- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 63
- 27
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.681
Aynen öyle kuzum inşallah vardır gizlemiş olsun tospik kendiniEvet bunları bende düşündüm kuzum ama bilemedim inşallah vardır diyorum yoksa da ne yapalım hayırlısı olsun çalışmalara devam ederiz
Kuzum bu ay takip edemedim en son 25 inde yapmıştım ovu testi pik değildi ama yakın gibiydi ama ağrılara bakarsam sanırım 27-28-29 u gibiydi
Aşklarım_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 R raainbow @Safiye19 M Mavimiresl @melek076 M Minicikfzt @Lale95 G Gzmyts53 ve diğer canlarım sabah ben aynı zamanda kaset testte yaptım iki ayrı test olmuş olsun diye ona çok dikkatli bakmadım ama az önce baktım üzerinden çok saat geçti evet ama kuruma gibi değilde pembe çizgi gibi bir çizgi vardı su damlattım özellikle gitmedi. Bu doğru bir sonuç değildir değil mi?Eki Görüntüle 3128026 Eki Görüntüle 3128027 Eki Görüntüle 3128029
Ahh yok canımm yaa benim daha o betaları görmeme çok var ben çarşamba günü 4 hafta 1 günlükken öğrendim beta 62 ydi cuma kan verdim 116 çıktı doktor güzel ilerliyor bir hafta sonra gel tekrar bakalım dedi önümüzdeki cuma tekrar gidicem ben daha baya beklicem o zamanCanım o beta hcg değerine bağlı benim betam iyiydi ben 4+5 ken kesem karından görüldü geç döllenme flnsa kese geç görülebilir kalp atısını da 6+4 gene karından duymustum canım suanki değerin kaç beta 1500-2500 arası rahat görebilirsin
Ay gebesin bence yaaa ben öyle düşünüyorumAşklarım_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 R raainbow @Safiye19 M Mavimiresl @melek076 M Minicikfzt @Lale95 G Gzmyts53 ve diğer canlarım sabah ben aynı zamanda kaset testte yaptım iki ayrı test olmuş olsun diye ona çok dikkatli bakmadım ama az önce baktım üzerinden çok saat geçti evet ama kuruma gibi değilde pembe çizgi gibi bir çizgi vardı su damlattım özellikle gitmedi. Bu doğru bir sonuç değildir değil mi?Eki Görüntüle 3128026 Eki Görüntüle 3128027 Eki Görüntüle 3128029
Ay inşallah bebeğim yaAşko bal gibi gebesin tescillemeye gerek var mı
İnşallah kuzummm inşallah peşinizden gelirim bendeAy gebesin bence yaaa ben öyle düşünüyorum
Biz kadınların kaderi galiba beklemek ya hamile kalana kadar bekliyorsun sonra hamile olunca yine bekliyorsun oy anam oyAhh yok canımm yaa benim daha o betaları görmeme çok var ben çarşamba günü 4 hafta 1 günlükken öğrendim beta 62 ydi cuma kan verdim 116 çıktı doktor güzel ilerliyor bir hafta sonra gel tekrar bakalım dedi önümüzdeki cuma tekrar gidicem ben daha baya beklicem o zaman
Kuzu galiba bebek varrrrAşklarım_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 R raainbow @Safiye19 M Mavimiresl @melek076 M Minicikfzt @Lale95 G Gzmyts53 ve diğer canlarım sabah ben aynı zamanda kaset testte yaptım iki ayrı test olmuş olsun diye ona çok dikkatli bakmadım ama az önce baktım üzerinden çok saat geçti evet ama kuruma gibi değilde pembe çizgi gibi bir çizgi vardı su damlattım özellikle gitmedi. Bu doğru bir sonuç değildir değil mi?Eki Görüntüle 3128026 Eki Görüntüle 3128027 Eki Görüntüle 3128029
Bence kesinlikle doğru,Aşklarım_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 R raainbow @Safiye19 M Mavimiresl @melek076 M Minicikfzt @Lale95 G Gzmyts53 ve diğer canlarım sabah ben aynı zamanda kaset testte yaptım iki ayrı test olmuş olsun diye ona çok dikkatli bakmadım ama az önce baktım üzerinden çok saat geçti evet ama kuruma gibi değilde pembe çizgi gibi bir çizgi vardı su damlattım özellikle gitmedi. Bu doğru bir sonuç değildir değil mi?Eki Görüntüle 3128026 Eki Görüntüle 3128027 Eki Görüntüle 3128029
