- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.721
Clearpink kuzum markasıKuzu galiba bebek varrrrbide bu testin markasi ne. İkisini ayni idrarlami yaptin. Hangisini önce yaptin
Ya inşallah bebeğim çok teşekkür ederimBence kesinlikle doğru,
Ayyyy yoookkk salıya çarşambaya kadar ellerimi bağlayacağım test yok banaAyyy bi test daha isteriiiimmmmmçok heyecanlandım ayy kalbim
Oyyy bebeğim inşallah bebiş varsa da birşey olmamıştır Rabbim koruyor onları kötü düşünmeKızlar ya ben az önce kötü düştüm hamile miyim bilmiyorum hiç test yapmadım bişey olmaz dimi bebek tutunma aşamasında falansa bende bişey yok ama kötü düştüm
M Mavimiresl Ay yok yapmam diyo aşko test yapmıyooClearpink kuzum markasıevet ikisini aynı idrarla yaptım ama önce erken gebeliği yaptım onun sonucunu incelerken bunu yapmıştım ama tam incelememiştim erken gebelik çok silik çıkınca şimdi bakmak aklıma geldi
Ya inşallah bebeğim çok teşekkür ederim
Ayyyy yoookkk salıya çarşambaya kadar ellerimi bağlayacağım test yok banaBende çok heyecanlandım geçen ay yine kaset test yapmıştım onda kuruma çizgisi çıkmıştı kahverengiydi rengi soluk gri gibi sonra su damlattım gitmişti bu gitmedi ya inşallah inşallah
Kız artimed in hassasligi cok fazla diye biliyodum ama desene senin kaset test daha iyiymis hassasligiClearpink kuzum markasıevet ikisini aynı idrarla yaptım ama önce erken gebeliği yaptım onun sonucunu incelerken bunu yapmıştım ama tam incelememiştim erken gebelik çok silik çıkınca şimdi bakmak aklıma geldi
Ya inşallah bebeğim çok teşekkür ederim
Ayyyy yoookkk salıya çarşambaya kadar ellerimi bağlayacağım test yok banaBende çok heyecanlandım geçen ay yine kaset test yapmıştım onda kuruma çizgisi çıkmıştı kahverengiydi rengi soluk gri gibi sonra su damlattım gitmişti bu gitmedi ya inşallah inşallah
İnşallah şaka yapmıştır aşko yoksa biz çatlıycaz burda
Değerlendir kuzum nolur nolmaz inşallah 7 de tutmuştur ayy çok aminKizlar gunler sonra yaklasik yani 30 gundur ilk defa silik lh goruyorum kaymıs diye cikarttim testin ustunu. 6 ve 7 eylul degerlendirme oldu. 8 ve 9 olmadi bu aksam yine degerlendiririm. Ama 7 eylul bence catladi gece çünkü aşırı sancim vardi
Evet kuzum çok dikkatli bakmadım açıkçası erken gebelik testinde bile tam çıkmadı diye bunda hiç yoktur diye üstün körü baktımYerinde olsam kan verip emin olurdumben cok kuruma çizgisi gördüğüm icin bisey diyemicem ama belki cok silik çıktı sen fark etmedin bekledikce belirginlesmis de olabilir. Zaten erken gebelik testinde 5 dk içinde çıktı, sende var birşeyler kan ver canım icin rahat etsin
Kız beni yine gaza getirmeyin
Yaaaa kuzum benim inşallahhh çok teşekkür ederimTatlım bu kuruma çizgisi falan değil, basbaya hamilesin
Kız ben kasetten hiç ümidim yoktu hatta boşuna yaptım diyordum ta ki şimdi bakana kadar bak o kadar ümitsizdim ki kaset testten size atmadım bileKankam katıldıysa doğu yoldayım hahahhaha Yaaa dimi bu yapılır mı ikisini bir atsaydı ya gözümüz gönlümüz şenlenirditest isteriiizzz Demgey3
En güzel şekilde gelecek o günler bebeğim biraz sabretmemiz lazımEvett yaaa şimdi hemen ilerlesn zaman istiyorum bir yanım keseyi görmeden ve kalp atışını duymadan oohh demicek belli
Test yapmam dedi amaaa sever o biziİnşallah şaka yapmıştır aşko yoksa biz çatlıycaz burda
Koş aşko koşBen bi lazere gidip geleyim kizlar geçen gün gittim ama yani heryerim ayni duruyor aradimda gel dediler vucut degilde bıyıklarima attirayim tekrareşimde carsiya geccekmis hazir giden araba da var.
