- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.661
Ahahah tam dinlemedim bu ay kendimi sadece gün aşırı değerlendirme yaptım aşkımpiki bulamadık iyi mi sonuç önemli neyse öncekinde bişey yoktu bebeğim ama bunda var beklerken meraktan çatlamasak bari
Bide calisiyosun cok zor olur yaa. Ac birakma mideni hafif sık ye. Canin yemek istiyormu? Yoksa ben en cok şey yapıyordum benimde aşırı bulantili geçer gebeliklerim hayatla iliskimi keserim resmenCok fena bulantılar kuzum ilaç yazdırdım bgn doktora öğürmelerim hiç durmuyor bakalım ins ilaç iyi gelir yaa hadi insallah asko bu ay olsun ya
İnanki bu ay benimde hic hevesim yok test yapma konusundaAhahah tam dinlemedim bu ay kendimi sadece gün aşırı değerlendirme yaptım aşkımevet öncekinde yoktu bunda hafif var gibi valla çatlasam da patlasam da bu sefer uzun bekleyeceğim
Cantamda hep kraker tasıyorum canım ama ben yemek yapamıyorum hazır olunca yiyorumBide calisiyosun cok zor olur yaa. Ac birakma mideni hafif sık ye. Canin yemek istiyormu? Yoksa ben en cok şey yapıyordum benimde aşırı bulantili geçer gebeliklerim hayatla iliskimi keserim resmentost makinasinin uzerine ince dilim patatesler az tuz atardim pisirirdim tost makinasinda. Kraker yerdim bide yatagimin basinda dururdu
At da gözümüz gönlümüz açılsın aşkomaşallah minnak şey sağlıkla gelsin inşallah ❤❤
İnsan etiketleyip atardi. Esra Erol daki Fatma nin annesinin ahmete dedigi gibi YAZİKLAR OLSUNN YAZİKLAR OLSUNN
Ben ne yapabiliyordum ne yiyebiliyordum ilk 4 ayı günlük yarim kilo limon, sade soda, ve tost makinasında patates ile gecirdimCantamda hep kraker tasıyorum canım ama ben yemek yapamıyorum hazır olunca yiyorumyaptıgımdan tiksiniyorum canım
Evet kuzum ya insan negatif göre göre hevesi kalmıyor iyice salıyor ama aslında normalde biraz salmamız gerekiyor çok düşünüyoruz ondan da olmuyor. Bir gün pozitif göreceğiz inşallah o testlerdeİnanki bu ay benimde hic hevesim yok test yapma konusundaBıktım sanirim negatif görmekten. Erken gebelik almış yeğenim bide 10 tane. Ama daha almaya gitmedim bile hatta kizdim keske almasaydin dedim. Her ay gibi bu ayda hüsran sanirim yani gebelige dair bi umutta yok içimde. Geçen ay cok umutluydum cok belirtiler yasadim ve ben normalde belirti yasayan biri degilim. Geçen ay olmadiysa bu ay hic yoktur kızların kullandigi jeli konustuk eşimle dün. Belli olsun bu ay adet olursan ver siparis dedi. Ama niyeyse o jelede ben guvenemedim.yani sperm lerin hızını degistiriyor ya sagliklis spermleride taşırmı diye
Heh böyle bee. ne güzel ne güzel ne güzel testler bunlar ne güzel ne güzel
Koyulasma varr demiiHeh böyle bee. ne güzel ne güzel ne güzel testler bunlar ne güzel ne güzel
Olmazmi bariz cok belli hemdeKoyulasma varr demii2 gün arayla bu iki test
Hayırlı zamanda olsun tabi ama benimde bu ay hiç umudum yok hiç ihtimal vermiyorum diyordumAma ben sana kendi şahsıma diyorum ki bu ay da pek ümidim yok
Yani yalan yok canım
En hayırlı zamanda olur inşallah
Delirenler kendine inanmayanlar ve belirti arayanlar aşko ne olsun
Bende kendimce his yürütüyorum ki zaman geçsin
Yaaa bide siz güzel haberler verin bak ben minicik çocukumlaa dua ediyom es geçmeyin hiç bi değerlendirme gününüHer zaman yanınızdayız tam destek devamkeee yeterki bana güzel haberler verin
Yaa çok küçükk ancak o kadar belli edebilmiş kendini benceEvet ya var demiiiibundan önce benim yaptıklarımda öyleydi bebeğim bembeyazdı ama bunda biraz gölge gördüm sanki bende Evet ya galiba daha çok küçük kendini belli edemiyor bile ayyy inşallah bebeğim benim inşallah çok teşekkür ederim
Maşallah aşkım koyulaşmış tabi kiiiii ama hala minicik annesiKoyulasma varr demii2 gün arayla bu iki test
Aayy minnoş büyüyor desenee sağlıkla büyüsün minik ellerini ayaklarını sevsinler onunM Mavimiresl asko nasılsın diğer kızlar napıyosnuzz bugün doktor kontrolüm vardı cok şükür 10 haftalık olduk minnosun eli ayagını gördük minicik darısı insallah en yakın zamanda sizlerinde olsungüzel haberlerinizi bekliyorum
Anaaam 6 neymiş kııızzz ne işi o
Bende ful işe başlayacağım
Sorma bende 6 da iş başı yapacağım
Hee yaa bende koltukta uyuyom içim geçiyor ne zorAyy kuzum Allah yardımcın olsun ❤ insan bayılıyo artık geçen sene içim geçiyodu koltukta oturduğum yerde
İnşallah kuzummmm biraz daha koyulaşırda inşallah hepimize kendini iyice gösterirHayırlı zamanda olsun tabi ama benimde bu ay hiç umudum yok hiç ihtimal vermiyorum diyordum
her zamanki halimiz desene ama sen his yürtmeye devam et baya bu topiğin hisler falcısı oldun
Yaaa bide siz güzel haberler verin bak ben minicik çocukumlaa dua ediyom es geçmeyin hiç bi değerlendirme gününü
Yaa çok küçükk ancak o kadar belli edebilmiş kendini benceinşallah bikaç güne netleşecek
Canım o beta hcg değerine bağlı benim betam iyiydi ben 4+5 ken kesem karından görüldü geç döllenme flnsa kese geç görülebilir kalp atısını da 6+4 gene karından duymustum canım suanki değerin kaç beta 1500-2500 arası rahat görebilirsinAayy minnoş büyüyor desenee sağlıkla büyüsün minik ellerini ayaklarını sevsinler onun
Birşey sorabilirmiyim ya ben daha yeni öğrendim bizimki 4 hafta 4 günlük
Bu kese tam kaçıncı haftalarda görünüyor bide kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz
Kıız çok güldüm doğruİnsan etiketleyip atardi. Esra Erol daki Fatma nin annesinin ahmete dedigi gibi YAZİKLAR OLSUNN YAZİKLAR OLSUNN
Yaaa koyulaşmııışş
İnşallah kuzummm inşallaaahİnşallah kuzummmm biraz daha koyulaşırda inşallah hepimize kendini iyice gösterir
Bende seviyorum yabi kaç hafta izleyememiştim sonra izleyemeyince tadı kaçtı diyip bıraktım ama sonu çok iyiydi herkesin içi rahatladı volkan sürününce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?