Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz kadınların kaderi galiba beklemek ya hamile kalana kadar bekliyorsun sonra hamile olunca yine bekliyorsun oy anam oy inşallah en kısa zamanda keseyi de göreceksin kuzum kalp atışını da duyacaksın inşallah
Evett yaaa şimdi hemen ilerlesn zaman istiyorum bir yanım keseyi görmeden ve kalp atışını duymadan oohh demicek belli

Ne biçim yürek bizdeki de fazla yufka

Bencede ama adil olmadı bence bütün suç sadece volkanın değildi derinde onun kadar suçluydu oda sürünmeliydi volkanla beraber evli olduğunu bile bile Asya’nın gözüne soka soka evlendi aklının Asya’da olduğunu bile bile bırakmadı uğraştı amacı hep Asya’ya nispet yapmaktı psikolojik rahatsız tamamda bir ömür gitti be sindiremedim finali ben ahahahha

Bir kaç gün ole artar sonra fırlar canım merak etme hayırlı olsun saglıkla tutunsun insallah
Yaa çok sağol kuzuumm elimde değil endişeleniyorum ben mi pimpirikliyim anlmadım birşey olmasın istiyoeum böyle kesesini gördüğümde bide kalp atışıı duydugumda tamamen rahatlıcakmışım gibi hissediyorum hemen zaman geçsn istiyorm heyecanlym çok

Derin ruh ve sinir hastalıklarında yatınca kıyamadım hahahahaha orda yatmak her delinin harcı değil

Final aşırı saçmaydı olan volki tolkiye oldu

Cahilliğime verin Pek anlamıyorum şuan çözmeye çalışıyorum uygulamayı reglimin son günündeyim ayın 5 de başlamıştı, bi sonraki başlangıcı ise ekim 2-3 arası olması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…