Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle kuzum inşallah vardır gizlemiş olsun tospik kendini

Aşko bal gibi gebesin tescillemeye gerek var mı

Ahh yok canımm yaa benim daha o betaları görmeme çok var ben çarşamba günü 4 hafta 1 günlükken öğrendim beta 62 ydi cuma kan verdim 116 çıktı doktor güzel ilerliyor bir hafta sonra gel tekrar bakalım dedi önümüzdeki cuma tekrar gidicem ben daha baya beklicem o zaman

Ay gebesin bence yaaa ben öyle düşünüyorum

Biz kadınların kaderi galiba beklemek ya hamile kalana kadar bekliyorsun sonra hamile olunca yine bekliyorsun oy anam oy inşallah en kısa zamanda keseyi de göreceksin kuzum kalp atışını da duyacaksın inşallah

Kuzu galiba bebek varrrr bide bu testin markasi ne. İkisini ayni idrarlami yaptin. Hangisini önce yaptin

Bence kesinlikle doğru,

Kızlar ya ben az önce kötü düştüm hamile miyim bilmiyorum hiç test yapmadım bişey olmaz dimi bebek tutunma aşamasında falansa bende bişey yok ama kötü düştüm

Ayyy bi test daha isteriiiimmmmm çok heyecanlandım ayy kalbim

Yerinde olsam kan verip emin olurdum ben cok kuruma çizgisi gördüğüm icin bisey diyemicem ama belki cok silik çıktı sen fark etmedin bekledikce belirginlesmis de olabilir. Zaten erken gebelik testinde 5 dk içinde çıktı, sende var birşeyler kan ver canım icin rahat etsin

Tatlım bu kuruma çizgisi falan değil, basbaya hamilesin

Gecmis olsun canim önemli olan sende bisey olmasin. Bebekte zaten bisey olmaz varsa
Teşekkür ederim canım yok kendimden eminim belimde de platin var normalde düşmekten belim için korkarım ama çok şükür belim iyi belimden sonra aklıma direkt bebek varsa düşüncesi geldi içim rahatladı büyük ihtimal yoktur zaten ama ne bileyim insan bir umut bekliyo işte varsa da bişey olursa korkusu oluyo

Çok geçmiş olsun kuzum ayy bebeğe bişey olmaz sanmıyorum sen iyi misin?
İyiyim canım ya teşekkür ederim normalde belimden korkarım belim iyi çok şükür öyle olunca aklıma direkt ya bebek varsa düşüncesi geldi hemen dedim kızlara sorayım

Bebek olsun ve ikinizdede bisey olmasin insallah

Bir kaç gün ole artar sonra fırlar canım merak etme hayırlı olsun saglıkla tutunsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…