Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu galiba bebek varrrr bide bu testin markasi ne. İkisini ayni idrarlami yaptin. Hangisini önce yaptin
Clearpink kuzum markası evet ikisini aynı idrarla yaptım ama önce erken gebeliği yaptım onun sonucunu incelerken bunu yapmıştım ama tam incelememiştim erken gebelik çok silik çıkınca şimdi bakmak aklıma geldi
Bence kesinlikle doğru,
Ya inşallah bebeğim çok teşekkür ederim
Ayyy bi test daha isteriiiimmmmm çok heyecanlandım ayy kalbim
Ayyyy yoookkk salıya çarşambaya kadar ellerimi bağlayacağım test yok bana Bende çok heyecanlandım geçen ay yine kaset test yapmıştım onda kuruma çizgisi çıkmıştı kahverengiydi rengi soluk gri gibi sonra su damlattım gitmişti bu gitmedi ya inşallah inşallah

Kızlar ya ben az önce kötü düştüm hamile miyim bilmiyorum hiç test yapmadım bişey olmaz dimi bebek tutunma aşamasında falansa bende bişey yok ama kötü düştüm
Oyyy bebeğim inşallah bebiş varsa da birşey olmamıştır Rabbim koruyor onları kötü düşünme Çok dikkat et bu süreçte

Kizlar gunler sonra yaklasik yani 30 gundur ilk defa silik lh goruyorum kaymıs diye cikarttim testin ustunu. 6 ve 7 eylul degerlendirme oldu. 8 ve 9 olmadi bu aksam yine degerlendiririm. Ama 7 eylul bence catladi gece çünkü aşırı sancim vardi

Eklentiler

• image.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 32
M Mavimiresl Ay yok yapmam diyo aşko test yapmıyoo

Kız artimed in hassasligi cok fazla diye biliyodum ama desene senin kaset test daha iyiymis hassasligi

Ben bi lazere gidip geleyim kizlar geçen gün gittim ama yani heryerim ayni duruyor aradimda gel dediler vucut degilde bıyıklarima attirayim tekrar eşimde carsiya geccekmis hazir giden araba da var.

Değerlendir kuzum nolur nolmaz inşallah 7 de tutmuştur ayy çok amin ❤❤

Evet kuzum çok dikkatli bakmadım açıkçası erken gebelik testinde bile tam çıkmadı diye bunda hiç yoktur diye üstün körü baktım Evet erken gebelik testi hemen silik çıktı ay inşallah bebeğim haftaiçi tekrar test yapıp kan vermeyi düşünüyorum sanki şuan erken gibi
Katılıyorum kankama Demgey3
Kız beni yine gaza getirmeyin
Tatlım bu kuruma çizgisi falan değil, basbaya hamilesin
Yaaaa kuzum benim inşallahhh çok teşekkür ederim
Kankam katıldıysa doğu yoldayım hahahhaha Yaaa dimi bu yapılır mı ikisini bir atsaydı ya gözümüz gönlümüz şenlenirdi test isteriiizzz Demgey3
Kız ben kasetten hiç ümidim yoktu hatta boşuna yaptım diyordum ta ki şimdi bakana kadar bak o kadar ümitsizdim ki kaset testten size atmadım bile
Evett yaaa şimdi hemen ilerlesn zaman istiyorum bir yanım keseyi görmeden ve kalp atışını duymadan oohh demicek belli
En güzel şekilde gelecek o günler bebeğim biraz sabretmemiz lazım

Atsaydın biz görerdik tamam mı _Umutlu_Pozitif_ aşko olaya el at test yapsın

Gaz maz diyo biz bu işi cozeriz kankamla

Bebeğim bence 7sinde pik olmuş o sancı da galiba yumurtlama sancısıydı 8inde sanki hala çatlamamış gibi 9unda tam çatlama olmuş gibi geldi bana bugünü muhakkak değerlendirin bebeğim
M Mavimiresl Ay yok yapmam diyo aşko test yapmıyoo
normalde zaten pazartesi yapacaktım bugün yaptım hiç tatmin olmadım ya ondan yoksa bende her dakika test yapabilirim
Kız artimed in hassasligi cok fazla diye biliyodum ama desene senin kaset test daha iyiymis hassasligi
Ben iyidir diye düşünmüyordum ama demek ki hassasmış ❤
Demgey3 şaka yapmistir şaka şaka. Dinler o bizi
İnşallah şaka yapmıştır aşko yoksa biz çatlıycaz burda
Yok kızlar bu sefer beni gaza getiremeyeceksiniz sizi çok seviyorum ama o vicdansız t çizgisini daha koyu görmem lazım

Kuzum inşaallah ki hamilelikdir,ama sonradan çıkan testlere güvenemeyiz,en iyisi sen güzelce bekle pazartesi yeniden test yap

Burda meraktan ölelim mi istiyosun he test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…