Ayyy bi test daha isteriiiimmmmmAşklarım_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 R raainbow @Safiye19 M Mavimiresl @melek076 M Minicikfzt @Lale95 G Gzmyts53 ve diğer canlarım sabah ben aynı zamanda kaset testte yaptım iki ayrı test olmuş olsun diye ona çok dikkatli bakmadım ama az önce baktım üzerinden çok saat geçti evet ama kuruma gibi değilde pembe çizgi gibi bir çizgi vardı su damlattım özellikle gitmedi. Bu doğru bir sonuç değildir değil mi?Eki Görüntüle 3128026 Eki Görüntüle 3128027 Eki Görüntüle 3128029
Ne biçim yürek bizdeki de fazla yufkaÖyle yufka yüreğim varki volkanın bile son haline üzüldüm
Gecmis olsun canim önemli olan sende bisey olmasin. Bebekte zaten bisey olmaz varsaKızlar ya ben az önce kötü düştüm hamile miyim bilmiyorum hiç test yapmadım bişey olmaz dimi bebek tutunma aşamasında falansa bende bişey yok ama kötü düştüm
Yerinde olsam kan verip emin olurdumAşklarım_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 R raainbow @Safiye19 M Mavimiresl @melek076 M Minicikfzt @Lale95 G Gzmyts53 ve diğer canlarım sabah ben aynı zamanda kaset testte yaptım iki ayrı test olmuş olsun diye ona çok dikkatli bakmadım ama az önce baktım üzerinden çok saat geçti evet ama kuruma gibi değilde pembe çizgi gibi bir çizgi vardı su damlattım özellikle gitmedi. Bu doğru bir sonuç değildir değil mi?Eki Görüntüle 3128026 Eki Görüntüle 3128027 Eki Görüntüle 3128029
Tatlım bu kuruma çizgisi falan değil, basbaya hamilesinAşklarım_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 R raainbow @Safiye19 M Mavimiresl @melek076 M Minicikfzt @Lale95 G Gzmyts53 ve diğer canlarım sabah ben aynı zamanda kaset testte yaptım iki ayrı test olmuş olsun diye ona çok dikkatli bakmadım ama az önce baktım üzerinden çok saat geçti evet ama kuruma gibi değilde pembe çizgi gibi bir çizgi vardı su damlattım özellikle gitmedi. Bu doğru bir sonuç değildir değil mi?Eki Görüntüle 3128026 Eki Görüntüle 3128027 Eki Görüntüle 3128029
Çok geçmiş olsun kuzum ayy bebeğe bişey olmaz sanmıyorum sen iyi misin?Kızlar ya ben az önce kötü düştüm hamile miyim bilmiyorum hiç test yapmadım bişey olmaz dimi bebek tutunma aşamasında falansa bende bişey yok ama kötü düştüm
Teşekkür ederim canım yok kendimden eminim belimde de platin var normalde düşmekten belim için korkarım ama çok şükür belim iyi belimden sonra aklıma direkt bebek varsa düşüncesi geldi içim rahatladı büyük ihtimal yoktur zaten ama ne bileyim insan bir umut bekliyo işte varsa da bişey olursa korkusu oluyoGecmis olsun canim önemli olan sende bisey olmasin. Bebekte zaten bisey olmaz varsa
İyiyim canım ya teşekkür ederim normalde belimden korkarım belim iyi çok şükür öyle olunca aklıma direkt ya bebek varsa düşüncesi geldi hemen dedim kızlara sorayımÇok geçmiş olsun kuzum ayy bebeğe bişey olmaz sanmıyorum sen iyi misin?
Bebek olsun ve ikinizdede bisey olmasin insallahTeşekkür ederim canım yok kendimden eminim belimde de platin var normalde düşmekten belim için korkarım ama çok şükür belim iyi belimden sonra aklıma direkt bebek varsa düşüncesi geldi içim rahatladı büyük ihtimal yoktur zaten ama ne bileyim insan bir umut bekliyo işte varsa da bişey olursa korkusu oluyo
Bir kaç gün ole artar sonra fırlar canım merak etme hayırlı olsun saglıkla tutunsun insallahAhh yok canımm yaa benim daha o betaları görmeme çok var ben çarşamba günü 4 hafta 1 günlükken öğrendim beta 62 ydi cuma kan verdim 116 çıktı doktor güzel ilerliyor bir hafta sonra gel tekrar bakalım dedi önümüzdeki cuma tekrar gidicem ben daha baya beklicem o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?