İnsallah 6 dada 7 dede yapmistim dün hallendik birbirmize ama banyo işi skntilydi o yuzden hallenmeyle kaldikDeğerlendir kuzum nolur nolmaz inşallah 7 de tutmuştur ayy çok amin❤❤
Atsaydın biz görerdik tamam mıEvet kuzum çok dikkatli bakmadım açıkçası erken gebelik testinde bile tam çıkmadı diye bunda hiç yoktur diye üstün körü baktımEvet erken gebelik testi hemen silik çıktı ay inşallah bebeğim haftaiçi tekrar test yapıp kan vermeyi düşünüyorum sanki şuan erken gibi
Yaaaa kuzum benim inşallahhh çok teşekkür ederim
Kız ben kasetten hiç ümidim yoktu hatta boşuna yaptım diyordum ta ki şimdi bakana kadar bak o kadar ümitsizdim ki kaset testten size atmadım bile
En güzel şekilde gelecek o günler bebeğim biraz sabretmemiz lazım
Gaz maz diyo biz bu işi cozeriz kankamlaEvet kuzum çok dikkatli bakmadım açıkçası erken gebelik testinde bile tam çıkmadı diye bunda hiç yoktur diye üstün körü baktımEvet erken gebelik testi hemen silik çıktı ay inşallah bebeğim haftaiçi tekrar test yapıp kan vermeyi düşünüyorum sanki şuan erken gibi
Yaaaa kuzum benim inşallahhh çok teşekkür ederimM
Kız ben kasetten hiç ümidim yoktu hatta boşuna yaptım diyordum ta ki şimdi bakana kadar bak o kadar ümitsizdim ki kaset testten size atmadım bile
En güzel şekilde gelecek o günler bebeğim biraz sabretmemiz lazım
Yaa tüh beeİnsallah 6 dada 7 dede yapmistim dün hallendik birbirmize ama banyo işi skntilydi o yuzden hallenmeyle kaldik
Bulcaz bi yolunuGaz maz diyo biz bu işi cozeriz kankamla
Bebeğim bence 7sinde pik olmuş o sancı da galiba yumurtlama sancısıydı 8inde sanki hala çatlamamış gibi 9unda tam çatlama olmuş gibi geldi bana bugünü muhakkak değerlendirin bebeğimKizlar gunler sonra yaklasik yani 30 gundur ilk defa silik lh goruyorum kaymıs diye cikarttim testin ustunu. 6 ve 7 eylul degerlendirme oldu. 8 ve 9 olmadi bu aksam yine degerlendiririm. Ama 7 eylul bence catladi gece çünkü aşırı sancim vardi
normalde zaten pazartesi yapacaktım bugün yaptım hiç tatmin olmadım ya ondan yoksa bende her dakika test yapabilirim
Ben iyidir diye düşünmüyordum ama demek ki hassasmış ❤Kız artimed in hassasligi cok fazla diye biliyodum ama desene senin kaset test daha iyiymis hassasligi
Yok kızlar bu sefer beni gaza getiremeyeceksinizİnşallah şaka yapmıştır aşko yoksa biz çatlıycaz burda
Kuzum inşaallah ki hamilelikdir,ama sonradan çıkan testlere güvenemeyiz,en iyisi sen güzelce bekle pazartesi yeniden test yapAşklarım_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 @raainbow @Safiye19 M Mavimiresl @melek076 @Minicikfzt Lale95 @Gzmyts53 ve diğer canlarım sabah ben aynı zamanda kaset testte yaptım iki ayrı test olmuş olsun diye ona çok dikkatli bakmadım ama az önce baktım üzerinden çok saat geçti evet ama kuruma gibi değilde pembe çizgi gibi bir çizgi vardı su damlattım özellikle gitmedi. Bu doğru bir sonuç değildir değil mi?Eki Görüntüle 3128026 Eki Görüntüle 3128027 Eki Görüntüle 3128029
Burda meraktan ölelim mi istiyosun heBebeğim bence 7sinde pik olmuş o sancı da galiba yumurtlama sancısıydı 8inde sanki hala çatlamamış gibi 9unda tam çatlama olmuş gibi geldi bana bugünü muhakkak değerlendirin bebeğim
normalde zaten pazartesi yapacaktım bugün yaptım hiç tatmin olmadım ya ondan yoksa bende her dakika test yapabilirim
Ben iyidir diye düşünmüyordum ama demek ki hassasmış ❤
Yok kızlar bu sefer beni gaza getiremeyeceksinizsizi çok seviyorum ama o vicdansız t çizgisini daha koyu görmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?