebeğim artimed di
Ben calismiyorum ama camlarim cok buyuk 3. Kat ama 4. Kat gibi duruyor binamiz yuksek altta dukkanlar var sanirim ondanBende eve çağırıyorum bazen cünkü iş dolayısıyla vaktim kalmıyor canım
Cok fena bulantılar kuzum ilaç yazdırdım bgn doktora öğürmelerim hiç durmuyor bakalım ins ilaç iyi gelir yaa hadi insallah asko bu ay olsun yaYaa minik eller ayaklar gozuktu yaniinsallah bir an önce cinsiyetinide ogrenirsin zaman ne cabuk geciyor. Ben yumurtlama gordum bekliyorum canim iyiyim sen nasilsin varmi bulantin halsizligin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?